Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, jako że ostatnio mam ogromnego lenia, a dawno też nie dawałem nic do WIP'a, to wramach motywacji postanowiłem coś w końcu porobić i tak padło na Opla, zobaczymy co z tego wyjdzie, miłego krytykowania :)

9d06c14705efb9d6.jpg

e913ca3833663efd.jpg

Edytowane przez mrkrzysiek
  • Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No nareszcie dajesz coś na forum bo rzeczywiscie od dawna nic tu nie pokazywałeś :) Moje zdanie na temat modelu juz znasz ;) jak dla mnie po prostu bosko :D prosto, szczegółowo itd., itp.

Napisano

M4rcus w modelu rzeczywiście tak wygląda ale jak go oglądałem w materiałach prasowych nie miałem takich skojarzeń. Materiały są inaczej rozłożone niż w M i dlatego już nie jest wtedy tak podobny. Auto bardzo ładne zwłaszcza deska rozdzielcza więc czekam na więcej. Pozdrawiam B.

Napisano

dzięki za miłe słowa, no ja jakoś nie miałem do tej pory skojarzeń z mercedesem ale na moim screenie przez ujecie trochę jest podobny ,

Javor siatki dla Ciebie jak widać raczej średniej jakości

d2570192b7f6f72b.jpg

9514a88cd99ad37d.jpg

Napisano

czakać tylko na koniec :D chociaz i tak pewnie nie bedzie robic super wrazenia bo bedzie wygladac jak fota ;) robi wrazenie i to wielkie bo wiem ile to pracy trzeba włozyc zeby tak ładnie model wygladał. powodzenia ;)

Napisano

ten co nie umie modelowac rzuca 3d i na niczym sie nie znasz no faktycznie porazka calkowita az sie dziwie ze wrzuciles a lakier to do bani wiesz :]

a tak serio wyje.... w kosmos 5 star ojoj bedzie front bedzie bedzei

ladne

Napisano

ładnego Opla wybrałeś, ale raczej bez rewelacji jak na razie, jest trochę błędów ale wip więc mam nadzieje że poprawisz, powodzenia w dalszym modelowaniu bo się przyda

Napisano

to nie ty robiłeś !!

ludzie !!! to nie on robił, bo un nie umi tak !

a poza tym jak zwykle, czyli do dupej :D:D:D

KOŃCZ TO SZYBKO i pokaż siatkę tylnych lamp :]

przednich zresztą też, pozdro !

Napisano

Jak Ciebie zgniótł to co mi się stanie :D Od Reflecta już mam bóle głowy, a teraz jeszcze to.. i co ja powiem lekarzowi ... Oszczędź nas i nie bądź taki skromny ;)

Napisano

patry nom modelowałem koło ma bez MS na nim jakieś 240 250 tyś,

Loozack hehe, trzeba za dziewczyna się rozejrzeć chyba :)

Kolin101 długo za długo:)

dzięki za komentarze

Napisano

czy ja wiem - tył to raczej od mercedesa C klassa. Porównaj tylną linię pod światłami - takie samo przejście (nawet nowa thalia ma coś takiego) A model super, tylko te koła jakieś małe się wydają :X

Napisano

szacuneczek, fajny modeling. mnie się już rzygać chce jak modeluje w maxie, więc tym bardziej podziwiam za cierpliwość i detale.