oDD Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 ta ostatnia praca z charakteru to jak by nie Twoja dziekuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 kolezka w oksach rzadzi! ;) oDD pany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Ehhh zazdroszczę tak swobodnej rączki. koleś ma fajna cyber metalową rękę. :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 pan z czerwoną rękawiczką fajny;) no i taki... szczupły jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2008 dzieki, oczy mi wyplywaja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 fajny koncepcik, Tortur mowi, ze ONI Ci każą tekstury robić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Ej, nie kablować mi tu:P Fajne fajne. Bo i Waldek jest fajny:D Maluj dziadygo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 świadomy z Pana malarz i grafik Panie Waldek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 dzięki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 fajne fajne to masz :) do zobaczenia w sobote ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 do zobaczenia :D aż się boje co z tych warsztatów wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Ciekawe kolory :D Co za warsztaty? oDD naucza? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 http://www.digart.pl/forum/temat/825718/2510_-_Wroclaw_-_Digartowe_warsztaty_rysunku.html ano ano i nie tylko on :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 ten koles z mlotkiem wymiata :) bardzo mi sie podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 Wrzucie jakieś foty z tych warsztatów proszę :D heh Pozdrawiam Btw. Prace bardzo przyjemne dla oka .Fajne kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 Jeśli nikt nie wrzuci to zamieszczę parę jak dziewczyna brata zgra je na komputer ;) Fajny był warsztat ze speedpaintingiem, nawet trochę informacji od oDD'a udało mi się wynieść. Szkoda że musiałem wyjść przed czasem zakończenia 'zlotu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 ja zmyłem się o 17:30 było bardzo sympatycznie podpatrzyłem posłuchałem teraz działać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 joł, ja wczoraj spędziłem świetnie czas, nie wiem czy kogokolwiek czegoś nauczyłem, ani nawet zachęciłem do malowania :P tak w spięciu, nie na swoim kompie, jeszcze starając się gadać z sensem i nie wyjść na idiotę nie jest łatwo ale udało mi się sklecić te dwie prace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 nauczyłeś zachęciłeś gadałeś z sensem i nie wyszedłeś na idiotę :P więcej prac proszę a nie grać na konsoli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Waldek niczego nie nauczył tylko zdołował i pokazał jacy jesteśmy mizerni :D Tak na poważnie to trzeba zobaczyć na własne oczy. Przez większość czasu na ekranie dzieje się magia nikt nie wie (nawet Waldek) co się dzieje na ekranie i co tak naprawde rysuje. Bardzo ciekawy sposób na szukanie kształtów i kolorów. oDD >> Sam wymyśliłeś ten sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Parę fotek z warsztatów http://artoftorturr.blogspot.com/2008/10/warszaty-rysunkowe-przedhaloinowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 yo happy-angel raczej samemu nie wymyśliłem, trochę podpatrywania i czytania jak robią inni, troche zgadywania, i pewnie trochę własnej inwencji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 mega pocisk ! twarz ma zajefajny kolor...generalnie to medal sie nalezy..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 znowu podkręcone butki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Waldek, czemu się do firmy tak nie ubierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 kozaki kozaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 bardzo fajne te robociki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 najbardziej to gra kolorow na obydwu ilustracjach mnie sie podoba..a co do robotow to taka inspiracja a.wood' em..czyz nie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymi Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Roboty wypas ! Respekcik genialnie się czuję tą bryłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 robociki odlotowe, doceniam Twoje zabawy z kolorem i jakies ujarzmianie chaosu, ale chyba wlasnie w takich nieco spokojniejszych i prostszych pracach jak te robociki, skuteczniej pokazujesz swoj duzy warsztat (moze troche taniej, ale skuteczniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 swietne pracki, w szczegolnosci ostatnie roboty! a szczury tez fajowe, jednego nawet znam, wpadal czasami do mnie jak jadlem obiad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubb Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 oDD kupuję te robociki bez zastanowienia! Bardzo lubię takie lekkie ale zdecydowane formy. Swoboda w kreacji. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Ty masz pokłady zajebistości niewyczerpane i drzemiące. Nigdy nie pokazujesz wszystkiego co umiesz ale i tak to czuć w domyśle. Jak dobry pisarz nigdy nie opisuje wszystkiego a wiemy że za tym co opisane kryje się dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 wowWOW owo waldek fajne obrazki masz tudzież te robociki, a szczegooie ich twarzoczaszki przypominaja mi troche kreske Goro Fujita...pzdr sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Przyłączam się do reszty robociki bardzo mi wpadają w oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Niesamowite :D Bardzo mi się podobają, moje malunki są sztywne i bez życia a te aż kipią energią. Szkoda że nie widziałem jak oDD czarował ^^, jest nagranie z warsztatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Pozazdrościć. Masz kolor ostry jak brzytwa. Też tak chce.. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 dzięki wszystkim za pozytywne komentarze. Co do Ashley Wooda jestem jego fanem, i na pewno jakoś staram się u niego coś podejrzeć, ale bezpośredniej i świadomej inspiracji jego twórczością przy tworzeniu tej pracy nie było. Robociki to tylko taki test - zrobić jeden koncept a potem bawiąc się jego proporcjami szybko stworzyć coś troszkę innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 fajnie panie działacie :) pierwszy wypas pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 (edytowane) Trochę małpie proporcje ma ten pierwszy pan choć pewnie tak miało być :) i tak mi się podoba Edytowane 28 Listopad 2008 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunRider Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 No no no... Pierwszy bardzo mi się podoba... soczyste kolorki i co tu dużo mówić... dobrze malowane :D Jakimi brushami się posługujesz przy malowaniu prac? Że się tak zapytam bo mam z tym mały problem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 A ja drugą wolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Zauważyłem mistrzu że bardzo dużo uwagi poświęcasz samej formie w swoich rysunkach. Te kształty są tak wysmakowane i zwracają uwagę widza, że zapomina o takich rzeczach jak brak jakiejś konsekwencji w oświetleniu sceny niekiedy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Hej. Widuje twoje posty czasami na Sijun. Fajne pomysły i dobrze zrealizowane. Podoba mi się design tej dziewcznyny w drugiej pracy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 obydwie prace maja swoj urok- swietny warsztat. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 mr Waldek mnie kurde inspiruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2008 dzięki wszystkim Trochę małpie proporcje ma ten pierwszy pan zgadza się, ale coś mi się w tym podoba :P Jakimi brushami się posługujesz przy malowaniu prac? Że się tak zapytam bo mam z tym mały problem :/ standardowy, przezroczystość uzależniona od nacisku, końcówka standardowa z photoshopa, czasami używam miękkiej kulki też. Zauważyłem mistrzu że bardzo dużo uwagi poświęcasz samej formie w swoich rysunkach. Te kształty są tak wysmakowane i zwracają uwagę widza, że zapomina o takich rzeczach jak brak jakiejś konsekwencji w oświetleniu sceny niekiedy :D mistrzowsko umaczany komentarz w pochwale :P Często jak zaczynam malować postać to do końca nie wiem jak do końca będzie wyglądać otoczenie, w połowie zmieniam zamysł bo coś ciekawszego może przez przypadek wyjdzie, często w ogóle zapominam o tym świetle. Zdecydowanie powinienem o tym więcej myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2009 miałem mała przerwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi