Paul_PL Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Powodzenia z tym sadomasochistycznym projektem ;) Jak na razie modelik bardzo ładny! Darkstar ,pisze się \"plażę\" (musiałem to powiedzieć...:]) Jeszcze jedno :wydawało mi sie ,zę to pokrętło powinno mieć jeszcze taką specjalną rączkę do kręcenia nią.
empik Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Powodzenia zycze!!!!! Jesli ogladales film szeregowiec rayan to musisz wiedziec ze tam byla krwawa jadka [killer] :mad:
Falcrum Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Narazie wporzo...nawet bardzo :D Trzymaj tak dalej...:) Pozdr
Archangel Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 dla mnie tez jest jak najbardziej OK i bezblednie :) Tych wszystkich zolnierzy tez bedziesz modelowal ????
Pionier Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 Archangel, nie wiem nie wiem. Na razie nic nie mowie - secret servis :cool: Tymaczasem update: tyl i dol (dolu nie widac ale jest :) ). No i pare szcegolow w srodku. Jeszcze je tylko poprawie i bedzie koniec LCVP :). Pozdrawiam i dziekuje za komentarze
Pablo Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 No jesli bedzie koniec to wtedy zaczna sie teksturki :)) i mam nadzieje ze beda tak samo wyglada pieknie jak model :) i zadnego ALE ze tak sie nie da :P:) pozdr
Szymeq Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 hehe Lodeczka piekna teraz czekam na panow rzolniezy:):D
Obywatel Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Pokazujesz tylko wnetrze lodki, masz zamiar zrobic identyczne ujecie jak obrazek na 1 stronie? Myslalem to bedzie cos ala ta fota.
Pionier Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 jak to pokazuje tylko wnetrze ? nie rozumiem o co Ci chodzi. Chce zrobic calt model tej barki desantowej zebym mogl potem zrobic kilka ujec a nie tylko jedno.
DarkStar Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 Coś ostatnio cicho tu... Czyżby projekt umarł śmiercią naturalną?
Pionier Napisano 12 Marzec 2004 Autor Napisano 12 Marzec 2004 hmmm kiedy juz sie wygrzebalem z prac \"komercyjnych\" okazalo sie ze moj kolega zgubil cd z gra close combat i nie moze podeslac mi map w duzej rozdzialce :(. To po 1 po 2 mam szkole i dlatego updatow nie bylo. Co prawda w ten weeken planowalem robic plaze ale ze nie mam map to sie troche sprawa skomplikowala, bede robil bez. Projekt nie umarl o to sie nie boj. Na otarcie lez OT TAKI 1 TEST WODY. Test i tylko test. Pozdrawiam i prosz o cierpliwosc.
Falcrum Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Świetna woda !! Możesz zdrdzić jak ją zrobileś ?? Coraz bardziej mi się podoba ( to naturalne :D ) Trzymam kciuki za finish :) Pozdr
Loozack Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 nom, woda rządzi :D czy to Dreamscape ?? :) [piwo]
Paul_PL Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Jeżeli chcesz mapę OMAHA BEACH to ja mam taką w wysikiej rozdzialce. Jeżeli chcesz to powiedz, a prześlę Ci na maila. EDIT:Albo inaczej http://pawelmatysik.webpark.pl/omaha_beach_east_f_1944_2.jpg Nie wiem czy Ci sie to przyda i czy o to chodził-sparwdź sam.
Falcrum Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Pionier, podobnie jak Loozack, dalej czekam na zdradzenie tajemnicy wody...:D Pozdr
gollum Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 Ooo dzięki Paul, właśnie tego szukałem, masz moją dozgonną wdzięczność. Pozdro Gollum
Pionier Napisano 14 Marzec 2004 Autor Napisano 14 Marzec 2004 Simbiont, zadna tajemnica. Na dzis mam dosyc walki ze scenografia/
Pionier Napisano 15 Marzec 2004 Autor Napisano 15 Marzec 2004 .............pomijajac pare kwesti i chiwlowe zalamanie w walce z ta scena (to normalne przy leopardzie tez tak bylo :D). Zrobilem nowa propozycje kompozycji koncowej. Ocean, barki i tlo w 3D, reszta 2d na razie (chyba ;) ). Pozdrawiam
ciuciu Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 Szkoda tylko,że nie widać tutaj takiego dramatyzmu, na jaki oczekiwało chyba wiele osób,gdyby nie było napisane,że to Normandia, to chyba ciężko byłoby się domyśleć.....mam nadzieję,że to nie jest skończona praca i dodasz jeszcze jakieś wybuchy,itp. rzeczy, które świadczyłyby,że to wojna a nie ćwiczenia jednostek desantowych w Kołobrzegu.
Krzysiek Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 Utrzymujesz prace na swoim poziomie, czyli rewelacja!! Juz nie moge sie doczekac konca, szykuje sie nastepna fajna praca. Pozdrawiam
Falcrum Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Ty chyba chcesz, aby mi wszystkie zęby wypadły...gdy zobaczyłem tego renderka...szczena mi opadła...[lol2] Pozdr
Batou Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Mam rozumieć, że tylko barki i ocean to elementy 3d. Żołnierze, rozpryskująca się woda to elementy 2d. Twojego autorstwa? Pytam się tak z ciekawości :]. A obrazek bardzo fajny.
Pionier Napisano 16 Marzec 2004 Autor Napisano 16 Marzec 2004 ciuciu, przeciez to nie jest koniec pracy(?). Batou, wyobraz sobie ...znalazlem przypadkiem fajne foty na sieci z ktorych korzystalem ;). Daze do tego zeby wszystko bylo \"moje\" :P Pozdrawiam i dzieki za odp (faaaaaajnie ze sie podoba :D)
Chris Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Nie no! Ide sie pobawic w piaskownicy... :D - Rewelka!
ciuciu Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Aaaa to przepraszam, zasugerowałem się po prostu jednym zdaniem: Zrobilem nowa propozycje kompozycji koncowej. Jeśli tak to,wycofuję swoje oskarżenia i z niecierpliwością czekam na dalsze efekty, bo wiesz od niektórych osób trzeba więcej wymagać, żeby wciąż utrzymywały dobry poziom na tym forum.
snakeq Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 No comments... Ja w przy twoich prackach zawsze sie zastanawiam czy to fota czy render:D
Frankot Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 Musze podwiązać szczękę, cholera gdzie ona... nie widział jej kto. Chyba znowu zabrał ją pies sąsiadów. Hmmm... Pełen wypas:)
Pionier Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 (dla tradycji :/, wiecie o co chodzi wiec nie bede znowu pisal jak to bylo) Poczatki ubierania postaci. Podziekowania dla: Cichego i Koozio-łka :) Pozdrawiam Pionier
Master Kiełbaster Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Narazie jest szwadron gołodupców :D
sly Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 ja na miejscu Niemców, na widok niebieskich ludzików lądujących na Afrykańskiej plaży, wracałbym co sił do bawarskiego piwa... moim zdaniem - fajnie jak na razie trochę tylko ten \"render\" - podglądowy, nieudany (nie ma klimatu, mimo tych fotek z Aliantami [\"alienami\"]...) pozdrawiam
Pionier Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 Originally posted by sly ja na miejscu Niemców, na widok niebieskich ludzików lądujących na Afrykańskiej plaży, wracałbym co sił do bawarskiego piwa... moim zdaniem - fajnie jak na razie trochę tylko ten \"render\" - podglądowy, nieudany (nie ma klimatu, mimo tych fotek z Aliantami [\"alienami\"]...) pozdrawiam Sory ale na oni lądowali na plaży we Francji ;) bo tam wlasnie znajduje sie Normandia. \"Render\" podgłądowy - chodzi Ci o ten koncept z lodziami LCVP ?? SPoko postaram się żeby był klimat.
DarCon Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Originally posted by sly ja na miejscu Niemców, na widok niebieskich ludzików lądujących na Afrykańskiej plaży, wracałbym co sił do bawarskiego piwa... moim zdaniem - fajnie jak na razie trochę tylko ten \"render\" - podglądowy, nieudany (nie ma klimatu, mimo tych fotek z Aliantami [\"alienami\"]...) pozdrawiam DLACZEGO LUDZIE WYPISUJĄ TAKIE GŁUPOTY ? PO CO ?
blood_brother Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Wydaje mi sie ze proporcje na rekach sa troche zagubione, albo za gruba albo za mala dlon. Moze mi sie wydaje bo zmeczony jestem:) Pozdro[piwo]
Kris_R Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 a ja mam wątpliwości co do przemyśleń Twoich Pionier.. bez urazy. Ale nurtuje mnie to, co chodzi Ci po głowie. Wymodelowałeć całą łódź desantową, napisałeś, że robiłeś całość, żeby potem móc kilka ujęć przeliczyć, a teraz decydujesz się na kadr, gdzie widać tylko burtę a całość wygląda jak na regatach motorówek, tyle że po wojskowemu :/ nie przekonuje mnie to.... co do samego wykonania to w dobrą stronę wszytsko idzie.. tylko nie wiem jak z samym pomysłem i jego \"sprzedaniem\" widzowi...
Pionier Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 Kris_R, z całym szacunkiem. Wszystko w swoim czasie :].
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Kris_R - z tego co pisał Pionier to była tylko taka próba... Chyba nie po to dał referkę na początku ??:D Ale zgadam się z tobą w innej sprawie...\"w dobrą stronę wszystko idzie...\" Sly- większej głupoty dawno nie słyszałem...gdyby to jeszcze było napisane dzisiaj to jeszcze...ale...a szkoda gadać...:D:P Pozdr
DarkStar Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Wychodzi narazie zaje...fajnie. Mam tylko takie małe pytanko: czy będą to żołnierze z jakiegoś konkretnego batalionu czy szare mięso armatnie?
Archangel Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Pionier dobra robota ! Coraz bardziej wierze w to ze ukonczysz ta scenke ( nie zebym kiedys nie wierzyl :D ) Sly gratulacje za posta ...
Rekomendowane odpowiedzi