Napisano 4 Listopad 200816 l Witam, jako że ostatnio mam ogromnego lenia, a dawno też nie dawałem nic do WIP'a, to wramach motywacji postanowiłem coś w końcu porobić i tak padło na Opla, zobaczymy co z tego wyjdzie, miłego krytykowania :) Edytowane 16 Listopad 200816 l przez mrkrzysiek
Napisano 4 Listopad 200816 l No nareszcie dajesz coś na forum bo rzeczywiscie od dawna nic tu nie pokazywałeś :) Moje zdanie na temat modelu juz znasz ;) jak dla mnie po prostu bosko :D prosto, szczegółowo itd., itp.
Napisano 4 Listopad 200816 l tylko ja mam to glupie wrazenie ze niewiele mu od frontu brakuje do merola?
Napisano 4 Listopad 200816 l M4rcus w modelu rzeczywiście tak wygląda ale jak go oglądałem w materiałach prasowych nie miałem takich skojarzeń. Materiały są inaczej rozłożone niż w M i dlatego już nie jest wtedy tak podobny. Auto bardzo ładne zwłaszcza deska rozdzielcza więc czekam na więcej. Pozdrawiam B.
Napisano 4 Listopad 200816 l Autor dzięki za miłe słowa, no ja jakoś nie miałem do tej pory skojarzeń z mercedesem ale na moim screenie przez ujecie trochę jest podobny , Javor siatki dla Ciebie jak widać raczej średniej jakości
Napisano 4 Listopad 200816 l czakać tylko na koniec :D chociaz i tak pewnie nie bedzie robic super wrazenia bo bedzie wygladac jak fota ;) robi wrazenie i to wielkie bo wiem ile to pracy trzeba włozyc zeby tak ładnie model wygladał. powodzenia ;)
Napisano 4 Listopad 200816 l no... prawda piter? i to robi ten krzyś co wszystkim opowiada ze nic nie umie...najwyższa półka krzysiu!
Napisano 5 Listopad 200816 l ten co nie umie modelowac rzuca 3d i na niczym sie nie znasz no faktycznie porazka calkowita az sie dziwie ze wrzuciles a lakier to do bani wiesz :] a tak serio wyje.... w kosmos 5 star ojoj bedzie front bedzie bedzei ladne
Napisano 5 Listopad 200816 l ładnego Opla wybrałeś, ale raczej bez rewelacji jak na razie, jest trochę błędów ale wip więc mam nadzieje że poprawisz, powodzenia w dalszym modelowaniu bo się przyda
Napisano 6 Listopad 200816 l Autor ta, virtualna negacja pępka swiata :D nie rozumiem, można jaśniej? mały up światła przednie i tylne
Napisano 6 Listopad 200816 l to nie ty robiłeś !! ludzie !!! to nie on robił, bo un nie umi tak ! a poza tym jak zwykle, czyli do dupej :D:D:D KOŃCZ TO SZYBKO i pokaż siatkę tylnych lamp :] przednich zresztą też, pozdro !
Napisano 8 Listopad 200816 l Jak Ciebie zgniótł to co mi się stanie :D Od Reflecta już mam bóle głowy, a teraz jeszcze to.. i co ja powiem lekarzowi ... Oszczędź nas i nie bądź taki skromny ;)
Napisano 8 Listopad 200816 l Czemu robisz zamknięte linie podziału blach? Światła wyczesane:) Zresztą jak i wszystko inne
Napisano 11 Listopad 200816 l Krzychu te światła rządzą światem :D, ogólnie model super, dajesz dalej masta.
Napisano 15 Listopad 200816 l Autor Freedom Fighter bo mnie psychicznie meczy jak wiem, że są prześwity ;) mały up
Napisano 15 Listopad 200816 l O kurczę, Krzysiek, masakra! :) I jeszcze te napisy wszystkie modelowałeś? :O Ile tak w ogóle samo koło ma poly?
Napisano 15 Listopad 200816 l Eeheheh, nie no, modelowanie sidewalla to już czysty masohizm, podziwiam ;)
Napisano 16 Listopad 200816 l heheh... tak sie zastanawiam, kiedy bedziemy modelowac fakture skorzanej tapicerki :D
Napisano 16 Listopad 200816 l światła mistrzowskie ale koło mnie zabiło - konkretnie opona masakra.... :)
Napisano 16 Listopad 200816 l Autor patry nom modelowałem koło ma bez MS na nim jakieś 240 250 tyś, Loozack hehe, trzeba za dziewczyna się rozejrzeć chyba :) Kolin101 długo za długo:) dzięki za komentarze
Napisano 16 Listopad 200816 l "hehe, trzeba za dziewczyna się rozejrzeć chyba :)" lepiej nie bo stracisz czas na 3d tak jak ja ;p
Napisano 16 Listopad 200816 l no... mrkrysiu 3D lepsze, qba znalazł sobie leniuszka i widzisz co się dzieje.. kolejne audi..;)
Napisano 17 Listopad 200816 l krzysiek uspokój się ! Nie szalej, bo deklasujesz innych :D A pozatym swietnie z detalami
Napisano 19 Listopad 200816 l Autor dzięki za komentarze mały up i teraz szybko niczego nie będzie :)
Napisano 19 Listopad 200816 l czy ja wiem - tył to raczej od mercedesa C klassa. Porównaj tylną linię pod światłami - takie samo przejście (nawet nowa thalia ma coś takiego) A model super, tylko te koła jakieś małe się wydają :X
Napisano 28 Listopad 200816 l ładnie nawet wygląda ten opel, ale gdzie jakieś rendery i wnętrze auta?
Napisano 1 Luty 200916 l szacuneczek, fajny modeling. mnie się już rzygać chce jak modeluje w maxie, więc tym bardziej podziwiam za cierpliwość i detale.