Napisano 5 Maj 200816 l Wiesz co... fajne, ale gdzie te muminki? :P No i buka by sie przydała, bo coś za wesoło na tym obrazku ;P
Napisano 5 Maj 200816 l Fajny bajkowy klimat. Trawa przez te jasne pasy wygląda jak świeżo skoszona kosiarką:p
Napisano 5 Maj 200816 l ładnie, ale dla mnie brak konsekwencji... w sensie klimat niby jeden, ale obiekty nie współgrają ze sobą według mnie. trawa, płotek, domek, drzewo, niebo, wulkan. wszystko tu widzę osobno
Napisano 5 Maj 200816 l Sympatyczne. Tylko dachówki wyglądają zbyt plastikowo. Zapomniałeś włączyć muminki.
Napisano 5 Maj 200816 l bardzo fajne, troszke drażni biel w górnej części trawnika oraz przeźroczystość ptaków, ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne.
Napisano 8 Maj 200816 l plotek zniszcz troche:) i nad niebem bym sie jesccze zastanowil:) Ladnie wyszlo.
Napisano 9 Maj 200816 l Autor hihi no po tej małej mini-bitwie "The Waterborn" chyba przysiasc bedzie trzeba do Muminkow i poprawic je nieco :) dzieki za krytyke! to chyba najlepsza motywacja zeby dopiescic ta pracke. HihIhi ShowTime
Napisano 9 Maj 200816 l patry napisał: Wiesz co... fajne, ale gdzie te muminki? :P No i buka by sie przydała, bo coś za wesoło na tym obrazku ;P Przecież to jasne, przyszła Buka, pożarła Muminki i sobie poszła :) Obrazek mi się podoba, choć trochę za bardzo "sterylny", żadnych chaszczy itd wokół domku.
Napisano 9 Maj 200816 l Autor btw. ma ktos jakies odcinki muminków. w sumie mam ochote na nieco wiecej pracek w tym stylu - bardzo przyjemny temat. haha tak to na pewno Buka! chcialem zrobic muminki ale hmmmm ciezko je zwizualizowac w 3d. chocby nie wiem co sie robilo do orginalu 2d nawet nie maja sie co porownywac. ale to moze przez ten utarty wizerunek fiński :)
Napisano 9 Maj 200816 l plus za temat,uwielbiam klimat muminków ;) szkoda że technicznie odstaje , (to jest finished work! a nie jakiś speed wip) -świafło przepala -np. skąd światło na lewej stronie budynku Oo -plastikowe to wszystko btw i dlaczego 2007? pozdrawiam
Napisano 11 Maj 200816 l Ci co się czepiają to się czepiają bo tak już mają. Się nie przejmuj. Jednodniówka rewelacyjna. Mi się bardzo podoba.
Napisano 12 Maj 200816 l Śliczne :) bardzio mi się podoba... chociarz te studyjne oświetlenie tego domku..noo ok ujdzie :D zajefajnie wyglonda z nim :) krzyhhh napisał: plus za temat,uwielbiam klimat muminków ;) szkoda że technicznie odstaje , (to jest finished work! a nie jakiś speed wip) -świafło przepala -np. skąd światło na lewej stronie budynku Oo -plastikowe to wszystko btw i dlaczego 2007? pozdrawiam rotfl to jest render z kategorji Fantasy ... wszystko jest ok i to światlo z lewej strony ladnie urozmaica zdjęcie... -.-
Napisano 12 Maj 200816 l Mi się bardoz podoba ma fajny klimat, ale moim zdaniem w wieczornym wydaniu wyglądał by jeszcze lepiej :)