Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Taka ostanio obrazek wysmazylem :) w sumie moj pierwsyz takie "wiekszy projekt, piszczie jak zwykle co jest beznadziejne i co byscie zrobili by to poprawic. DZIEKI! :)

i cos gratis ;) znajomy powiedzial zebym zamiast ptakwo dal bombowce.. no t po nitce do klebka - obrazek nazywam "memento mori" ;) po co kupowac mieszkanie za 10tys m2, jak zaraz przyleca jakesi beboki i nam to zniszcza.... ;)

ps. jezeli kogos tym uradziłem w jakis sposob z gory przepraszam!!

K1.jpg

K2.jpg

K3.jpg

K4.jpg

K5.jpg

memento2.jpg

update bombowcow - takie moze lepsze?

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 7,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dla mnie bomba. poza beżowym autem które ma matowy lakier.

haha, ostatni najlepszy. dopiero mi się wyświetlił.

Napisano

Classique Morphe :D a o reszcie Ci juz mowiem ;)

P.S.

z tymi bombowcami wizka nabrala dramatyzmu ;D

Napisano

Bardzo piękna wizeczka :)

Czepiem się:

- samochody jakieś takie odstające od reszty a zwłaszcza najbardziej razi ich "latanie"

- niebo na drugim renderze jakoś tak nie pasuje

- i przyczepie się jeszcze samolotów...dlaczego takie stare rzęchy a nie jakieś troche nowocześniejsze? ;)

Reszta wyszła super.

Aaa jeszcze... super dym i ogień :)

Napisano
  • Autor

a no wlasnie dym i eksplozje dalo sie wygrzebac a bombowce jzu gorzej, ale wlazlem na jakies www z fotkami i znalazlem pare B2 wiec wstawie wieczorem lepsze i jakiegos nuklearnego grzyba w tle hahaha ;)

lexus sie spapral, a autka podejzewam zle wyszyly bo hdrka jest pewnie zle ustawiona - w zlym miejscu slonce, ale juz nie mialem czasu do tego, ale moze tez poprotu nie zauwazylem :) lexus nie wyszedl zwlaszcza. :) nstepnym razem bedize lepszy :)

Napisano

Super wizki gratulacje ;) najbardziej podoba mi sie ten z ptaszkami :)

P.S. ten gościu na balkonie wygląda jak włamywacz z rajstopom na głowie, cieszący się właśnie ze zdobytego to pustego jeszcze mieszkania ;)

Napisano

Hmmm żyto jak zwykle:P W ogole nie mam pojecie dlaczego zajmujesz sie wizualizacja exteriorów...w ogole Ci to nie wychodzi... Skandal no:P :*

Napisano
  • Autor

hehehe, a kto go wie... moze faktycznie wlamywacz :D zrobilem update bombowcow na nowsze

Napisano
  • Autor

Zbychowaty... robie exteriory, takie bylejakie, bo jakbym zaczol robic interiory to by sie jeszcze okazalo zem lepszy od ciebie, wiec wole nie klasc na szali twojego zdrowia psychicznego ;) ;) joke

Napisano

hehe super jak ty tego takiego glowa robisz? :P w tym przypadku szkle ale były swego czasu na metalu :P ? ;> pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no jak to jak :) w fotoszopie, zaznaczam obsar bialy, kopiuje, bluruje zmniejsza moze opacity, apotem wyselekcjonowuje jaksi region nie za duzy nie za maly i flara :D i jest.... w tym przypdku skozystalem ze sie slonce z hdrki odbilo w szybie ino to tak lekko podpicowalem - ale jak widzisz tylko tam jest tak bialo, wiec rownie dobrze mozna szybke podmalowac sztucnie, nawet jak sie nic jasnego nie odbije... i tez bialyobszar zblurowac rozjasnic na maksa.. no i flara :)

Napisano

Morphe mógł byś się pochwalić ustawieniami szyby i background? (czyli jak ustawiasz HDRi). itp :)

byłbym bardzo wdzięczny :)

Super detale, i kamień... a raczej cięcie kamienia (podziwiam szczególnie bo wiem ile z tym roboty jest zawsze...) . Naprawdę git :)

Napisano
  • Autor

szybka 30unitow w skalisz arosci, max przezroczystosc, afakt shadows, i mialem wylacyc gi, ale zapomnialem-tyle :). HDRI to nie ma co ustawiac - ino multipiler, a moje hdri to w sumiejpg z rozszerzeniem hdri tak naprawde.. i intensywnosc zalezy scisle od ustawien na kamerze, ale to tylko 1 parametr wiec zawsze jakos dopasujesz:)

Napisano

Świetne hehe, a czapki same z głów pospadały - przez nalot oczywiście ;)

Napisano

swietna wizka, 2-4 najfajniejsze, samochody i ludziska odstaja od reszty.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzieki wam wsyzstkim za te opinie :) postaram sie zeby kolejne prace byly jeszce lepsze .. jak sie taka zdazy to napewno pokaze;)

Napisano
  • Autor

hmmm, no własnie nie wiem ;) ponoc poszlo do niego, i sie podobała haha, oznacza ze ma poczucie humoru skoro nie zerwal współpracy, w sumie na spotk reklamowy dobry pomysl - wystarczy dodac opis "it remains untouched" ;)

Napisano
  • Autor

oj detale;) przypatrz sie uwaznie, nie ino audi i nie ino auta ;) trawa tez, no i szpara -kraweznik ulica, choc wytlumacyzlem sobie ze ktos denatural wylal dorynsztoka i niebieska ciecz plynie ;) do ostatniegoujecia sie nie przylozylem.. gdies cos muszialemz achaczyc kursorem i sie rozjechalo i juz nie zauwazylem, zreszta jakdodalem na forum to dopiero zauwazylem... tak to czasembywa jak sie jest slepota (-5.5D) :D

Napisano

i co mialeś racje!! właśnie jestem u fargate i voyager i daliśmy te gwiazdki a masz!!! pozdr. Blacka mamba!

Napisano
  • Autor

No tak jak mowi kolega wyzej :) drzewka to onyx + 3ds max, zlepek z kilku drzewek, bo onyx ( ci co w nim robia wiedza) nie tworzy 2 i wiecej niezaleznych konarow.

Napisano
  • Autor

technika jest prosta - duze wysokie drzewo kupe lisci... duzo MB ;) nie ma innej metody.

Napisano

niesamowite! do pięt Ci nie dorastam ;) jak robisz szyby? ja za chiny nie mogę uzyskać jakiś przyzwoitych odbić przy jednoczesnym zachowaniu przezroczystości.

Napisano

A ja za Chiny nie mogę zrozumieć górników :P (bez obrazy Górników ;) )

pzdr.

Napisano

Ładne choć nie robi takiego wrażenia jak twoje poprzednie prace, ptaki troche przesadzone wyglądają jak u Hitchcocka, kilka błędów by sie znalazło jeszcze typu opony białe zamaist czarnych, powtarzające sie małe drzewko itd., ale poza tym trzyma poziom.

Napisano
Ładne choć nie robi takiego wrażenia jak twoje poprzednie prace

zobacz datę wątku :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności