Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 49k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mnie ciekawił sam kontakt klient-RealTimeUK. Właśnie to czy dali Wam buty itd. Myślałem, ze dali Wam buta już rozprutego (albo jeszcze nie złożonego). Fajna sprawa, ciekawy projekt no i oczywiście wykonanie.

To w końcu rozpruliście jakiegoś drania na części pierwsze? ;)

Szac!

Napisano

Genialnie to wyszlo, szacun:)

W ogole gratuluje Pionier, ze tak sobie swietnie tam radzisz. Jestem dumny z Ciebie! ;)

Napisano

serwus :)

Pionier - wypasiona sprawa. Bardzo fajne.

To teraz mozecie otworzyc poporzedni projekt - i podstawic te obiety, i bedziemy mieli piekna walke powietrzną latajacyh butow, i bombardowanie bazy w ksztalcie buta.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

To jest genialne super real eee czekaj to renderowales w vrayu? ej to sory ale juz to widze jak fake'ujesz rzeczywistosc to jest brzydkie i bardzo sztuczne vray sie do niczego nie nadaje. Wypadalo to zrobic w maxwellu no ale twoja strata.

PS. Trzymaj gwiazdy szeryfie

Napisano

Pionier a ja myślałem że Ty tylko vizki robisz... Naprawdę niesamowite, tym bardziej że już wcześniej to widziałem na stronie nike i zrobiło to na mnie wielkie wrażenie, a teraz widzę że Ty za tym stoisz... Pięknie, Całkowicie Pro - Fotorealistyczne :)

Napisano

masakra jakaś ten but. W życiu bym nie powiedział, że to rendery.

Brakuje tylko odcisków palców tych małych rączek niewolników szyjących im te buty w Birmie i Chinach.

Napisano

gratki

idealne w kazdym calu( :) )

jakbys dal rade to opisz cos wiecej, kazda rada przy pracy na takim poziomie jest przydatna, ps miales nad soba jakiegos supervisora ?

Napisano

Trochę rewelacja..a trochę też rewelacja . ;)

Hehe jesteś Pionierem for sure. ;)

Napisano

Faaaajne, naprawdę niesamowicie realistyczne.

Chciałem sobie porównać z prawdziwymi, ale w JD jeszcze nie maja;)

Gratulacje!

Napisano

Wspaniałe! Świetnie dopracowane. Czad! Zazdroszczę takiego talentu:D

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Hej,

dzieki jeszcze raz za wszystkie posty i * :)

co do podgladowych renderow - zazwyczaj zjezdzam w dol z ustawieniami AA, czesto tez bez GI itd no i renderuje region zamiast calosci (chyba ze jest inny sposob?)

@Leru, tak jak napisalem wczesniej, dostalismy po dwie pary butow z ktorymi moglismy zrobic co chcemy ;)

@ttaaddeekk, tutaj sie nie pracuje bez supervisora. Zanim zaczelismy projekt odbylem z ekipa telekonferencje z ludzmi z agencji ktora zlecila projekt, uzgadnia sie poziom detalu jaki sobie zycza, pozniej juz w firmie 'umawiam' sie z supervisorem jak czesto bede pokazywal updaty (w tym samym czasie dostaje liczbe dni na wykonanie projektu z pytaniem czy dam rade itd), czasami mam termin na konkretny dzien w ktorym chcemy wyslac update do agencji. Wysylamy cos do zatwierdzenia, czekamy na odp itd itp az do zakonczenia projektu.

tak w skrocie ;)

dzieki i pozdr,

pionier

Napisano

Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem. Ktoś robi buty które ma w realu, aby wyglądały tak jak w realu? Chyba zdjęcie jest prostszym wyjściem;p. A tak poza tym to niewiarygodne wykonanie modeli:D

Napisano

No i cóż tu więcej dodać? Chyba tylko, że gwiazdek mi za mało do oceny *******

Napisano

Bardzo ładny model :) JUż wyobrażam sobie jakim problemem były teksturki i to jeszcze kiedy trzeba niszczyć takiego buta :( No ale robota niesamowita, nie będe pisał że super real bo to już pisali inni ze 100 razy :) Pozdrawiam

Napisano
Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem. Ktoś robi buty które ma w realu, aby wyglądały tak jak w realu? Chyba zdjęcie jest prostszym wyjściem;p. A tak poza tym to niewiarygodne wykonanie modeli:D

Hmm, ale takiej animacji jak była w tej reklami nie stworzysz w realu :)) 3D daje niezłe możliwości w sferze prezentacji :) To coś takiego jak komputerowe efekty w filmach... w matrixie mieli i forda mondeo i aktora, ale scene jak skacze na maske samochodu i zgniata ją a wszystko w zwolnionym tempie, zrobili w 3D:):)

But coś niesamowitego, no ale cóż, dla NIKE to musi być konkret :) niech mi któs powie (jeśli można) podeszfa to model czy displacement?? Jak model to ja odpadam, ide pracować w biedronce xD heh

Napisano

Pfff, za 37 lat bede na takim samym poziomie ;)

nie wiem co powiedziec, wyglada jak fota :)

pozdro pionier *****

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.