Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rzeczywiscie animka moglabybyc ciut szybsza. Rzec mozna jest to cukiereczek dla oka :). Pozdrawiam

Napisano

Czy tylko mnie się wydaje jakby za dużo tej wody ze środka puszki się wylało? :> Efekt śliczny, ile się liczyło?

Napisano

dołączam do pytania arevulopapo, ile sie liczyło? wygląda na sporo cząsteczek.. :) wiec sporo liczenia :)

Renderek bardzo przyjemny.

Napisano
  • Autor

dzieki za komenty.

Wlasnie liczy sie poprawiona wersja, jutro mam nadzieje ze ja zamieszcze, i wtedy podam czasy, a troooooche to trwa.

pozdr :)

Napisano

fajna ta animacja, ale jak dla mnie to pojedyńcze klatki prezentują się duuużo dużo lepiej ;]

Napisano
  • Autor

no kamera jest raczej na stale, poniewaz czasteczki sa "zabijane" zaraz za kadrem. Taka optymalizacja sceny...

Napisano
  • Autor

Siemanko,

Wiec jest maly update. Wody wciaz duzo sie wylewa, ale sprobojcie to porownac to filmiku referencyjnego ktory podalem na poczatku postu.

Dodane motion blur, i maly making of.

A tutaj pare danych o ktore prosiliscie:

particle simulation - 5h

meshing process - 2,5h

rendering (V-ray) - 9h

mesh file size - 8,3GB

particle files size - 9,9GB

pozdro!

Napisano

hmm, jak dla mnie, troszkę nie realistycznie...za bardzo dziura sie rozszerza. No i woda troszke nie teges, te kierunki lotu. Ale walcz dalej, bedzie dobrze.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

projekcik uwazam juz za zamkniety, wiec raczej nie bede dalej z tym walczyl.

Jonasz_Real: zobacz sobie na filmiku referencyjnym z Youtuba, jak tam ta puszka sie rozrywa. Tez bym nie przypuszczal ze tak wlasnie to wyglada.

thx

Napisano

Extra animacja :) Wrzuciles ja gdzies moze na sever, zeby mozna ja bylo pobrac:) ?

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności