Traitor Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czesc, Zapraszam na swoja odswiezona strone. Znajdziecie troszke niepublikowanych tutaj animacji, mini making ofy z moich shorcikow itp. Zapraszam serdecznie http://www.cechowski.com
Knysha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hm całkiem przyjemnie wykonana www - bez fajerwerków, szybko się ładuje :) PS. "Magic Tuning" - nice, i like ;)
naeq Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Jak najbardziej na plus, czytelna i fajna, przy czym bardzo dostępna.
Traitor Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Dziekuje, w imieniu moim i kolegi Grzegorza Zarebskiego ktory byl odpowiedzialny za kodowanie strony.
Łukasz Misztela Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witam Bardzo ładna strona, ciekawe i dokładne wykonanie, jedynie co bym wymienił to ten kolor pomarańczowy w tytułach danej pracy, a tak strona bardzo dobra. pozdrawiam :)
miriam Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ciekawa, prosta i czytelna :) prace wyśmienite ;). //Pozdr.
serratus Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Prosta, czytelna, a w dodatku bardzo ciekawe animacje VFX i świetne wykonanie, szczególnie spodobał mi się klip "The Rage" :). Pozdrawiam
LISEK Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Bardzo fajne, sporo pracy wlozonej. W tych logoreklamowkach nieciekawe typografie na koncu, zdecydowanie niszcza poczatkowe dobre wejsciowki.
Loopik Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jak dla mnie super, przejrzyście i czytelnie, w pracach nie trzeba doszukiwać się "ukrytej głębi". Jest oryginalnie. Podoba mi się kolorystyka zarówno prac jak i strony. Jest w tym wszystkim charakterystyczna spójność.
Hindus Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 prosto i przyjemnie - filmiki startuja z miejsca - 5/5!
Tomek Kosiorek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Super! Niezły pomysł na kurczaczka:)
jaras Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 daje radę ! kawał profesjonalnej roboty - z tym kurczaczkiem to tez sie zdziwiłem ze tak prosto ;)
Mr Pank Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ładna strona efekty w spotach są świetne ale czcionki są straszne :D
Traitor Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 (edited) Dzieki jeszcze raz. Jezeli chodzi o czcionki to wlasciwie zawsze dostaje je odgornie od zleceniodawcy i musze sie tego trzymac. Edited September 5, 2008 by Traitor
Yano Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Stronka fajna, ale zawartość dużo lepsza! Portfolio robi wrażenie :)
Orzelek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 dla mnie bardzo fajnie pomimo ladnej grafiki jest latwo dostac sie do informacji a to nieczesto idzie w parze :) Sadze jednak ze lepiej byloby gdybys wyposrodkowal stronke bo na dole jest jakos tak... Pusto... Ale generalnie na plus - pozdro
PenGuin Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Calkiem fajne testy tam porobiles, stronka taka jaka powinna byc - ludzie od 3d nie sa webdesignerami. Gdzie pracujesz jezeli mozna zapytac ?
Traitor Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Obecnie nigdzie nie pracuje, wlasnie sie zwolnilem z firmy BadiBadi.
Traitor Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kici: To juz sprawa miedzy mna a pracodawca i niech tak moze zostanie.
Maceo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jezu, wreszcie jakaś przyjemna stronka - bez farejwerków, ale samo wrażenie pobytu na stronie miękkie i swobodne.. Bardzo mi się podoba.
Recommended Posts