Napisano 11 Kwiecień 200420 l Ludzie, jestescie beznadziejni :P Przeciez temat zdjec Adka pojawial sie juz w tym watku. Ale zeby ulatwic szukanie to powiem: poszukaj sobie w artykulach \"III Warsztaty 3D & DigiTechMedia 2002 - reportaż\". A gdybys nie znalazl to tu masz linka A gdybys nie kliknal to tu masz ZDJECIE A gdybys nie wiedzial Adek jest po prawej. To chyba na tyle :P
Napisano 11 Kwiecień 200420 l Myślę że wszyscy cieszymy razem z tobą! Super podziel się jeszcze z nami swoimi odczuciami!
Napisano 11 Kwiecień 200420 l Originally posted by chveti heh wreszcie ujrzałem adka! WOW!! Ale ja inaczej wyglądam :P
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Osz Ty! Kto Ci dał prawa do publicznego pokazywania mojej twarzy? :P A teraz krótki komiks z Dawidem w roli głownej: 1. Budujemy iglo! Dawid pozuje do zdjęcia: 2. Iglo in progress KONIEC :P
Napisano 13 Kwiecień 200420 l hahaha RYMS hahaha az zwalilem sie z krzesla ze smiechu ;-D fajne iglo hahaha... Dawid powiem tobie tyle: ta zniewaga krwi wymaga ;-)
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Krew sie poleje tylko, musze sobe katane i nóż do rzucania kupic :) (soon) monster - beware... powstrzymam sie od umieszczenia komiksiku o Tobie :) - - bo to nie miałoby końca :PpPPPPp
Napisano 13 Kwiecień 200420 l everyman - o to chodziło, zeby sie posmiac troszke Dawid - błąd. Nie powinno byc \"monster - beware\" tylko Beware Of Dangerous Monster :P
Napisano 13 Kwiecień 200420 l niezbyt, jednak obstaje przy mojej wersji :) MONSTER>....beware...be watchful (dodam)
Napisano 18 Maj 200420 l oki czas na little..madafaka fotka stara ale jara wlosy troche odrosly, pale zdziebko wiecej a tak poza tym nic sie nie zmienilo pozdrawiam
Napisano 18 Maj 200420 l A ja myslalem, ze poza waskim otworem na oczy cala glowe masz przepasana czarnym pasem. Ale i tak wygladasz jak ninja :) Tylko nie wiem czy to papieros jest taki wielki czy to Ty faktycznie jestes \"little\" ;)
Napisano 18 Maj 200420 l Autor E, slepi jestescie? Przeciez Little Ninja to ten paproch po lewej. Ten duzy to jakis madafaka ;)
Napisano 18 Maj 200420 l z cyklu: dzudzu studiuje na polibudzie :) a po zajęciach: //moje są tylko nieowłościone nogi ... no i ja podczas rozowy o życiu: .. z cyklu \'po zajęciach\' 2:
Napisano 18 Maj 200420 l wypasne skarpetki dzudzu;) takie sliczne biale... edit: drug-> ej no nie moge, powiedz mi co trzeba palic zeby na cos takiego wpasc...co za koles, ROTFL
Napisano 18 Maj 200420 l oj ludziska ludziska ninja wam jeszcze pokarze heh orion czas na ciebie leander juz wrociles no popatrz ... z tego co widzialem obnarzasz sie na stronce najczesciej, kasa-nowa :D drug...madafaka ;) dzudzu ... imprezowo heh
Napisano 18 Maj 200420 l napisał dirty edit: drug-> ej no nie moge, powiedz mi co trzeba palic zeby na cos takiego wpasc...co za koles, ROTFL eee z tym sie juz rodzisz ... zadne palenie cie tego nie nauczy:D
Napisano 18 Maj 200420 l Dzudzu, tez jakos nie odbiegasz od mojego wyobrazenia. A jesli chodzi o little-ninje to rozpoznaje go juz bez problemu:
Napisano 18 Maj 200420 l No wiec ja tez postanowilem sie ujawnic :] Tutaj jestem niestety tylem :-) tutaj rozpalam grilla a tutaj spie :D wiecej zdjec nie mam bo niefotogeniczny jestem jakis :p
Napisano 18 Maj 200420 l widze ze imprezowa ekipa na max3d.pl... sanki->czyzbys podlewal to biedne lesne runo? niezly worek lezy na ostatniej fotce ;)
Napisano 19 Maj 200420 l hmm no tak sobie dzisiaj rano stanąłem przed lustrem i pomyślałem że cykne sobie fotke i wyśle na forum a co ... nie no ćwicze troszke :D
Napisano 19 Maj 200420 l Autor dirty: przepraszam, juz nie bede. sanki: no to sie pokazales z najlepszej strony ;) leander: brawo! :)
Napisano 27 Maj 200420 l Autor Coby ozywic ten watek... Prosze zwrocic uwage na pierwszy plan ;) Popularny kubeczek tez sie zalapal ;)
Napisano 27 Maj 200420 l No ladna fotka ... kubek na pierwszym planie rozumiem pomaga Ci sie skupic? :D
Napisano 27 Maj 200420 l Autor Na pierwszym planie jest papier tojletowy i to dzieki niemu lepiej sie skupiam ;)
Napisano 27 Maj 200420 l hehe... piszac kubek na pierwszym planie miałem właśnie na mysli papier toaletowy ...
Napisano 27 Maj 200420 l hehe... no dobre! Możliwości przerobek tego zdjecia sa duze. To jak, Bitwa2D \"Fotomontaz #2\" ;-) ?
Napisano 27 Maj 200420 l W tle \"cycki\" , \"maciora\" lub jak kto woli dialsy, byl tam przez rok space ball ale zabrali. No i oczywiscie IBM 43P model 150 \"mocno wyjechany\"
Napisano 27 Maj 200420 l drug to twoj prajvyt łorkspejs czy w robocie? aaa, widze ze za duzo matrixa i teraz probujesz przeniesc srajtasme wzrokiem co? ;)
Napisano 29 Maj 200420 l nie cwicze karate, nudzilo mi sie PS. te zdjecia robione byly u babci PS. 2 : 150 post :)