Napisano 24 Sierpień 200420 l "bierz mnie, bierz mnie, bierz mnie" - myslalem, ze tylko ja to slysze idąc po plaży :D Ale co tam, mi tez sie nie chce ;) LittleNinja - post more you dog! :)
Napisano 27 Sierpień 200420 l Peter - czepiasz się.... taki humor też jest ludziom potrzebny.... mała rzecz, a cieszy :P Rozluzuj się "brachu", włącz "se" kiepskich i od razu poczujesz się lepiej... ninja - jesteś moim idolem LOL ;) :P
Napisano 27 Sierpień 200420 l ...a dzisiaj znowu ktos powiedzial do mnie "proszę Pani" :D Ale co to ja chcialem? - Fajne plenerowe reporterki tu zamieszczacie! Tak jest humor musi byc - przynajmniej w tym wątku! Pozdro
Napisano 28 Sierpień 200420 l little-ninja wyslesz mi mailem autograf te komiksy normalnie ahhh....szkoda gadac no fajne sa:)nie kumam co wnich debilnego bo mi odrazu poprawily humor(kapliczke juz ci na podworku stawiam) :D
Napisano 28 Sierpień 200420 l hehe niezle ;) to dla rozluznienia atmosfery ja sie ujawnie ;) i moje domowe stanowisko pracy
Napisano 28 Sierpień 200420 l Nezz - widze podobienstwo co do twojej pracy z bitwy ;) autoportret ? ;)
Napisano 28 Sierpień 200420 l heh moze podswiadomie ;] co do pracy to spoko , w biurze juz nie mam tak ladnie ;)
Napisano 28 Sierpień 200420 l wow czarne skarpetki, herbata z cytryną i drzewko szczęścia - stary musisz byc niezłym tFardzielem :P fajne kolorki w Twoim pokoju królują panie Nezz :) milo i przytulnie :> fajnie rownież, że się ujawniłeś :) czekamy na resztę
Napisano 28 Sierpień 200420 l tylko ja mam bajzel na biorku?:) Chyba ze Nezz specjalnie posprzatal do zdjecia :D
Napisano 28 Sierpień 200420 l rowr -> nie bój się nie tylko Ty :P btw pamiętaj, że bałagan się zawsze sam robi
Napisano 30 Sierpień 200420 l hej Little Ninja.. kiedy publikacja w Empiku tych komixuff ?? z zycia wziete :).. hehe
Napisano 4 Wrzesień 200420 l hej Little Ninja.. kiedy publikacja w Empiku tych komixuff ?? z zycia wziete :).. hehe do was tez rowr,leru hehe nie nabijac sie psubraty ;D peter myslalem ze grubszy jestes ..takie skurczysyny to chude sa zapomnialem heh poz
Napisano 4 Wrzesień 200420 l bo ze mnie wyjatkowy skurczysyn. wyjasnie tylko ze na codzien nie mam takiej dziury w ustach ,,,to jest sliwka.
Napisano 4 Wrzesień 200420 l peter_muler-->odczowam tu lekka nutke perwersji :D (ja tez lubie kulki ale jakis paseczek ze skory by sie przydal :D )
Napisano 13 Wrzesień 200420 l "tak maleńka.. w zyciu wazne sa tylko chwile.." - powiedzial zachrypnietym szeptem Nezz, a ona nie miala juz zadnych watpliwosci.. ;)
Napisano 14 Wrzesień 200420 l no nie no, Harvey Keitel się na forum wypowiada :P fajne światło jak również i samo zdjęcie :)
Napisano 14 Wrzesień 200420 l "tak maleńka.. w zyciu wazne sa tylko chwile.." - powiedzial zachrypnietym szeptem Nezz, a ona nie miala juz zadnych watpliwosci.. ;) no nie moge tego hehe :)))))
Napisano 15 Wrzesień 200420 l to ja zpytam: czy ja wygladam jak jakis playboy w pulowerku? ;) ej ty se uwazaj tej ;) oki zdawalismy na asp ...heh miki kiepsko rysuje, ja tylko komiksy rozpieprzymy ich od srodka ;D
Napisano 15 Wrzesień 200420 l hehe to tak wygladaja egzaminy na asp? wieszasz rysunki i wabisz laski do ciemnej piwnicy? p.s. dick tracy to wydruk? taki duzy?
Napisano 15 Wrzesień 200420 l aaa bylbym zapomnial, jeszcze cos dla szeryfa a co do zdjecia z boba to nie fotomontaz tak mu sie gebusia wygiela ;) dzudzu to nie do konca jest egzamin to jest kwestja przenosin na kierunek i komisja oglada sobie twoje wypociny
Napisano 15 Wrzesień 200420 l czyli.. zdaliscie? :) Ciekawe jak ten wydruk z bitwy sie prezentuje, w ogole chca takie prace z kompa oceniac? Panieny cudo :D
Napisano 15 Wrzesień 200420 l leander - generalnie trza bylo od poczatku zrobic prace w olowku jakies farbki i zadnych komiksow..heh rzygaja tym stafem dlatego wlasnie napisalem ze zniszczymy ich od srodka ;D ...dla dicka tracy zrobilem wyjatek(druk robilem w takim se kserze i wyszlo tak se ;) ee przywioze na dtm to sobie kukniesz a ogolnie co do prac z kompa to nie ma przeciwskazan ... to arch wnetrz wiec bylo mile widziane zreszta kazali nam przyniesc projekty z arch i tak za rok chce sie przeniesc na film animowany albo plakat hehe bez sera ta arch ;) co do panien to znamy ich wiecej :D poz
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Ach... Poznań piękne miasto (dla mniej leciwych - chodzi oczywiście o panny)...
Napisano 17 Wrzesień 200420 l aaa bylbym zapomnial, jeszcze cos dla szeryfa heh. dzieki za ta blekitna koszulke :D
Napisano 25 Wrzesień 200420 l tak sobie patrze na te wasze mordy :D ja tez ujawnie swoja pomyslalem sobie, ze jak wrzuce fotki swoje to bedzie jakosc tak ..inaczej. lowca motyli i takie jedno mamafakerskie, ze niby tez cos robie, skacze,
Napisano 25 Wrzesień 200420 l heh, idaealnie mi misiekhc pasujesz do jakiegos podprogowego wyobrazenia wykreowanego Twoimi pracami. Normalnie jakbym Cie juz widzial.
Napisano 28 Wrzesień 200420 l widze ze wam kobiet brakuje ostro;) fajne mordaski swoja droga;) moj ryj jest tu=> http://www.fotomad.friko.pl/ja.htm to ja z moim dziadkiem zenitem:)