Napisano 30 Czerwiec 200816 l nie pisalem na max3d chyba od 2 lat to i wypada sie przelamac. znalazlem troche czasu zeby popracowac nad czyms swoim. troche inspiracji w pracach frazetty i raczej mindless fan-art conanowski niz cokolwiek innego. dla przyspieszenia procesu uzylem fototextur tu i tam i troche zabawy starym zestawem brushy. milego ogladania :)
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Slodko bardzo:) Jedyna rzecza, ktora zwrocila moja uwage jest jasny punkt w tle, ktory odwraca uwage od glownej bohaterki.
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Niezle sie malarsko wyrobiles. Ten pierwszy plan szczegolnie. Klimacik jest troche malo monumentalny, ale to w sumie tak jak u Frazetty, gdzie dominuje jakas lokalna, teatralna przestrzen.
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Wygląda jak malowane tradycyjnie...ale skoro mówisz, że to digital to wierze:D Bajeranckie, 5* ;)
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Zostałem zabity - mistrzostwo! Brakowało mi Tu twoich prac na forum - fajnie, że się pokazałeś ;)
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Świetne! Panienka pierwsza klasa. Jedyne co mi nie pasuje to to, że to nie moja praca :P pzdr.
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Genialne po prostu :) Świetnie pracujesz kolorem nadając genialny klimat
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Bardzo malarskie - świetne. Brakowało mi Twoich prac na maxie. P.S. Mam nową tapetke. :) Edytowane 30 Czerwiec 200816 l przez Tlaloc
Napisano 30 Czerwiec 200816 l nie no czad..nic więcej nie powiem...mam nadzieję, że teraz bedziesz wrzucać częściej :)
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Ogolnie to tak jak ManiakS - szkoda ze nie moje :P Co mi sie od razu w oczy rzucilo to jakas dziwna geometria mieczy, mozliwe ze tylko ja to tak obieram ale koncowka klingi chyba w inna strone jest niz jelec Poza tym, wiecej i czesciej prosze. Osom and fajw stars :]
Napisano 30 Czerwiec 200816 l taaa.. rzeczywiscie miecze sa do kitu ;).. a tak na serio - pogadaj z chlopakami zeby gameplay w crysis wrhd byl ciekawszy :D - to tak btw ;D
Napisano 1 Lipiec 200816 l Rewelacyjnie to wygląda Tiger! Kawał pięknego obrazka tu wrzuciłeś. Zaglądaj tu czasami, żebyśmy o Tobie nie zapomnieli :) Wracasz do PL?
Napisano 5 Lipiec 200816 l Super styl. Respekt. Popraw tego byka w tytule i będzie już całkiem spoko :)
Napisano 18 Lipiec 200816 l nie było inspiracji tym? :) http://massiveblack.com/mbNew/images/illus/update/7_2.jpg