Skocz do zawartości

Minicontest: Langen Foundation arch. Tadao Ando | początek 10 strona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

fajny pomysl tez sprobuje ze wzgeledu ze nigdy jeszcze nie robilem exteriora nawet nie weim od czego zaczac jak tyko bedei jedno zdjecie :] hmm laik tez chyba moze sprobowac sil a grono forumowiczow podpowie co i jak zeby bylo dobrze ;]

pozdrawiam

• Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Dobra. To zaczynamy nowy contest. Tamten z nadbudówką był próbny i się zakończył. W tym wypadku zwycięzców jeszcze wybierać nie będziemy :)

Tylko ankiete to chyba moderator będzie musiał jakimś cudem dodać, bo ja nie mogę :/

Temat na ten contest to to:

http://www.archdaily.com/wp-content/uploads/2008/11/1390510699_03.jpg

lub drugie ujęcie:

http://www.archdaily.com/wp-content/uploads/2008/11/1227133765_21.jpg

Bryła musi byc identyczna i otoczenie też powinno, oświetlnie niekoniecznie. Bruk itp moga być inne :)

CZAS DO 20 LISTOPADA 2008 do godziny 20 :) zapraszam!

Rendery postujemy w rozdziałce 800x600! Większe rozdzialki pod linkami.

Edytowane przez trosiek
Napisano (edytowane)

trosiek, 2 tygodnie aż?;p 10 dni by chyba stykło. Teraz do czwartku następnego (tj. do 20-go). Wtedy do niedzieli, czy poniedziałku wyłonienie zwycięzcy i znowu 10 dni and so on;)

Edit: tak jest wodzu;D

Edytowane przez Touch
Gość Indorek
Napisano

hej mam pytanie czy tu bedzie sie umieszczalo same koncowe rendery? bo jezeli stane na jakims problemie gdzie moge wrzucic prinScrn ... i radzic sie?

Dzieki i pozdro ;)

Napisano

Trosiek co by uniknac pytan bez konca zbierz rulsy [czas; co wolno czego nie-Touch o tym pisal; sposob wybierania kolejnych refek itd] i zapisz je w pierwszym poscie oki? ;)

Bo jak ktos sie bedzie dolaczal to bedzie musial wertowac watek post po poscie szukajac zasad contestu.

Taka mala prosba z mojej strony, co by uniknac chaosu i usystematyzowac to troche.

pozdr i powodzenia

Napisano (edytowane)

bapi23 poszukaj na archdaily ;) ale taki 1 rzut wystarczy do 1 rendera. znajdziesz tam inne ujęcia, a nawet rzuty, jednak radzę przyzwyczajać się do modelowania z refki ponieważ w reszcie contestów niewiadomo czy będą dostępne takie dobre rzuty ;) Tadzio - dopiero teraz jako tako miałem czas poskładać wszystkie zasady razem. Mam nadzieję, że wszystko zawarłem :D Teraz czekamy już chyba tylko na wypasione rendery!

Edytowane przez trosiek
Napisano

spoko chlopcy, poprzeczka niepojdzie do gory bo ja sie nie dam rady dolaczyc :P hahahahaha joooooooooooke ;). nie mam czasu zenie sie, a z checia bym powalczyl 1 raz.

Napisano
spoko chlopcy, poprzeczka niepojdzie do gory bo ja sie nie dam rady dolaczyc :P hahahahaha joooooooooooke ;). nie mam czasu zenie sie, a z checia bym powalczyl 1 raz.

Wyzywam cie… :P: P:P:P ref erki masz na poczcie..a jak to mawiają … jak kocha poczeka..

Napisano

W zasadzie jeśli arch515 startuje to ja nie mam co do tematu podchodzić... a szkoda, bo spróbowałbym. :P No dobra, i tak spróbuję. ;)

Bardzo fajny temacik, zawsze chciałem spróbować, teraz przynajmniej jest okazja. Życzę wszystkim uczestnikom owocnych renderów i niskich temperatur na procku.

Edit:/ Jakiś okreslony rozmiar renderów, czy każdy według własnego gustu?

Napisano

press - spoko, ja wiele czasunie bede na to miec, ale sprobje wystartowac -co wyjdzie to wyjdzie:) preciez nieliczy sie wygrana tylko fajna zabawa, i tak mamba wszystkich skrytykuje za AA ;)

Napisano

Witam.

Wrzucam co mam i przyznaje sie bez bicia ze sie nie wczuwalem (spedzilem nad tym dwa wieczorki) bo mnie inne rzeczy scigaja.

Takze wrzucam to bardziej dla towarzystwa, niz jako konkurencje ;)

Pozdrowionka i powodzenia.

Moze przy nastepnej refce znajde wiecej czasu.

Peace :)

c4a68120015fff4c.jpg

Napisano (edytowane)

Czyli jak od momentu wrzucenia referki przez ARCH515 mamy 10 dni, do 20.00, tak?

od 11-11-08, 22:28 ...dobrze konbinuje?

I jeszcze powiedzcie który wybrać, który chce, czy wszyscy narazie jeden robią...please...;]

Edytowane przez vinc
Napisano

pewnie już po czasie ale jeszcze wrzucę :) ktos musi zaniżać poziom nie? :)

atriumhouseiu1.jpg

w800.png

jakieś 3-4h na całość - niestety nie mialem więcej czasu - co widać po teksturach. Wrzucam dopiero teraz przez down serwisu.

Napisano

W związku ze wczorajszym downem serwisu myślę, że prace siwego i Lokiego możemy uznać jako biorące udział w conteście. Wieczorem wstawię ankietę :)

Napisano

ja niestety mam lipę, od dwóch tygodni jestem w robocie po 10 godzin i nawet nie mam kiedy porządnie do kompa usiąść:( Mam nadzieję, że uda mi się podpiąć pod nowy temat contestu;) Swoją wersję aatrial house wrzucę może jakoś na weekend do testowych;)

Pozdr

Napisano

Może przerzucimy swoje rendery do ankiety żeby inni użytkownicy nie musieli latać po całym wątku chyba że ktoś to może zrobić za nas?

Napisano

nowy wątek z nową wizką utworzony jest w dziale minicontest :]

http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=54862

stare tematy są zamykane. sondę stawia w nowym wątku autor kolejnego contestu (czyli zwycięzca z poprzedniego).

w wątku z sondą powinny być miniaturki renderów (po kliknięciu na miniaturkę powinna pojawić się wersja high res) z nickami autorów :]

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności