mileS Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Nie no główka z tex moim zdaniem prezentuje się bardzo dobrze , brzuszek mocno progresowy widać , pomęcz go jeszcze . 3mam kciuki . PozdrO ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) dzieki ok na tym etapie zostawie Dude (tak tak, lebowsky byl inspiracja :p) (nogi, tyl glowy, uszy, polaczenie glowa-szyja, ogolnie wiekszosc textur to jeszcze kiedys - pod koniec pracy - pojdzie do poprawy, w sumie dodam wlosy jeszcze, a te z textury usune) a od jutra reszta pokoju... Edytowane 25 Lipiec 2008 przez Leleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Skala twarzy w stosunku do głowy chyba za duża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) Czemu on ciągle nie ma kompletnej czaszki? edit: Jeśli tam mają być włosy, moja propozycja, to zrobić łysego gościa albo w ostateczności z minimalną ilością włosów. Edytowane 25 Lipiec 2008 przez piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 a tak jakos wyszlo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 no pewnie tam włosy będą. głowę ma na sto procent za dużą, jak mówi Levus, ręce wydają się tu większe od nóg i ubranko jakoś zbyt gładko przechodzi w rękaw, bez szwów i niczego. ale poza tym w porządku, czekam na więcej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 strasznie dziwne łydki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Nogi strasznie dziwne na samym dole (od łydek do stóp). Ogólnie fajnie się zapowiada - czekam na wiecej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Czy mi się wydaje, czy pokazywałeś jego głowę na IRCu? Co mu się tak ucho rozjechało? ;D Całkiem fajnie, tylko troszke rozmazany. Nie widzę błędów w proporcjach, ewentualnie tylko stopy, kolana jakoś dziwnie, to co powiedzieli koledzy - łydki, dorobiłbym mu jeszcze brzucha :D . Powodzenia w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 dobra troche sie rozleniwilem, czas cos skonczyc :p do jutra chce skonczyc z modelingiem, pozniej pare dni na texturing... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 cholernie sie ciesze z nominacji :D tescik rendera i zaraz biore sie za texturing btw. mozliwe ze postac zrobie nowa, ten kowalski pare postow wyzej mnie zaczyna denerwowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 jedziesz Leleń! ;) ktoś musi przecież wygrać tą bitwę i zgarnąć wszystkie nagrody oraz wiekopomną sławę i chwałę :D gratuluje nominacji i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 dziekowa fikolek, o wygraniu nawet nie mysle, to nie moj poziom :p aa, i tobie powodzenia zycze :D co myslicie o tapecie? jakos 6 z kolei, ciagle mi cos nie pasowalo, gryzly sie kolory (z kwiatkiem np.), ta mi tutaj najbardziej pasuje.. a co ulegnie zmianie - dojdzie lampa (sama zarowka to glupi pomysl byl :P), zegarobudzik na stoliku, jakis gramofon - czy cos retro-podobnego - w szafce pod tv, oczywiscie jeszcze jakies tlo za oknem, pare nowych textur i jeszcze kilka do poprawy (sciana za oknem ma texture tapety..), dorobie jeszcze jakas listewko-podobne wykonczenie pomiedzy podloga a sciana, no i oczywiscie nowa postac na fotelu i w tv, chyba cartoonowo podobna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 cacy jest, tylko ten biały mana potion z sufitu wywal ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2008 dzieki JmTm00, manapotion zastapie lampa, zaraz sie za to biore :P jesli dobrze widze, rozdz. mojej pracy powinna miec ok. 1400x1800... cholera, trzeba bedzie zrobic wieksze textury, wiekszosc baboli i zbyt malych textur teraz wychodzi :P narazie dodalem zegarek, a textura fotela to ta stara, z 50x50 rozdz, wiec w ogole nie brac pod uwage ! ;o (podobnie serwetka...) i sam zegarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 nie podoba mi sie ten bump na podłodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 zegarek wyszedł spoko a co do texturki 50x50 o_o jeezus chociaż się tuitluje? ;) i imo tv z postawką powininen być pod ścianą a tak na środku pokoju jakoś dziwnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 (edytowane) mam pewien problem, dziwnie sie rozmywa textura mi na fotelu, ta czesc najblizej kamery, kawalek dalej textura juz nie jest rozmyta (jak na swoj rozmiar), mapowanie jest dobre, wie ktos o co biega? textura bedzie i tak inna no ale z kazda mam to samo.. Edytowane 22 Wrzesień 2008 przez Leleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 cześć dopiero teraz zobaczyłem twoje wcześniejsze strony... i się trochę zdziwiłem... chcesz jakies samobójstwo robić? a mi się bardzo podoba ten obrazek z bialymi ścianami i kwiatem... tzn " jak się nie ma na co gapić to się gapię na kwiat zamiast telewizora",,,przyznam że taka historia mi się bardziej podoba niż rozlew krwi, byłoby to dowcipne, oryginalne i straszne zarazem:) pozdrawiam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Obrusik na stoliku wygląda jakby leżał na poduszce, zbyt miękko się zwiesza. Czy to rozmycie tekstury jest także jeśli na fotel nie dasz meshsmootha? Bo kiedyś miałam tak podobnie kiedy meshsmooth za bardzo rozciągnął mi uv mapping w jednym miejscu, ale nie wiem czy to to. DOFa przypadkiem tam nie ma? Ew. spróbuj wyłączyć mip mapping dla tej tekstury, chociaż zawsze myślałam że to działa w dal a nie z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Anomal pomysl dobry, ale zostane juz przy tym co chce zrobic :P Ania dzieki, byl pewien problem z meshsmothem wlasnie, juz jest git, a co do obrusika, hmm wyobrazmy sobie ze jest pod nim cos miekkiego :P podejscie do kowalskiego - jednak zostaje ;x brak mapowania jeszcze konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2008 jeszcze do poprawy swiatlo, dodam rewolwer, inny obraz w tv (i inny material samego tv) - obrot o 180' scene, no i ta lampa moze dojdzie jeszcze.. a i jeszcze meshsmotha zwieksze w niektorych miejsach (bluzka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 obraz na ścianie zdecydowanie za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 ok, wiecej z pracy nie wycisne, nie jestem zbytnio z niej zadowolony, za pozno sie do niej zabralem, no ale coz ... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 może spróbuj więcej w postprodukcji poświrować :) może daj taki szum jakbyśmy to oglądali w tv który się psuje, ukryje to trochę niedoróbek i może będzie fajnie wyglądało :) daj może jakieś większe kontrasty i nie wiem vigeting może coś jeszcze:) popróbój coś jeszcze, jest czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) może coś takiego, albo tylko wypukły kineskop deformujący obraz po brzegach + noise think about it :) -edit- albo tak popróbuj bo małym kosztem można sporo więcej z pracy wyciągnąć :) cheers! Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kohelet Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 właśnie :) _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 taaa, jeszcze jakbym potrafil to jakos podrasowac :x cos takiego, wiecej nie zdzialam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Witam. Pracka finałowa jest. Prosimy jeszcze o opis PL/ENG. Rozumiem, że wersja finalna to ta wersja w pierwszym wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 zastanawiam sie czy ta praca przejdzie http://photosy.freehost.pl/headshot_final_02.jpg czy jest za duza postprodukcja? jesli nie przejdzie to pracka z 1 posta z linku niech bedzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Musisz zdecydować. Teraz Ci nie powiem. Ale jeśli dopuścimy taką wersję z postprodukcją to dla jury ma iść post #81? Jeśli nie pierwszy, dobrze zrozunmiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 dokladnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Ta ostatnia wersja z #81 w ogole nie czytelna. Nie widac co sie dzieje w TV, a to istota tej sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Leleń: dla jury pójdzie wersja z pierwszego posta. Jest zdecydowanie czytelniejsza i sama postprodukcja w tej Twojej propozycji jest zbyt duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi