image.nation Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Software: Maya, Photoshop Jednodniówka :) takze szału nie ma hihihi. Pozdro
patry Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Wiesz co... fajne, ale gdzie te muminki? :P No i buka by sie przydała, bo coś za wesoło na tym obrazku ;P
Kimmi Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Fajny bajkowy klimat. Trawa przez te jasne pasy wygląda jak świeżo skoszona kosiarką:p 1
Orangegraphics Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 ładnie, ale dla mnie brak konsekwencji... w sensie klimat niby jeden, ale obiekty nie współgrają ze sobą według mnie. trawa, płotek, domek, drzewo, niebo, wulkan. wszystko tu widzę osobno
Ania Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Sympatyczne. Tylko dachówki wyglądają zbyt plastikowo. Zapomniałeś włączyć muminki. 1
SWRSC Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 bardzo fajne, troszke drażni biel w górnej części trawnika oraz przeźroczystość ptaków, ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne. 1
deshu Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 plotek zniszcz troche:) i nad niebem bym sie jesccze zastanowil:) Ladnie wyszlo.
image.nation Napisano 9 Maj 2008 Autor Napisano 9 Maj 2008 hihi no po tej małej mini-bitwie "The Waterborn" chyba przysiasc bedzie trzeba do Muminkow i poprawic je nieco :) dzieki za krytyke! to chyba najlepsza motywacja zeby dopiescic ta pracke. HihIhi ShowTime
Yogino Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Wiesz co... fajne, ale gdzie te muminki? :P No i buka by sie przydała, bo coś za wesoło na tym obrazku ;P Przecież to jasne, przyszła Buka, pożarła Muminki i sobie poszła :) Obrazek mi się podoba, choć trochę za bardzo "sterylny", żadnych chaszczy itd wokół domku.
image.nation Napisano 9 Maj 2008 Autor Napisano 9 Maj 2008 btw. ma ktos jakies odcinki muminków. w sumie mam ochote na nieco wiecej pracek w tym stylu - bardzo przyjemny temat. haha tak to na pewno Buka! chcialem zrobic muminki ale hmmmm ciezko je zwizualizowac w 3d. chocby nie wiem co sie robilo do orginalu 2d nawet nie maja sie co porownywac. ale to moze przez ten utarty wizerunek fiński :)
krzyhhh Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 plus za temat,uwielbiam klimat muminków ;) szkoda że technicznie odstaje , (to jest finished work! a nie jakiś speed wip) -świafło przepala -np. skąd światło na lewej stronie budynku Oo -plastikowe to wszystko btw i dlaczego 2007? pozdrawiam
sand Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Ci co się czepiają to się czepiają bo tak już mają. Się nie przejmuj. Jednodniówka rewelacyjna. Mi się bardzo podoba.
D4D4L Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 Śliczne :) bardzio mi się podoba... chociarz te studyjne oświetlenie tego domku..noo ok ujdzie :D zajefajnie wyglonda z nim :) plus za temat,uwielbiam klimat muminków ;) szkoda że technicznie odstaje , (to jest finished work! a nie jakiś speed wip) -świafło przepala -np. skąd światło na lewej stronie budynku Oo -plastikowe to wszystko btw i dlaczego 2007? pozdrawiam rotfl to jest render z kategorji Fantasy ... wszystko jest ok i to światlo z lewej strony ladnie urozmaica zdjęcie... -.-
ETA Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 Mi się bardoz podoba ma fajny klimat, ale moim zdaniem w wieczornym wydaniu wyglądał by jeszcze lepiej :)
Rekomendowane odpowiedzi