Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gdzieś widziałem zdjęcie w szybie windy. Spodobał mi się temat, bo zdjęcie takie ciężko zrobić, więc chciałem zrobić coś w miarę realistycznego w 3D. Klimat miał być mroczny, więc nie mówcie że za ciemno :P, bo jakby było jasno to by nie było efektu. Jakość nie jest nadzwyczajna, bo czas renderu by mnie zabił, więc tu i tam pojawiły się przebłyski. Jak Wam sie podoba całokształt i czy uważacie że wygląda to realistycznie.

Pozdrawiam.

winda.jpg

W wielkości HD: klik

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie wszystko się podoba xD A szczególnie właśnie ta lewa strona, te ściany które mi wyglądają na pociągnięte farbą olejną kilkadziesiąt lat temu:P Klimat jest;]

Napisano

No właśnie ja tak specjalnie z tym mokrym, w takim syfie kojarzy mi się właśnie wilgoć i tak zimno, i mokro, a feee. Ja tak mam, że staram się uzyskać jakiś efekt który wszyscy uważają za nietrafiony, ale cóż :P Jak było sucho to było tak nijak trochę dla mnie.

Napisano

dla mnie swietny klimat i scenka. specular za duzy ale i tak ladnie to wszystko wyglada:D. moze przydal by sie jakis cien postaci czy cos takiego na tej scianie

Napisano

Dla mnie mokra ściana jak najbardziej na +. 13 piętro też :) Na niekorzyść realizmowi działają te poprzeczne jaśniejsze paski, albo po prostu ich nie rozumiem.

Napisano

Bardzo fajny pomysł i przyjemne wykonanie. Szyb windy ma w sobie coś magnetycznego. Przynajmniej dla mnie - fajnie tam zajrzeć...

Napisano

Ok, przyjzalem sie scianie i wiem co mi nie pasi. Ze jest rownomiernie wszedzie tak samo mokra. Przydalo by sie zeby np ciemne punkty mniej blyszczaly. Ogolnie very nice, czepianie sie to tylko w ramach czepiania :)

Napisano

Wygląda jak z Dooma 3 bez AA :) Render jak z Enginu jakiejś Gry, Specular, Bumpy itd. Ale wg. mnie nie wygląda to fajnie, efektu jako takiego szybu nie ma...

Napisano

chciałem blur, tzn ruch kamery, ale jak się to zaczęło renderować na tych ustawieniach to zwątpiłem... :P jak będzie nowy sprzęt to pomyśle nad tym :)

Napisano

Dawno nie widzialem tak swietnej pracy. Pierwsze skojarzenie to "Silent Hill" :). Naprawde twoj projekt az prosi sie o animacje. Brakuje mi moze jakis drobnych pylkow unoszacych sie w powietrzu ale to tylko moje odczucia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności