mysz Napisano 10 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2011 no to troszke dalej pociągnąłem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 1 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2012 rok 2012 powitam obrazkiem z gatunku: nie wiadomo co z tym dalej robic najlepszego wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 jeden z tysiąca łipuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Bardzo mi się podobają Twoje prace! Mogę się zapytać jakich użyłeś brushy w pracy z postu 152 albo nakierował byś mnie na ustawienia ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 dzieki za odwiedziny, bardzo mi milo :d uzylem standardowych gimpowych brushy, simple round i airbrush, ktore sobie w edycji splaszczylem troszke (i obracalem wedle zyczenia za pomoca " ), do tego jeszcze texturka simple noise w mixbrushu i smudge tool ;d a i jeszcze do krzakow custom brush moj wlasny ;d pozdrrrr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2012 smarowidłooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Jeestem fanem, imo jedna z najciekawszych teczek na maksie :D jeden z tysiąca łipuf kapitalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 6 Luty 2012 Autor Share Napisano 6 Luty 2012 o jak miłooo, dzięx po stokroć boogie ;d dlugo mnie nie bylo i pewnie jeszcze troche mnie nie bedzie, ale jak juz bede, to bede spamowal ;d a poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 13 Luty 2012 Autor Share Napisano 13 Luty 2012 daily struggle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 a tutaj jak zawsze warto zajrzeć. z ale, to chyba tylko ta żółta plama za bardzo wyskakuje przed szereg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Ostatni ma świetny klimat, można patrzeć i patrzeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 \o/ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Kolorki i tekstury :D Pyyycha. Coś może tylko z ręką zgrzyta, ale nieznacznie w stosunku do całości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 dzięęęx ;D oglądałem ostatnio filmiki o bakteriach pożerających mięso i się napatrzyłem na blizny po czymś takim wiec postanowiłem z racji tego tak zostawić tą rękę, żeby dziwniej było ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 21 Luty 2012 Autor Share Napisano 21 Luty 2012 tescik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 Bardzo fajne te dwie ostatnie prace, takie senne i pokręcone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 28 Luty 2012 Autor Share Napisano 28 Luty 2012 dzieeeeks! praca na konkurs, wygrałem okrągłe zero ;d fakt, że robiona na ostatnią chwilę, jakby był czas to bym dorzeźbił jeszcze chętnie conieco. i zamazałem całe tło nad którym spędziłem kawałek czasu ;D and now for something completely different Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 masz pokręcony styl, w sumie to nie wiem czy mi się podoba. Ta praca z lola mocno oryginalna stylistycznie ;] mainstream raczej do takich nie dorośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Może i styl pokręcony, ale dla mnie świetny, ta kolorystyka i kreska momentami komiczna straaaasznie mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Marzec 2012 Autor Share Napisano 7 Marzec 2012 dzięki i dzięki! tszeba robic swoje 3 poranne kawy i dalsze eksperymenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 28 Marzec 2012 Autor Share Napisano 28 Marzec 2012 bazgrół bez ładu, składu i pomysłu część dalsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 nie ma co, trzeba przyznać że swoimi "bazgrółami" przenosisz w zupełnie inny świat! bardzo ciekawe masz prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2012 \o/ czytałem o budapeszcie i nagle narysowałem robotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2012 urwanie głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2012 dziś dzień grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 8 Maj 2012 Autor Share Napisano 8 Maj 2012 desperacko potrzebuje pracy :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 8 Maj 2012 Share Napisano 8 Maj 2012 http://www.kontestacja.com/?p=episode&e=829 może źle aplikujesz? może zabrzmi to jak farmazon, ale polecam do przesłuchania wywiad z Witkowiczem ja zastosowałem pare wydaje się banalnych patentów i podziałało jak nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 8 Maj 2012 Autor Share Napisano 8 Maj 2012 sprawdze dzieki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 16 Maj 2012 Autor Share Napisano 16 Maj 2012 po latach musiałem w końcu zasiąść do fotoszopa i w końcu wypróbowałem cs5 jako że mam akurat dostęp ;d pomimo wielu negatywnych opinii jakie słyszałem muszę przyznać, że jest supcio ;d poniżej szybkie oswajanie się z mixbrushem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 bardzo mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Osobliwe i bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcina Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 To drugie jest niesamowite. Prosty widoczek, a jaka siła rażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 dzięksik wszystkim ;d na tygodniowy speed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 po 8 latach wiernej służby mój tablet wczoraj ostatecznie odszedł do valhalli na zasłużony odpoczynek. w oczekiwaniu na nowy sprzęt umilam sobie trochę czas mażąc myszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Aż mi wstyd, że ktoś potrafi zrobić myszką coś lepszego niż ja z pełnym sprzętem ;) To niebo jest zrobione jakimś super fajnym pędzlem czy to tekstura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 he he co homo sapiens potrafi, fantastyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 \o/ :D @Bombadil - pędzel z artrage'a ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 mysz ale to painter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Miła dla oka malarskość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 miło miłooo ;d mysz ale to painter? to artrage, za friko jest najstarsza wersja -> http://www.artrage.com/artrage-demos.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2012 (edytowane) mam nowy tablet \o/ taki szybcik w sumopaincie, żeby się trochę oswoić Edytowane 23 Czerwiec 2012 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 no i pół roku jak z bicza stszelił ;d no ale wpadła fuszka i się mniej czasu zrobiło ;d co raz sie zbierałem żeby tu coś wrzucić ale odkładałem zawsze a potem znowu nie było czasu itd teraz jestem na zwolnieniu, no więc zeby cos w koncu ruszylo to na szybko zarzucam bazgroły które udało mi się w międzyczasie dać na bloga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Czekałem na ten apdejt! :D nie wiem co to jest to takie trochę białe, trochę niebieskie i trochę zielone w ostatnim na górze, ale przypomina mi mknący po niebie orszak Świętego Mikołaja, więc ilustracja ma dla mnie wydźwięk niewątpliwie świąteczny :d Jeśli to Dziki Gon, to sorry :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Takie graficznie apetyczne rzeczy nomuję ze smakiem! :D Z całego ostatniego update'u najbardziej podoba mi się ostatnia praca. Świetne kolory i kształty. Brakuje może nieco jakiejś historii w całym obrazku. Ale już nie jęczę, haha :D Wrzucaj Pan częściej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 dziękówa pany, miło miło ;D dorzucam do pieca wipa z innej beczki troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2013 przez ostatnie półtorej tyg miałem do dyspozycji jedynie kompa na którym co prawda zacinał się jutub i czat fejsbukowy ale za to jeszcze w miarę działał artrage (na małych rozdziałkach ;d) poniżej wyniki takiego testowego smarowania. na pewno będzie więcej tego typu rzeczy ode mnie (o ile czas pozwoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Genialne jak bym widział obrazy tradycyjne najbardziej to mi się te twoje chmury podobają są takie inne i ciekawe :D .Najfajniejsze jest to, że przy tym się chwile siedzi i obserwuje każdy kawałek tej pracy bo wszędzie jest ciekawie :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2013 trochę sportu jakby kogoś interesowało to tutaj skromny step-by-step: http://this-juice-is-blood.blogspot.com/2013/01/ahsh.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi