Napisano 19 Czerwiec 200816 l To ja tez domki :) masowka(wybrane losowo): * * * * * * * * Pozdrawiam Edytowane 19 Czerwiec 200816 l przez @seba@
Napisano 19 Czerwiec 200816 l i co mogę powiedzieć..na co mogę narzekać..co mogę powytykać? NIC! To jest zaj*biste..! 5 gwiazdek.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Bardzo ładne domki. Zawsze się zastanawiałem jak się robi takie rendery... gratulacje!
Napisano 19 Czerwiec 200816 l kurcze. Co jakiś czas zakładasz wątek z domkami i zawsze są super fajne. Zawsze jak klikam Twój temat to spodziewam się czegoś ładnego i zawsze jest ładne ;) No i tym razem bez wyjątku, powoli stajesz się przewidywalny :P
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Świetnie to wygląda. Domki wyglądają naprawdę realistycznie. Roślinki i samochody też są bardzo fajne.
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Czy mi sie wydaje czy na kazdym rendrku jest przynajmniej jedna konopia ?? ;) xD Btw bardzo ladne te domki :] Chociaz na wizkach sie nie znam wogole ;)
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Autor Czesc, dziekuje za wszytskie komentarze, troche przesadzacie z tym zachwytem :). Od strony technicznej to: oswietlenie vray sun+sky, exponential colour mapping. Rosliny jak zwykle onyx tree, troche everow, i jakies tam jeszcze znalazlem darmowki w necie... Pozdrawiam
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Co tu dużo mówić skoro już wszystko zostało powiedziane :) Super robota - nic tylko wracać do kompa i się uczyć a może któregoś dnia też takie będę potrafił :) GRATULACJE!