Napisano 17 Czerwiec 200519 l Hej Ostatnio lubuje sie w tonkowatych klimatach:) Podrzucam nowego pikcza, tym razem z uzyciem globala:) http://www.cechowski.com/i_love_it.htm Pozdrawiam Traitor
Napisano 17 Czerwiec 200519 l ech Traitor, taki staŻ* na forum... zmień temat na zgodny z regulaminem
Napisano 17 Czerwiec 200519 l pokaz cos wiecej:) jakas siateczke i powiedz cos wiecej o pracce ile robiles itp.:D a pracak mi sie bardzo podoba......!! pozdo
Napisano 17 Czerwiec 200519 l masz bardzo ładny klimacik w tych toonach. 5/6. Leruchu 88% twoich komentarzy to zmień temat? :P
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Leruchu 88% twoich komentarzy to zmień temat? :P NO co:D trzeba sobie posty nabijac:D:D:D
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Poraz kilejny nie moge być orginalny jest bardzo dobrze wręcz supre ode mnię 5:)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l jesli sikham pisze miodzio to ja nie mam słów ;) a tak serio to czuje galerie albo rekomke ;)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Klimat i wygląd obiektów, jak w Raymanie 3 :D A tak to to praca fajna... :)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l ehh leru, tyle lat na karku i taki kardynalny blad ;) atak na marginesie, laaaansowo.
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Świetny klimacik ,cos w stylu raymana:) Szkoda tylk o,ze scena sprawia wrażenie low-poly...jak dla mnei jednak za duzo kanciastości.Ale to tylko szczegół ,tez bym tak chciał umiec(w końcu sie nauczę!)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor Fajnie, ze Wam sie podoba. Co do kanciakow to poprostu polubilem taki styl grafiki. Nie przepadam za fotkami, ostatnio wole tego typu stylizacje. Bardzo przyjemnie sie robi. Co do czasu wykonania to nie dam rady powiedziec, bo nie liczylem, poprostu siadalem w wolnej chwili i cos tam dorabialem. Grafiki w tym stylu dosyc szybko sie tworzy, nie trzeba dbac o idealne katy proste i wyglada to raczej jak wyzywka na biednych boxikach, podobnie z texturowaniem:)) Siatke mozecie ogladnac tutaj: http://www.cechowski.com/siatka.jpg Pozdrawiam
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Eh no coz. Ja tez bede malo orginalny - bardzo fajne. Moze jakis tutek nt. oswietlenia ? :)
Napisano 18 Czerwiec 200519 l To jest pięęęęęęęęękneeee :) Szkoda że się nie znam na grafice to bym powiedział co dokładnie :P Ale ogólnie jest super :)
Napisano 18 Czerwiec 200519 l WYPAS. idealnie trafiles w moj gust. mozesz troche podrysowac promienie sloneczne w photoshopie , dla klimatu
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Mi sie podoba ta kańciastość klimat w deche! ale chcialbym się tak nauczyć oświetlenia bo z tym to kuleje, podpisuje sie abyś zapodał jakiś tutek na temat dobrego oświtlenia sceny może być na przykładzie twojej pracki "Dentysta Sadysta". POmyśl nad tym, pozdrawiam
Napisano 18 Czerwiec 200519 l super, bardzo mi sie podoba!praca według mnie ma fajny przyjemny klimacik!
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Kolejna swietna praca Traitor utrzymana w tym dosc specyficznym klimacie. jeden z lepszych toon workow jakie widzialem :) Od siebie dodam ze przydalo by sie jeszcze troche kurzu w pomieszczeniu zeby uwydatnic ladnie sloneczko i klimacik a takze lekka korekcja koloru aby bylo bardziej cieplo a takze polyski na metalach. Cos takiego mialem na mysli, jesli masz cos przeciwko modyfikacji twojej pracy odrazu ja usune.
Napisano 18 Czerwiec 200519 l No Rascal całkiem fajnie to zmnieniłeś sorki dla autora za to co powiem ale Twój tunning mi się bardziej podoba od orginału
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Nie chodzilo tutaj o porownanie lepsze czy gorsze, a poprostu o propozycje wzbogacenia pracy o pewne detale.
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor Rascal: Oczywiscie nie mam nic przeciwko, aczkolwiek stosowalem ten zabiego co ty w afterze ale jakos nie przypadl mi do gustu i zostawilem tak po staremu. Osobiscie wole taki mniej "eksplodujacy" :), ale to jak kto woli:)
Napisano 20 Czerwiec 200519 l wypas praca. nic dodac nic ujac a tuning tez fajny ale zupelnie psuje klimat pracy robi sie taki troche przerost formy nad trescia. oryginal rzadzi
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Tak jak wszyscy: ZAJEFAJNE! (szkoda że to co chciałem powiedzieć już zostało powiedziane, i to kilkakrotnie :P )