Napisano 1 Styczeń 201213 l Autor rok 2012 powitam obrazkiem z gatunku: nie wiadomo co z tym dalej robic najlepszego wszystkim!
Napisano 2 Styczeń 201213 l Bardzo mi się podobają Twoje prace! Mogę się zapytać jakich użyłeś brushy w pracy z postu 152 albo nakierował byś mnie na ustawienia ? ;)
Napisano 3 Styczeń 201213 l Autor dzieki za odwiedziny, bardzo mi milo :d uzylem standardowych gimpowych brushy, simple round i airbrush, ktore sobie w edycji splaszczylem troszke (i obracalem wedle zyczenia za pomoca " ), do tego jeszcze texturka simple noise w mixbrushu i smudge tool ;d a i jeszcze do krzakow custom brush moj wlasny ;d pozdrrrr
Napisano 10 Styczeń 201213 l Jeestem fanem, imo jedna z najciekawszych teczek na maksie :D jeden z tysiąca łipuf kapitalny :)
Napisano 6 Luty 201213 l Autor o jak miłooo, dzięx po stokroć boogie ;d dlugo mnie nie bylo i pewnie jeszcze troche mnie nie bedzie, ale jak juz bede, to bede spamowal ;d a poki co
Napisano 13 Luty 201213 l a tutaj jak zawsze warto zajrzeć. z ale, to chyba tylko ta żółta plama za bardzo wyskakuje przed szereg?
Napisano 20 Luty 201213 l Kolorki i tekstury :D Pyyycha. Coś może tylko z ręką zgrzyta, ale nieznacznie w stosunku do całości :D
Napisano 20 Luty 201213 l Autor dzięęęx ;D oglądałem ostatnio filmiki o bakteriach pożerających mięso i się napatrzyłem na blizny po czymś takim wiec postanowiłem z racji tego tak zostawić tą rękę, żeby dziwniej było ;d
Napisano 28 Luty 201213 l Autor dzieeeeks! praca na konkurs, wygrałem okrągłe zero ;d fakt, że robiona na ostatnią chwilę, jakby był czas to bym dorzeźbił jeszcze chętnie conieco. i zamazałem całe tło nad którym spędziłem kawałek czasu ;D and now for something completely different
Napisano 28 Luty 201213 l masz pokręcony styl, w sumie to nie wiem czy mi się podoba. Ta praca z lola mocno oryginalna stylistycznie ;] mainstream raczej do takich nie dorośnie
Napisano 28 Luty 201213 l Może i styl pokręcony, ale dla mnie świetny, ta kolorystyka i kreska momentami komiczna straaaasznie mi się podoba :)
Napisano 7 Marzec 201213 l Autor dzięki i dzięki! tszeba robic swoje 3 poranne kawy i dalsze eksperymenty
Napisano 29 Marzec 201212 l nie ma co, trzeba przyznać że swoimi "bazgrółami" przenosisz w zupełnie inny świat! bardzo ciekawe masz prace :)
Napisano 8 Maj 201212 l http://www.kontestacja.com/?p=episode&e=829 może źle aplikujesz? może zabrzmi to jak farmazon, ale polecam do przesłuchania wywiad z Witkowiczem ja zastosowałem pare wydaje się banalnych patentów i podziałało jak nigdy.
Napisano 16 Maj 201212 l Autor po latach musiałem w końcu zasiąść do fotoszopa i w końcu wypróbowałem cs5 jako że mam akurat dostęp ;d pomimo wielu negatywnych opinii jakie słyszałem muszę przyznać, że jest supcio ;d poniżej szybkie oswajanie się z mixbrushem
Napisano 17 Czerwiec 201212 l Autor po 8 latach wiernej służby mój tablet wczoraj ostatecznie odszedł do valhalli na zasłużony odpoczynek. w oczekiwaniu na nowy sprzęt umilam sobie trochę czas mażąc myszką
Napisano 17 Czerwiec 201212 l Aż mi wstyd, że ktoś potrafi zrobić myszką coś lepszego niż ja z pełnym sprzętem ;) To niebo jest zrobione jakimś super fajnym pędzlem czy to tekstura?
Napisano 17 Czerwiec 201212 l Autor miło miłooo ;d mysz ale to painter? to artrage, za friko jest najstarsza wersja -> http://www.artrage.com/artrage-demos.html
Napisano 23 Czerwiec 201212 l Autor mam nowy tablet \o/ taki szybcik w sumopaincie, żeby się trochę oswoić Edytowane 23 Czerwiec 201212 l przez mysz
Napisano 18 Grudzień 201212 l Autor no i pół roku jak z bicza stszelił ;d no ale wpadła fuszka i się mniej czasu zrobiło ;d co raz sie zbierałem żeby tu coś wrzucić ale odkładałem zawsze a potem znowu nie było czasu itd teraz jestem na zwolnieniu, no więc zeby cos w koncu ruszylo to na szybko zarzucam bazgroły które udało mi się w międzyczasie dać na bloga
Napisano 18 Grudzień 201212 l Czekałem na ten apdejt! :D nie wiem co to jest to takie trochę białe, trochę niebieskie i trochę zielone w ostatnim na górze, ale przypomina mi mknący po niebie orszak Świętego Mikołaja, więc ilustracja ma dla mnie wydźwięk niewątpliwie świąteczny :d Jeśli to Dziki Gon, to sorry :d
Napisano 18 Grudzień 201212 l Takie graficznie apetyczne rzeczy nomuję ze smakiem! :D Z całego ostatniego update'u najbardziej podoba mi się ostatnia praca. Świetne kolory i kształty. Brakuje może nieco jakiejś historii w całym obrazku. Ale już nie jęczę, haha :D Wrzucaj Pan częściej!
Napisano 22 Grudzień 201212 l Autor dziękówa pany, miło miło ;D dorzucam do pieca wipa z innej beczki troche
Napisano 2 Styczeń 201312 l Autor przez ostatnie półtorej tyg miałem do dyspozycji jedynie kompa na którym co prawda zacinał się jutub i czat fejsbukowy ale za to jeszcze w miarę działał artrage (na małych rozdziałkach ;d) poniżej wyniki takiego testowego smarowania. na pewno będzie więcej tego typu rzeczy ode mnie (o ile czas pozwoli)
Napisano 6 Styczeń 201312 l Genialne jak bym widział obrazy tradycyjne najbardziej to mi się te twoje chmury podobają są takie inne i ciekawe :D .Najfajniejsze jest to, że przy tym się chwile siedzi i obserwuje każdy kawałek tej pracy bo wszędzie jest ciekawie :D Pozdro
Napisano 25 Styczeń 201312 l Autor trochę sportu jakby kogoś interesowało to tutaj skromny step-by-step: http://this-juice-is-blood.blogspot.com/2013/01/ahsh.html