chveti Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 heh biker :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Bartq- fajowy rower ile za niego dales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 ja tam chciałbym taki :-) Adku a kiedy ty się ujawnisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Ludzie, jestescie beznadziejni :P Przeciez temat zdjec Adka pojawial sie juz w tym watku. Ale zeby ulatwic szukanie to powiem: poszukaj sobie w artykulach \"III Warsztaty 3D & DigiTechMedia 2002 - reportaż\". A gdybys nie znalazl to tu masz linka A gdybys nie kliknal to tu masz ZDJECIE A gdybys nie wiedzial Adek jest po prawej. To chyba na tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 heh wreszcie ujrzałem adka! EuReKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Myślę że wszyscy cieszymy razem z tobą! Super podziel się jeszcze z nami swoimi odczuciami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 na tym się kończą odczucia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Originally posted by chveti heh wreszcie ujrzałem adka! WOW!! Ale ja inaczej wyglądam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 jak to inaczej to ty nie jestes tam na zdjeciu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 wszyscy na tych zdjeciach jesteśmy na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Osz Ty! Kto Ci dał prawa do publicznego pokazywania mojej twarzy? :P A teraz krótki komiks z Dawidem w roli głownej: 1. Budujemy iglo! Dawid pozuje do zdjęcia: 2. Iglo in progress KONIEC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 hahaha RYMS hahaha az zwalilem sie z krzesla ze smiechu ;-D fajne iglo hahaha... Dawid powiem tobie tyle: ta zniewaga krwi wymaga ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Krew sie poleje tylko, musze sobe katane i nóż do rzucania kupic :) (soon) monster - beware... powstrzymam sie od umieszczenia komiksiku o Tobie :) - - bo to nie miałoby końca :PpPPPPp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 everyman - o to chodziło, zeby sie posmiac troszke Dawid - błąd. Nie powinno byc \"monster - beware\" tylko Beware Of Dangerous Monster :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 niezbyt, jednak obstaje przy mojej wersji :) MONSTER>....beware...be watchful (dodam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0w Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 empik ladny dresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 skąd znamy te dresiki......:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 oki czas na little..madafaka fotka stara ale jara wlosy troche odrosly, pale zdziebko wiecej a tak poza tym nic sie nie zmienilo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Ninja --> właśnie tak sobie ciebie wyobrażałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 A ja myslalem, ze poza waskim otworem na oczy cala glowe masz przepasana czarnym pasem. Ale i tak wygladasz jak ninja :) Tylko nie wiem czy to papieros jest taki wielki czy to Ty faktycznie jestes \"little\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Maj 2004 Autor Share Napisano 18 Maj 2004 E, slepi jestescie? Przeciez Little Ninja to ten paproch po lewej. Ten duzy to jakis madafaka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 mamafaka ale wy sie nudzicie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 z cyklu: dzudzu studiuje na polibudzie :) a po zajęciach: //moje są tylko nieowłościone nogi ... no i ja podczas rozowy o życiu: .. z cyklu \'po zajęciach\' 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 wypasne skarpetki dzudzu;) takie sliczne biale... edit: drug-> ej no nie moge, powiedz mi co trzeba palic zeby na cos takiego wpasc...co za koles, ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 oj ludziska ludziska ninja wam jeszcze pokarze heh orion czas na ciebie leander juz wrociles no popatrz ... z tego co widzialem obnarzasz sie na stronce najczesciej, kasa-nowa :D drug...madafaka ;) dzudzu ... imprezowo heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 w swoich czasach wszyscy bikiniarze chodzili w białych skarpetkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 napisał dirty edit: drug-> ej no nie moge, powiedz mi co trzeba palic zeby na cos takiego wpasc...co za koles, ROTFL eee z tym sie juz rodzisz ... zadne palenie cie tego nie nauczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Dzudzu, tez jakos nie odbiegasz od mojego wyobrazenia. A jesli chodzi o little-ninje to rozpoznaje go juz bez problemu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 hy,hy jestem wszedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 No wiec ja tez postanowilem sie ujawnic :] Tutaj jestem niestety tylem :-) tutaj rozpalam grilla a tutaj spie :D wiecej zdjec nie mam bo niefotogeniczny jestem jakis :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 widze ze imprezowa ekipa na max3d.pl... sanki->czyzbys podlewal to biedne lesne runo? niezly worek lezy na ostatniej fotce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 hmm no tak sobie dzisiaj rano stanąłem przed lustrem i pomyślałem że cykne sobie fotke i wyśle na forum a co ... nie no ćwicze troszke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 19 Maj 2004 Autor Share Napisano 19 Maj 2004 dirty: przepraszam, juz nie bede. sanki: no to sie pokazales z najlepszej strony ;) leander: brawo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 Coby ozywic ten watek... Prosze zwrocic uwage na pierwszy plan ;) Popularny kubeczek tez sie zalapal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 DruG masz fotel jak Miller :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 No ladna fotka ... kubek na pierwszym planie rozumiem pomaga Ci sie skupic? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 Na pierwszym planie jest papier tojletowy i to dzieki niemu lepiej sie skupiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 hehe... piszac kubek na pierwszym planie miałem właśnie na mysli papier toaletowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 No to mnie kingwins przerobil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 hehe... no dobre! Możliwości przerobek tego zdjecia sa duze. To jak, Bitwa2D \"Fotomontaz #2\" ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 W tle \"cycki\" , \"maciora\" lub jak kto woli dialsy, byl tam przez rok space ball ale zabrali. No i oczywiscie IBM 43P model 150 \"mocno wyjechany\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 drug to twoj prajvyt łorkspejs czy w robocie? aaa, widze ze za duzo matrixa i teraz probujesz przeniesc srajtasme wzrokiem co? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 DruG on the war :D ADEK , z tą bitwą to niezły pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 dirty: w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 ale wy wszyscy jestescie brzydcy.... nie to co ja... ale wam nei pokaze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 No Damian czas na twoja paszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 :) to ja jestem :) z przed roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 a tu jak sobie skacze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 hehe świr...KARATE skejtborder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 nie cwicze karate, nudzilo mi sie PS. te zdjecia robione byly u babci PS. 2 : 150 post :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi