leander Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) FINAL Materia ciala żywa, pulsująca, organiczna. Twarze wewnatrz ciala wykrzywiaja sie w bólu, twarze wokol ciała (obrys) bezustannie zmieniaja swoja postac, tworzą je odpryski ciała, krwi, ruch jakiejs plazmy spowijajacej postać. ZOOM Spoko temat. W kazdym razie swietna okazja do rozmalowania sie bez specjalnego filozofowania. Nie mam jeszcze konceptu konkretnego, wiec na razie kilka szkicow: Edytowane 14 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 No tak... jak zabic konkurencje na etapie szkicu :) Powaznie sa strasznie fajne. Bardzo jestem ciekaw ktory wybierzesz albo co nowego wymyslisz. Chyle czola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 jak wyzej. najlepsze jest to, ze juz na tak wstepnym etapie mozna powiedziec do kogo te wrzuty naleza:] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 (edytowane) Dzieki :) U mnie niestety wszystko zawsze konczy sie na etapie szkicu, wiec zadna ze mnie konkurencja :) Kolejne podejscie: i step by step ;) Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 ciekawy byłby mix 2 z ostatnim skeletonem, //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Wyglada bardzo tradycyjnie, to chyba nie digital? ;] Za płytki jestem na taki artyzm ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam Pierwszy szkic miodzio:) bardzo mi się podoba i mógł byś go spokojnie dopieszczać :) tak samo drugi daje rade:) miło miło :) dajesz dajesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) co jak co pierwsze szkice są świetne, pozdrawiam powodzenia. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 ...U mnie niestety wszystko zawsze konczy sie na etapie szkicu... Zapomniałeś panie dodać ze dobry szkic trzeba wiedzieć kiedy skończyć ;) a szkice masz super a jak tego szkieletorka ostatniego podpicujesz to juz nie bedzie taki szkic ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) Dzieki :) TheGetout: To raczej tablet w 90%, ale fakt, ze wszystkie sa na bazie prostego szkicu weglem czy tuszem. Kolejne podejscie, na razie niewiele widac, ale jak troche odwaznie wprowadze kolor i swiatlo to cos tam zacznie sie klarowac. szkic, tym razem nieco dokladniejszy proba koloru i kierunek w ktorym bede dalej malowal Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 no ma to w sobie cos :] nie kaz dlugo czekac na updejta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) Dzieki ortheza :) Tablet doprowadza mnie do szalu robiac krzywe kreski (chociaz to raczej jakies problemy z pamiecia), ale troche pociagnalem koszmara do przodu. Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Kurczę, fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 noo, świetnie to wygląda :) tylko ten wielki paluch u nogi trochę mi nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 zzrob mu dluugie paluchy bedzie wypas :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 podoba mi sie! straszny moze nie jest,ale technika,ekspresja...cuda na kiju;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) Dzieki :) Faktycznie malo straszny. Problem, ze im wiecej zakrywam we mgle lub czyms takim tym bardziej robi sie straszny, ale z drugiej strony chce wejsc mocno w detal w tej pracy. ortheza: dobry pomysl, w nastepnym updacie wydluze paluchy :) Poki co troche zabawy z torsem Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 te dłonie :D te twarze :D zaj....ście podobają mi sie te kierunki "od wewnątrz na zewnątrz". Moim skromnym zdaniem juz pozamiatane jest :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 poza jak Chrystus normalnie, kurcze genialnie działasz :) to ja może sobie poszkicuję jeszcze trochę, bo i tak już nic tutaj nie zdziałam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 aaaccchhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 swietnie wyglada, chcialbym miec takiego przyjaciela ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 psycho mantis ?:) super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Ostatni maz super...podoba mi się jak z przypadkowej plamy robisz coś fajnego. Rozpryski, smugi zamieniają się w detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 (edytowane) Test roznych teł, i sprobowalem, sladem JakkaSa, symetrycznie odbic jedna polowke. Mysle, ze mozna by niezle monstrum uzyskac idac tym sladem. Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 "plastycznie" bardzo ładnie ale jako postać z koszmaru to chyba lepiej jakby bardziej drapieżnie wyciągał rękę/ręce w stronę widza bo teraz tak je troszkę bezradnie rozkłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Super jest. Mazy fajne ale ostatni genialny - koszmarny i intrygujacy. Mysle ze nie bedziesz mial problemu z wybraniem ostatecznej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 strasznie mi sie podoba ten luz,malarskosc... sprobuj moze druga polowke odbic,ta troche moze za masywna,bardziej jakis czarny charakter z komixu niz koszmar...ale samo wykonanie-no genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 (edytowane) jaras: ciekawa uwaga, jakos wyszedlem od pewnej prowokujacej pozy i nie zauwazylem jak przerodzila sie w nieco bezradna. Sprobuje cos z tym jeszcze zrobic. Wrocilem do pozy bez odbicia i troche pobawilem sie z tlem, dwie wersje. troche olowkiem podzialalem i wreszcie udalo mi sie uzyskac jakies wrazenie ruchu-chodu Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 pierwsza wersja z trzech ostatnich wymiata...tego bym sie trzymal.. naprawde koszmar. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 albo pierwsza albo ostatnia-oba swietne i tak czy siak masz moj glos! gratze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 w/g mnie pierwsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 pierwsza jest kul, na reszcie postać ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2008 (edytowane) Dzieki. Jakos sprobuje polaczyc pierwsza wersje z trzecia, bo tam troche lepiej zdefiniowalem kilka ksztaltow. Proba uchwycenia postaci z boku Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 no bok juz gorzej... wydaje mi sie ze brzuch ma wypiety do przodu,kregoslup w literke "S" i mocny garb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 praca po prostu rewelka. moze jedna drobna uwaga. chodzi mi o łapki i pazurki. z normalnymi wydaje mi sie byc duzo bardzej przerazający, bo juz te przedluzone to tak mu jakos odbierają naturalną, wrodzoną koszmarność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2008 (edytowane) PSychu: Ano masz racje, nie wiem czy sie powstrzymam, ale sprobuje cos z tymi pazurami zrobic. nicponim: Dzieki wielkie. Poprawilem w tym kierunku (koncepty ponizej). Uspokoilem kolory, ale za to detal troche zniknal. Kilka eksperymenów ze stylistyka rzutów postaci. Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 moim skromnym zdaniem... przekombinowałeś. post #18 dla mnie był miód. psychodela. ... obecnie cały klimat wyssało pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 fakt,za duzo kombinujesz z "otoczką" a za mała z samą postacią. Z rzutow najlepszy jest przedostatnim, w tym klimacie i tej stylityce moglbys to pociagnac dalej*( pomysl z wystajacym kregoslup tez b.ciekawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 (edytowane) Ech, no juz sam nie wiem. Mialem w weekend tylko dwie godziny na to i nic nie wymyslilem nowego. Sklecilem final z poprzednich wersji: EDIT. Zapomnialem o zoomie. Zrobiony z poprzedniej wersji, bo nowa robilem na mniejszym formacie. Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 (edytowane) I jeszcze alternatywna plansza finalowa, poza konkursem Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Swietny kriczer i jest creepy ze ciary przechodza. Nie chcial bym zeby mi sie w nocy przysnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Październik 2008 Autor Share Napisano 7 Październik 2008 (edytowane) Dzieki biglebowsky :) Wrzucam jeszcze ostateczna wersje. Drobne zmiany, ale kilka detali doszlo. Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 ta ostateczna jest the best , nie kombinuj juz ;) pozdrawiam i gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 fajnie, tylko dlaczego tak dużo tu powstaje brutalnych prac ;)? Czyzby max3d miał jakieś drugie dno :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Ten pan jakis taki rozdarty w sobie hehe. Fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 oooo... Bigleb żyje... pozdrawiam. koszmar taki se... mi się śniła Teściowa ostatnio,,, jadła moje dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=S6HVFfvuZvM Ta? ona tylko własne ciało, twoje potomstwo jest bezpieczne. Mnie Leanderowy stworek przypomina klimaty Labiryntofauniaste i Hallbojodrugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 no tak.. Piter Dżekson, tego się można było spodziewać.. tak na serio Leander... przecież wiesz że fajnie jest.. tzn. koszmarnie fajnie, strasznie fajnie... udało Ci się nie wpaść w Gigera... z tymi twarzami... hihihi.. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 wiedzialem qrde, od samego poczatku wiedzialem!.....gratuluje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi