Johny Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 dobra...czyli spoko jak paintballowy mordulec bedzie to jestem kontenty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 your wish is my command, comrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 ja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Paintballowy mordulec i reszta hotelowej ferajny, kupujecie coś wcześniej czy kupimy na miejscu? Mam na myśli oczywiście odżywki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 żabka jest na przeciwko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 U mnie tez mam ropuche na przeciwko ale nie sprzedają odżywek.... ale ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Ok, Levus (z Kiki) on board:D:D:D tyż w hotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Na dzień dzisiejszy lista opiewa w 31 pozycji. :) - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi - Roksana Wychadańczuk - Marta Huszcza - Ania - Valery - tweety - Sadowski25 - ofca - krzyhhh - Ardeni - Klicek - kliment_woroszyłow - Vorek - slim_sandman - Leru - wojaczek + tow. - Jonasz_Real - Levus - Kiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Czy bus zawiezie nas najpier do hotelu zeby wszystkie graty tam złożyć czy trzeba będzie całą noc z mandżurem biegać? Żaba jest na przeciwko hotelu? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Marzec 2008 Autor Share Napisano 23 Marzec 2008 Co do busa to jeszcze napiszemy. :) OSTATNIE CHWILE ZOSTAŁY BY SIĘ ZAREJESTROWAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 nie mozna sie zarejestrowac gdyz strona nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 już wszystko ok, przepraszam za kłopoty aha ludzie wpłacajcie kase , pisało że termin wpłaty jest traki sam jak rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 a to tam było podane jakies konto ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fixer82 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Witam Jest juz jakis projekcik koszulki?? Jak wygladały w poprzednich latach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Marzec 2008 Autor Share Napisano 24 Marzec 2008 W poprzednich latach nie wyglądały, zwyczajnie ich nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 jaki jest najwiekszy rozmiar ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 xxl a konto jest w pierwszym poście, ludzie czytajcie uważniej prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Zarejestrowalem się :-) Nr. konta jest w pierwszym poscie, ale nie ma danych osobowych odbiorcy i Nazwy banku, to nie przeszkodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Nie powinno przeszkodzić. aha ludzie wpłacajcie kase , pisało że termin wpłaty jest traki sam jak rejestracji Ja dziś wpłacę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 KLIK ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! @rotlf@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Zarejestrowalem się :-) Nr. konta jest w pierwszym poscie, ale nie ma danych osobowych odbiorcy i Nazwy banku, to nie przeszkodzi? Adam Grabek , Gliwice ;) Dziś zarezerwowałem paintball także już prawie wszystko zwarte i gotowe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Wplacilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Ardeni dzielnie przelał wymagane złotniki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Ja byłem najlepszy bo wpałacałem kase nie wiedząc że to na zlot :) wszystko przez AG :P Ardeni- teraz namów voyagera i fargate! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 przelew poszedł :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 łaa! przegapiłeeeeeem!;/ AG jest możliwość przedłużenia choć trochę terminu wpłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Dariusz termin jest chyba do dzisiaj (tak pisze w sygnaturze chvetiego), może zdążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 okay kaska poszła, wybaczcie że tak późno ale na bezneciu byłem, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 plasticzek+tow. uff to ja tez sie zapisalem, przelew poszedl - przelew nadejdzie chlopaki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 i kurde nie pojadę :( w ten weekend mam zjazd na studiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 kurde! panowie intoxicate, Black Mamba i Ardeni nie róbcie burdelu w wątku. posty lądują w koszu tak jak i poprzednie które były o pupie maryni. pogadajcie sobie na gg czy co tam używacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 łaa! przegapiłeeeeeem!;/ AG jest możliwość przedłużenia choć trochę terminu wpłaty? Jeszcze się załapiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Panowie i Panie dobrej zabawy i miłego spotkanka! Bardzo żałuje że nie bedzie mnie w tym roku w Gliwicach, niestety odległość to dość spora bariera ;) pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fixer82 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Chyba zdazylem ;) Jak moglo by mnie tam niebyc jezeli na zdjeciu z pierwszej strony widac moje blokowisko :P Ile obecnie jest osob ktore wplaciły kaske?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 Większość już wpłaciła...nie jestem teraz w stanie powiedzieć dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 A ja zamówiłem koszulkę ale nie doliczyłem tego do przelewu? To źle? Czy to na miejscu mogę zapłacić za koszulkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Jak wszystkie nicki będą po prawej stronie koszuki, z tyłu to bardzo prosze żeby ten Pan co napisał wyżej ode mnie miał z lewej strony!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 I w lustrzanym odbiciu:p Doślę Wam corporate identiti żebyście wiedzieli jak drukować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Panowie i Panie dobrej zabawy i miłego spotkanka! Bardzo żałuje że nie bedzie mnie w tym roku w Gliwicach, niestety odległość to dość spora bariera ;) pozdrowionka łe... a już liczyłem na jakieś sombrerro ;) no to do zobaczenia następnym razem Raffaello :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Nastąpiła mała zmiana co do lokalu/knajpy. Black Ball odmówił współpracy dlatego knajpką będzie Klub Muzyczny Wetlina. Dlaczego wetlina? Jako jedyna ma warunki oraz zgodziła się na weekendową rezerwację za tę samą cenę. Teraz jeszcze inny temat: Meeting nie jest oficjalnie organizowany przez serwis max3d.pl Meeting organizowany jest przez użytkowników dla użytkowników serwisu. Obecność osób niepełnoletnich musi być poparta zgodą pisemną rodzica. Ponadto proszę o numer telefonu do rodzica. NIKT NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA OSOBY NIEPEŁNOLETNIE - SĄ ONE WYŁĄCZNIE ZA ZGODĄ I PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ RODZICA! Od strony organizacyjnej wygląda to tak: Ja ( Paweł Chwedczuk) rezerwuję termin i kontakt z firmą paintballową. AGmakonts aka. AG ( Adam Grabek ) Rezerwuje nocleg, knajpkę oraz transport oraz koszulki. Również zajmuje się opłatami za zlot. Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości i niedomówienia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 nie będzie billarda? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 psikro - nie my to wymyśliliśmy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 AG mamonka doszła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 A jakie są atrakcje w Wetlinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 http://www.wetlina-gliwice.prv.pl/ to to? Dużo atrakcji nie ma chyba, Shogun więc ty będziesz atrakcją Można wiedzieć z jakim uzasadnieniem Black Ball odmówił? To tam gdzie byliśmy ostatnio? Czym ich odstraszyliśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Do końca świata zostało 18 dni...;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 http://www.wetlina-gliwice.prv.pl/ to to? Dużo atrakcji nie ma chyba, Shogun więc ty będziesz atrakcją Można wiedzieć z jakim uzasadnieniem Black Ball odmówił? To tam gdzie byliśmy ostatnio? Czym ich odstraszyliśmy? Stwierdzili, że nie opłaca im się w weekend ( i to w sobotę) rezerwować stolika. :/ No trudno... Znaczy się..tyle AG mi powiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość diox Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 http://www.wetlina-gliwice.prv.pl/ to to? Dużo atrakcji nie ma chyba... Witam. Na wstepie sie przedstawie Jestem Diox i tyle z przedstawiania sie .. duzo atrakcji nie ma? Fakt .. pomijajac jeden szczegol .. "... opisanych na stronie" ;) w dniu zlotu organizowany jest koncert . na wyposarzeniu lokalu jest Dart , Faja wodna (shisha) no i obsluga ktora nie pozwoli sie wam nudzic :) o ile AG wreszcie zechce ruszyc tylek ze zdjeciami bedzie mozliwa prezetacja naszych dziel (drinkow) i o ile fundusze pozwola zainstalujemy hot spota (jet to w planach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi