Napisano 30 Styczeń 200817 l sry ze o to prosze ;) jezeli ktos z was moglby oddac glos na nasz blog, to byl bym wdzieczny (oczywiscie jezeli uwazacie ze na to zasluguje) http://www.wiadomosci24.pl/zgloszone_blogi/9,2,tr.html blog sie nazywa : w poszukiwaniu - http://grzegorz.klicki.salon24.pl/ dzieki i pozdro
Napisano 30 Styczeń 200817 l podałeś zły link :) powinno być http://grzegorz.klicki.salon24.pl/ Cztery głosy oddane
Napisano 30 Styczeń 200817 l a warto klikac bo Marcin rozdaje za klikniecie repy ;D hehe..zagłosowałem xD
Napisano 30 Styczeń 200817 l a warto klikac bo Marcin rozdaje za klikniecie repy ;D hehe..zagłosowałem xD Warto klikać bo to super gościu, a jego blog to swietna inicjatywa - zresztą jak większość rzeczy które wyprawia. Głos oddany.
Napisano 30 Styczeń 200817 l Wprawdzie z większością tego co piszesz się nie zgadzam (no! może odrobinę przesadziłem), ale masz tego głosa. :D
Napisano 30 Styczeń 200817 l wow super sprawa, bardzo ciekawy blog, to brata czy wspolnie go tworzycie ?
Napisano 30 Styczeń 200817 l ech ja uruchomiłem stare maile :) może jak wam się tak podoba ten blog też tak zróbcie. Wspomóżmy Klicora
Napisano 30 Styczeń 200817 l mam identyczne poglady na te tematy i w 100% popieram wiec glos oddany! pzdr thud
Napisano 30 Styczeń 200817 l lap glosa, tzn chyba twoj brachol :] tez nie chce repa bo mam juz cuta :)
Napisano 30 Styczeń 200817 l a ja tez oddalem i chce 2 repy mercedesa 594DF nokie 599903 i buty :] No troszke smieszne te repy :] Lepiej tak bezinteresownie, podoba sie to plusik chveti jol :D
Napisano 30 Styczeń 200817 l a warto klikac bo Marcin rozdaje za klikniecie repy ;D hehe..zagłosowałem xD Warto czasem porozmawiac albo poczytac co pisze brat Marcina Grzegorz, choc nie zawsze sie zgadzam z jego poglądami. Pozdro :)
Napisano 30 Styczeń 200817 l Masz 2 głosy odemnie To braciszek pisze ? Bardzo ciekawa osoba, wart było z nim porozmawiac w wawie na piwku, pozdrów go
Napisano 30 Styczeń 200817 l czytam ten blog już od dłuższego czasu podoba mi się, więc głos oddaje jak najbardziej :)
Napisano 31 Styczeń 200817 l Nie ze wszystkim się zgadzam. Przde wszystkim jest w psychologii definicja człowieka zdolnego i utalentowanego. Mianowicie taka osoba ma naturalne predyspozycje do osiągania najwyższych wyników w jednej lub w większej ilości dziedzin. Ale głos masz.
Napisano 31 Styczeń 200817 l Ale spójrz na to z perspektywy nauczyciela (o którym jest mowa w notce) - on nie ma rzeczywistej zdolności do ocenienia, czy ktoś jest zdolny/utalentowany, czy po prostu osiąga swoje wyniki ciężką pracą - wiadomo, że mając solidny grunt wiedzy, szybciej można się nauczyć czegoś nowego, bazując na tej zdobytej już wiedzy. Patrząc z boku, rzeczywiście można zastosować się do definicji którą podałeś, jednym łatwo podchodzą zadania matematyczne, innym sport, jeszcze innym pisanie... I teraz pytanie: czy te predyspozycje (zdolności, talent) mamy wrodzone, czy nabyte z jakiegoś wczesnego okresu dzieciństwa, którego możliwe, że nie pamiętamy... Jeśli tak, to nieprawdziwe jest właśnie ta definicja, bo ucząc się kolejnych rzeczy bazujemy na poprzedniej wiedzy/doświadczeniach... A jak widać z powyższego tekstu, wole coś wymodelować, niż sklecić zgrabne i sensowne zdanie :P
Napisano 31 Styczeń 200817 l Streaker: ta definicja nie docieka źródła predyspozycji. Ona ją opisuje i klasyfikuje jako cechę będacą podstawą wszelkich uzdolnień. Nie widomo, czmu jedne dzieci umieją czytać i pisać w wieku 4 lat, a inne mają z tym klopoty nawet do czasu służby wojskowej, która na dodatek i tak powoduje u nich regres pod każdym względem (biedny Rowr).
Napisano 31 Styczeń 200817 l Autor dzieki wszystkim za pomoc ! zapomnialem o repie, ale skoro padla propozycja to rozdalem dzisiaj maxymalna ilosc repa i musze odczekac 24 h zeby rozdac reszcie ;) dzieki wielkie za kazdy glos ;) jestesmy wdzieczni, postaram sie jeszcze cos napisac z domu, jak bede mogl to na spokojnie przeczytac dzieki chlopaki :)
Napisano 31 Styczeń 200817 l to konkurs na blog czy na ilosc znajomych?Ilośc znajomych, tak jak konkurs KFC.