Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, jako że ostatnio mam ogromnego lenia, a dawno też nie dawałem nic do WIP'a, to wramach motywacji postanowiłem coś w końcu porobić i tak padło na Opla, zobaczymy co z tego wyjdzie, miłego krytykowania :)

9d06c14705efb9d6.jpg

e913ca3833663efd.jpg

Edytowane przez mrkrzysiek

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No nareszcie dajesz coś na forum bo rzeczywiscie od dawna nic tu nie pokazywałeś :) Moje zdanie na temat modelu juz znasz ;) jak dla mnie po prostu bosko :D prosto, szczegółowo itd., itp.

Napisano

tylko ja mam to glupie wrazenie ze niewiele mu od frontu brakuje do merola?

Napisano

M4rcus w modelu rzeczywiście tak wygląda ale jak go oglądałem w materiałach prasowych nie miałem takich skojarzeń. Materiały są inaczej rozłożone niż w M i dlatego już nie jest wtedy tak podobny. Auto bardzo ładne zwłaszcza deska rozdzielcza więc czekam na więcej. Pozdrawiam B.

Napisano
  • Autor

dzięki za miłe słowa, no ja jakoś nie miałem do tej pory skojarzeń z mercedesem ale na moim screenie przez ujecie trochę jest podobny ,

Javor siatki dla Ciebie jak widać raczej średniej jakości

d2570192b7f6f72b.jpg

9514a88cd99ad37d.jpg

Napisano

czakać tylko na koniec :D chociaz i tak pewnie nie bedzie robic super wrazenia bo bedzie wygladac jak fota ;) robi wrazenie i to wielkie bo wiem ile to pracy trzeba włozyc zeby tak ładnie model wygladał. powodzenia ;)

Napisano

ten co nie umie modelowac rzuca 3d i na niczym sie nie znasz no faktycznie porazka calkowita az sie dziwie ze wrzuciles a lakier to do bani wiesz :]

a tak serio wyje.... w kosmos 5 star ojoj bedzie front bedzie bedzei

ladne

Napisano

ładnego Opla wybrałeś, ale raczej bez rewelacji jak na razie, jest trochę błędów ale wip więc mam nadzieje że poprawisz, powodzenia w dalszym modelowaniu bo się przyda

Napisano
  • Autor
ta, virtualna negacja pępka swiata :D

nie rozumiem, można jaśniej?

mały up światła przednie i tylne

87b94d005beefd27.jpg

35f0fcd4ed50ecf4.jpg

Napisano

to nie ty robiłeś !!

ludzie !!! to nie on robił, bo un nie umi tak !

a poza tym jak zwykle, czyli do dupej :D:D:D

KOŃCZ TO SZYBKO i pokaż siatkę tylnych lamp :]

przednich zresztą też, pozdro !

Napisano

Jak Ciebie zgniótł to co mi się stanie :D Od Reflecta już mam bóle głowy, a teraz jeszcze to.. i co ja powiem lekarzowi ... Oszczędź nas i nie bądź taki skromny ;)

Napisano

Czemu robisz zamknięte linie podziału blach?

Światła wyczesane:) Zresztą jak i wszystko inne

Napisano

Krzychu te światła rządzą światem :D, ogólnie model super, dajesz dalej masta.

Napisano

O kurczę, Krzysiek, masakra! :)

I jeszcze te napisy wszystkie modelowałeś? :O Ile tak w ogóle samo koło ma poly?

Napisano

eh wy i te wasze autka :) niepojęte wręcz, koło masakra :)

Napisano

heheh... tak sie zastanawiam, kiedy bedziemy modelowac fakture skorzanej tapicerki :D

Napisano
  • Autor

patry nom modelowałem koło ma bez MS na nim jakieś 240 250 tyś,

Loozack hehe, trzeba za dziewczyna się rozejrzeć chyba :)

Kolin101 długo za długo:)

dzięki za komentarze

Napisano

krzysiek uspokój się ! Nie szalej, bo deklasujesz innych :D A pozatym swietnie z detalami

Napisano

czy ja wiem - tył to raczej od mercedesa C klassa. Porównaj tylną linię pod światłami - takie samo przejście (nawet nowa thalia ma coś takiego) A model super, tylko te koła jakieś małe się wydają :X

Napisano

ładnie nawet wygląda ten opel, ale gdzie jakieś rendery i wnętrze auta?

Napisano

szacuneczek, fajny modeling. mnie się już rzygać chce jak modeluje w maxie, więc tym bardziej podziwiam za cierpliwość i detale.