Gość Morte Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Bardzo fajnie ino fakt ze te rekawy za mocno pogniecone, nie wyglada to jak gajerek, bardziej jak rękaw jakieś kurtki skórzanej. Ale twarz super wyszła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witam!! dzieki za komentarze :) odnosnie faldek to racja wyglada jak kurtka skorzana tez to zauważyłem ;( dlonie za male hehe jak robilem screena to to samo sobie pomyslalem :) kubi--> faldki robilem za pomoca claytubes,flatten i troche standard ale wiekszosc calytubes i do "wygladzenia" flatten :) pokazuje wip'a modelu nad ktorym teraz pracuje tzw. jest to ta babka z paru postow wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Swietny ten facecik,ciuszki coraz fajniejsze ci wychodzą.Panienka też ładna,czapeczka extra fajnie wyszła:) POzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 hipek wygląda git tylko te rękawy jak rura od odkurzacza pomarszczone, babka ma deko za obszerny kapelusz z 10 kilo kartofli by weń wlazło ;) a poza tym tez git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Poza swietnym skillem jeszcze fajne wyczucie w samym wygladzie postaci takie mi sie podobaja:) Najfajniej wychodza mezczyzni z wiadomych wzgledow(znajomosc wlasnej anatomii:)). Oczywiscie drobne szczegoliki jak dziurki w nosie mozna by zalagodzic:).Pan w garnituze po dobrym oswietleniu i shaderach wymiatal by. pzdr Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 ten w garniturku naprawde niezły :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 joł szefie jak zwykle szacun ! napierasz cały czas do przodu. Jak patrze na kola z garniturem to mam wrażenie że na twoim poziomie powinieneś bardziej uwage zwracać na niektóre rzeczy. W stylu kołnieżyk od koszuli przeważnie nie jest taki okrągły na tych szpiczatych końcach, krawat ma przeważnie mniejszy supeł od tego co wisi, kieszenie nie sa tak strasznie po bokach chyba. Wszystko to odbiera od prawdziwości. A jak tego brakuje to nieważne czy chcesz mieć coś relistycznego czy stylizowanego to to i tak nie wyjdzie przekonująco. Szacun, juz sie nie odzywam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Po prostu ten koleś nie stoi w miejscu ! mega poziom reprezentujesz i ciage się rozwijasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Dziurki w nosie jakieś wielkie, coś mi się nie podobają.. Pozatem git:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2010 Witam!! dzieki za komentarze :) zacząłem robic nastepna postać babka jest ciągle robiona wieć sie nie martwcie ;) cały czas WIP !! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 to baba jest? jezeli nie to za waska klata w porownaniu do bioder, wyglada jak w delitkanej ciazy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2010 Witam!! dzieki za komentarz jade dalej z kolesiem....cialko caly czas mecze... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 w kolanach za grube :) a tak to fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 bucik super :) jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 fajne fajne :-) poprawil bym jeszcze laczenie przedramienia z bicepsem i te trampki o ile bardzo fajne wygladaja troche jakby w nich nogi nie bylo :/ ale to juz mega czepianie sie :D generalnie zarabisty model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 Witam!! dzieki za komentarze :) do przodu... cialko jest nie skonczone caly czasje robie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 no fajnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 Witam!! WIP king kong na HCM na CGtalk :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 nie proporcjonalnie wielkie przedramiona w stosunku do cieniutkich nadgarstków, za to fajna głowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Ladnie cisniesz. Czarny w trampkach b fajny. Malpka tez super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 Witam!! dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Hej Nielot,zajefajny Kong.Dłonie i stópki troche mi sie nie podobaja ale w naturze tez są nieciekawe.Futro będziesz mu rzeżbił?Ten poprzedni tak zostanie w samych gatkach? Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Witam!! dzieki za komentarz :) Mafida--> nie nie zostanie w samych gatkach :) glowa nie skonczona... kolnierzyk do poprawy...teraz zauwazylem jak tandetnie wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Mafida--> nie nie zostanie w samych gatkach :) taa wiem,widziałem juz na zcentral:)Nawet chciałem skomentować że awesome ale mam konto zablokowane:D Brad fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Ładnie ładnie, czapka pierwsza klasa:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 A zrób eksperyment i złap go dużym pędzlem (takim żeby sięgał aż do brwi) za brode i pociągnij trochę do tyłu. Moim zdaniem będzie znacznie bardziej podobny i w ogóle anatomiczny. Bo poza tym to fajnie. Ten kong średni, ale to dlatego że nie skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 Witam!! dzieki za komentarze :) Luki Luki-->troche cofnąłem, dzieki :) troszeczke popracowalem..( pare minut) bo checi brak :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Jak wy potraficie takie realistyczne postacie robić to ja nie mam zielonego pojęcia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 Witam!! dzieki :) koleny w sumie na szybko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Poszczegolne formy bardzo bardzo, ale jakos cos mi nie siedzi z proporcjami, wyglada jak dziecko- na moje glowa za duza i lydki za krotkie. Ale kurcze naprawde swietne te ostatnie modele:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Super superman :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi