Napisano 10 Luty 200817 l Lista osób, które przechodzą do ścisłego finalu. Do finału przechodzą prace (20 prac): * Ania * Fikołek * KoMic * ttaaddeekk * mateusz_s * jabollo1 * zgrzyt * hcpiter * JunioR * Tomala * Gomez * Jonasz_real * krzys!3k * Ferni * Fr3d3k * Xiz0r * Fidiasz * snooo * zgred88 * yon Kolejnosc przypadkowa, prosze sie nia nie sugerować. Edycja: Błąd za co przepraszamy. Na liście powinno być 20 osob. 20-ta osoba jest yon.
Napisano 10 Luty 200817 l Autor Kilku prac, które się zapowiadały świetnie nie ma. To prawda. Ale braliśmy pod uwagę również ost. aktualizację i postępy. Kilku autorów również wprost powiedziało, że czasowo nie będą w stanie skończyć pracy do 20 lutego.
Napisano 10 Luty 200817 l zdziwiony swoją obecnością w tym zaszczytnym gronie gratuluje wszystkim nominowanym. pozdrawiam
Napisano 11 Luty 200817 l Gratuluje wszystkim nominowanym i wszystkim nie nominowanym : ) bitwa trwa! : ) jedziemy dalej : )
Napisano 11 Luty 200817 l Klicek a co z Ostatni wysilek ? :P gratulacje wszystkim, mi standardowo nie dalo sie ukonczyc (w sumie to nawet nie zaczalem xD )
Napisano 11 Luty 200817 l Tadzik nie bylo szans na skonczenie, akurat trafil sie syty projekt, wiec szkoda by byla gdybysmy komus zabrali miejsce wiedzac, ze nie uda sie skonczyc pracy w terminie
Napisano 11 Luty 200817 l ja to się chyba poddam!!! szykuje się ostra rywalizacja...to nie na moje nerwy. gratulacje!!!
Napisano 11 Luty 200817 l trochę było by to nie fajne jeżeli miał byś zająć tylko komuś miejsce także do roboty:)