Napisano 1 Wrzesień 200816 l Czesc, Zapraszam na swoja odswiezona strone. Znajdziecie troszke niepublikowanych tutaj animacji, mini making ofy z moich shorcikow itp. Zapraszam serdecznie http://www.cechowski.com
Napisano 2 Wrzesień 200816 l Hm całkiem przyjemnie wykonana www - bez fajerwerków, szybko się ładuje :) PS. "Magic Tuning" - nice, i like ;)
Napisano 3 Wrzesień 200816 l Autor Dziekuje, w imieniu moim i kolegi Grzegorza Zarebskiego ktory byl odpowiedzialny za kodowanie strony.
Napisano 4 Wrzesień 200816 l Witam Bardzo ładna strona, ciekawe i dokładne wykonanie, jedynie co bym wymienił to ten kolor pomarańczowy w tytułach danej pracy, a tak strona bardzo dobra. pozdrawiam :)
Napisano 4 Wrzesień 200816 l Prosta, czytelna, a w dodatku bardzo ciekawe animacje VFX i świetne wykonanie, szczególnie spodobał mi się klip "The Rage" :). Pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200816 l Bardzo fajne, sporo pracy wlozonej. W tych logoreklamowkach nieciekawe typografie na koncu, zdecydowanie niszcza poczatkowe dobre wejsciowki.
Napisano 5 Wrzesień 200816 l Jak dla mnie super, przejrzyście i czytelnie, w pracach nie trzeba doszukiwać się "ukrytej głębi". Jest oryginalnie. Podoba mi się kolorystyka zarówno prac jak i strony. Jest w tym wszystkim charakterystyczna spójność.
Napisano 5 Wrzesień 200816 l daje radę ! kawał profesjonalnej roboty - z tym kurczaczkiem to tez sie zdziwiłem ze tak prosto ;)
Napisano 5 Wrzesień 200816 l Autor Dzieki jeszcze raz. Jezeli chodzi o czcionki to wlasciwie zawsze dostaje je odgornie od zleceniodawcy i musze sie tego trzymac. Edytowane 5 Wrzesień 200816 l przez Traitor
Napisano 6 Wrzesień 200816 l dla mnie bardzo fajnie pomimo ladnej grafiki jest latwo dostac sie do informacji a to nieczesto idzie w parze :) Sadze jednak ze lepiej byloby gdybys wyposrodkowal stronke bo na dole jest jakos tak... Pusto... Ale generalnie na plus - pozdro
Napisano 7 Wrzesień 200816 l Calkiem fajne testy tam porobiles, stronka taka jaka powinna byc - ludzie od 3d nie sa webdesignerami. Gdzie pracujesz jezeli mozna zapytac ?
Napisano 7 Wrzesień 200816 l Autor Obecnie nigdzie nie pracuje, wlasnie sie zwolnilem z firmy BadiBadi.
Napisano 8 Wrzesień 200816 l Autor Kici: To juz sprawa miedzy mna a pracodawca i niech tak moze zostanie.
Napisano 19 Wrzesień 200816 l Jezu, wreszcie jakaś przyjemna stronka - bez farejwerków, ale samo wrażenie pobytu na stronie miękkie i swobodne.. Bardzo mi się podoba.