kamil.ochel Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 o masakro! rewelacyjny model 5* bajer bajer bajer bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 rewelacja... 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Mnie ciekawił sam kontakt klient-RealTimeUK. Właśnie to czy dali Wam buty itd. Myślałem, ze dali Wam buta już rozprutego (albo jeszcze nie złożonego). Fajna sprawa, ciekawy projekt no i oczywiście wykonanie. To w końcu rozpruliście jakiegoś drania na części pierwsze? ;) Szac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Genialnie to wyszlo, szacun:) W ogole gratuluje Pionier, ze tak sobie swietnie tam radzisz. Jestem dumny z Ciebie! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 piękna robota - jak żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 serwus :) Pionier - wypasiona sprawa. Bardzo fajne. To teraz mozecie otworzyc poporzedni projekt - i podstawic te obiety, i bedziemy mieli piekna walke powietrzną latajacyh butow, i bombardowanie bazy w ksztalcie buta. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 To jest genialne super real eee czekaj to renderowales w vrayu? ej to sory ale juz to widze jak fake'ujesz rzeczywistosc to jest brzydkie i bardzo sztuczne vray sie do niczego nie nadaje. Wypadalo to zrobic w maxwellu no ale twoja strata. PS. Trzymaj gwiazdy szeryfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Pionier a ja myślałem że Ty tylko vizki robisz... Naprawdę niesamowite, tym bardziej że już wcześniej to widziałem na stronie nike i zrobiło to na mnie wielkie wrażenie, a teraz widzę że Ty za tym stoisz... Pięknie, Całkowicie Pro - Fotorealistyczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 masakra jakaś ten but. W życiu bym nie powiedział, że to rendery. Brakuje tylko odcisków palców tych małych rączek niewolników szyjących im te buty w Birmie i Chinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 gratki idealne w kazdym calu( :) ) jakbys dal rade to opisz cos wiecej, kazda rada przy pracy na takim poziomie jest przydatna, ps miales nad soba jakiegos supervisora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 tyle podniecenia z powodu pary butów masz talent Pionier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Trochę rewelacja..a trochę też rewelacja . ;) Hehe jesteś Pionierem for sure. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Faaaajne, naprawdę niesamowicie realistyczne. Chciałem sobie porównać z prawdziwymi, ale w JD jeszcze nie maja;) Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Wspaniałe! Świetnie dopracowane. Czad! Zazdroszczę takiego talentu:D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Masterpiece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 LOL? /*musi być 10 znaków!? */ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pads Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Taki Bendżamin Baton wśród butów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Luty 2009 Autor Share Napisano 24 Luty 2009 Hej, dzieki jeszcze raz za wszystkie posty i * :) co do podgladowych renderow - zazwyczaj zjezdzam w dol z ustawieniami AA, czesto tez bez GI itd no i renderuje region zamiast calosci (chyba ze jest inny sposob?) @Leru, tak jak napisalem wczesniej, dostalismy po dwie pary butow z ktorymi moglismy zrobic co chcemy ;) @ttaaddeekk, tutaj sie nie pracuje bez supervisora. Zanim zaczelismy projekt odbylem z ekipa telekonferencje z ludzmi z agencji ktora zlecila projekt, uzgadnia sie poziom detalu jaki sobie zycza, pozniej juz w firmie 'umawiam' sie z supervisorem jak czesto bede pokazywal updaty (w tym samym czasie dostaje liczbe dni na wykonanie projektu z pytaniem czy dam rade itd), czasami mam termin na konkretny dzien w ktorym chcemy wyslac update do agencji. Wysylamy cos do zatwierdzenia, czekamy na odp itd itp az do zakonczenia projektu. tak w skrocie ;) dzieki i pozdr, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Totalnie niewiarygodne, ze to 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem. Ktoś robi buty które ma w realu, aby wyglądały tak jak w realu? Chyba zdjęcie jest prostszym wyjściem;p. A tak poza tym to niewiarygodne wykonanie modeli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 No i cóż tu więcej dodać? Chyba tylko, że gwiazdek mi za mało do oceny ******* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Bardzo ładny model :) JUż wyobrażam sobie jakim problemem były teksturki i to jeszcze kiedy trzeba niszczyć takiego buta :( No ale robota niesamowita, nie będe pisał że super real bo to już pisali inni ze 100 razy :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 holy molY! :D Poszalales. Jak dla mnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem. Ktoś robi buty które ma w realu, aby wyglądały tak jak w realu? Chyba zdjęcie jest prostszym wyjściem;p. A tak poza tym to niewiarygodne wykonanie modeli:D Hmm, ale takiej animacji jak była w tej reklami nie stworzysz w realu :)) 3D daje niezłe możliwości w sferze prezentacji :) To coś takiego jak komputerowe efekty w filmach... w matrixie mieli i forda mondeo i aktora, ale scene jak skacze na maske samochodu i zgniata ją a wszystko w zwolnionym tempie, zrobili w 3D:):) But coś niesamowitego, no ale cóż, dla NIKE to musi być konkret :) niech mi któs powie (jeśli można) podeszfa to model czy displacement?? Jak model to ja odpadam, ide pracować w biedronce xD heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazil Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Pfff, za 37 lat bede na takim samym poziomie ;) nie wiem co powiedziec, wyglada jak fota :) pozdro pionier ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 nie spamuj Bazil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi