Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 66,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ad10s+dalej2s.jpg

throw my shoes down

the maw of an undertow

past dissolves

into foam

Edytowane przez mysz

Napisano

fajny styl, fajne pędzle, fajne kolory i proporcje. Noi to co bardzo lubie, czyli solidna dawka psychodeli :)

W tej ostatniej pracce coś nie dobrego się dzieje z płaszczem na dole. W pierwszym momencie myślałem, że jego poły to nogi...

Napisano
  • Autor

jak to mawiał beksiński, za bardzo wylizany ten obrazek - żeby tak można było bez tego wylizywania.

wrzucam póki mam chwilę słabości, bo inaczej zginie i zgnije gdzieś w odmętach dysku, a tak może jeszcze do niego wrócę

kawv%2Bpls5.jpg

gif bajerka:

kavgif.gif

Edytowane przez mysz

Napisano
  • Autor

dość już mam tego digitaló,

chypa pora opuścić ciepły urwidołek i udać się do kerfura czy innego molocha na halę, albo poroznosić ulotki, żeby zarobić na jakieś farby

tumblr_nezftjUPQR1tsn055o1_1280.jpg

Napisano
  • Autor

patrzylem na swoje...

;D

a fajnie odpalić po roku mypainta i znaleść zaczęty całkiem przyzwoity obrazek i sobie dokończyć

tumblr_nfly33E4kV1tsn055o1_1280.jpg

Napisano
  • Autor
Jak uzyskujesz tą wypukłą/wklęsłą fakturę?

artrage - taki mały wredny program, który właśnie spieprzył mi mój świetnie zapowiadający się przełomowy obrazek będący już na wykończeniu po wielu godzinach ciężkiej pracy.

w związku z powyższym porzucam sztuki digiplastyczne i rozpoczynam naukę gry na harmonijce dupnej

pozdrawiam pozdrawjam, proszę zgasić światło wychodząc o/

Edytowane przez mysz

Napisano
  • Autor

noworoczne porządki w brushach. czyli wywaliłem wszystko (i tak lepiej mi się zawsze pracowało brushami zrobionymi na poczekaniu i modyfikowanymi na bieżąco - ale pozdrawiam wszystkich wojowników z full setem pelenga! ;D) i zacząłem sobie bazgrać jednym z kilku ostałych, z pozoru dość okropnym. no i taki to początek, dobrego roku życzę

tumblr_nhpkkf2kTp1tsn055o1_1280.jpg

Napisano

Wow, fajne, myślałem, że to jakaś mezzotinta albo sucha igła :D

Napisano

o kurcze! super, muszę zacząć cię śledzić bo jestem strasznie teraz ciekaw jak daleko pociągniesz ten styl i jak strasznie powalone te pracki będą za kilka lat :D

Napisano
  • Autor

daleko nie pociągne jak tak dalej pojdzie ;d

swoja droga sam jestem ciekaw co by z tego bylo, bo juz trace kontrole nad tymi obrazkami. zaczynam tylko z własną inicjatywą, a potem juz tylko obserwuje jak sie same rysuja praktycznie. o np:

tumblr_ni37k1Dh0m1tsn055o1_1280.jpg

Napisano

Twój styl mnie inspiruje ale za cholerę tego nie ogarniam :O

Uznanie z mojej strony.

I nie potrzebnie wywaliłem ArtRage do kosza ;/

Jak się okazuje w odpowiednich rękach , działa bardzo ale to bardzo koszernie ;)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

dzięksik koledzy

@SentieL: jest darmowa wersja artrage'a wiec nic straconego ;d pozatym wersja płatna tez jest dosc tania chyba

@Michal: zaskakujace skojarzenie ;d chociaz jakby sie mocno chcialo to moznaby tu chyba dostrzec cos z jego sposobu kadrowania?

a tutaj jeszcze takie cos, nie wiem

tumblr_ni4gyeNVCF1tsn055o1_1280.jpg

Napisano

Twój styl jest świetny.

A co do Berserka, to masz rację, chodzi o sposób kadrowania, ale też chore pomysły :D nie wiem też czemu skojarzyło mi się Zaćmienie z mangi (jeśli kojarzysz) :)

Napisano
  • Autor

jedyna manga ktora z pewnoscia wywarła na mnie wpływ jest dorohedoro ;d

a akurat tutaj cos inspirowanego komiksem, tyle ze nie japonskim ;d

tumblr_njm4pk02rB1tsn055o1_1280.jpg

Napisano

potrzebowalem chwili zeby dopatrzec sie w tym batmana ale jak juz sie dopatrzylem, to fajny

Napisano

Intrygujący ten Batman, tak jak przedmówcy dopiero po chwili go odkryłem :) Przeglądałem całą teczkę i muszę pogratulować stylu i wytrwałośći.

To jak sobie radzisz imitując efekt farby urywa mi głowę. Na pewno będę tu często zaglądał :)

Napisano
  • Autor

kul \o/

pożegnanie z artweaverem 4

verk in prełgrez

tumblr_njtpqlbDcp1tsn055o1_1280.jpg

Napisano

kurcze, chcialbym zobaczyc, jak wyglada realistycznie namalowana praca z twoim braszłerkiem ;-; ale pewnie cie to nie kreci

Napisano
  • Autor

da się zrobić, ale na razie chcę pokończyć parę wcześniejszych rzeczy

Napisano

Hej Mysz, odważne obrazy, ktoś kiedyś powiedział, chyba Picasso że malowanie = wolność, i ogladając obrazy tutaj widze jakby wolność ale i rozterki, róznego rodzaju stany ;) Lubie kolor, atmosfere i dynamike w tych dziełach. Mogę tylko ci życzyć rozwijaj się dalej i próbuj rzeczy które są dla ciebie wyzwaniem, pozdr

Napisano
  • Autor

nie wiem co picasso miał dokładnie na myśli, bo nie wiem jak potrzegał wolność, ale dla mnie malowanie to na pewno nie to, a wręcz niewolnictwo. albo raczej działanie na smyczy. ale są to już kwestie filozoficzne, w które nie będę brnął na trzeźwo ;D

kolejny dziwny przystanek poniżej

tumblr_nohypzTM2a1tsn055o1_1280.jpg

edit: widzę, że tumblr zmniejsza obraski, więc tutaj totall full wypas haj faj: http://orig03.deviantart.net/9d48/f/2015/137/2/3/sta1n0_22_by_reneg8bober-d8tp68t.jpg

Edytowane przez mysz

Napisano

Wuw. Jest tu tyle zabiegów, które w najlepszym wypadku uważam za ryzykowne. Zabawa anatomią, dzikie kolory, cały ten bałagan.. a jednak udało ci się połączyć je w sposób, który rzeczywiście ma sens. Więcej, wygląda świetnie. Chętnie poczytałabym komiks w takim stylu :D