Jump to content

Speedpainting 56: "Egzorcysta" - SONDA  

175 members have voted

1. 1. Speedpainting 56: "Egzorcysta" - SONDA

• dzudzu
      17
    • lili
      6
    • bloody
      2
    • Szymi
      8
    • mant-raz
      50
    • adi-su
      4
    • serio
      16
    • Rembik
      2
    • Thalion
      35
    • Bedyk
      2
    • Łukasz Misztela
      3
    • Kubasa
      25
    • atheg
      2
    • Uriel
      3

Recommended Posts

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

był dylemat:), ale jednak .... dzudzu :) za masakryczny klimat, świetny kolor, fakturę i wymowę...no i nie wiem jakiś taki dynamizm - świetna praca ( dobra bez ściemy chodzi o misia :P ), pozdrawiam wszytskich i powodzonka ;)

Guest psiaqpa
Posted

dla mnie Uriel, ale reszta tez oki

PoZdRo!i!

Posted

Chętnie oddałbym dwa głosy. Na Rembika za humor i mant-raz'a za najlepszą zdecydowanie pracę jeśli idzie o technikę i klimat. A swoja droga sporo dobrych interpretacji: dzudzu bardzo ciekawie, szymi fajnie, serio zabawnie i z jajem, Kubasa naprawdę nieźle (chociaż drażni mnie bałagan spowodowany innym horyzontem dla każego z zabudowań, które dodatkowo niepotrzebnie przycinają kadr moim zdaniem).

Ostatecznie mant-raz. Technika i niekonwencjonalne podeście.

Pozdrawiam serdecznie

Posted

glos na dzudzu, moze troche za plasko, ale i tak sie dobrze oglada

mant-raz, super obrazek,klimat i technika w poprzednim tez, szkopulem bylo dla mnie to, ze egzorcysta sam wyglada jakby potrzebowal egzorcyzmow=]

kubasa tez bardzo fajnie, moze za malo mrocznie

Posted

Głos na Thalion definitywnie jak dla mnie :) rewelacyjna głębia i to uczucie chłodu, bardzo mi się podoba.Fajne światło i tak walka czerni z bielą.

Posted

kudża :D głos daje Thalionowi - swietna praca :), Mant-raz swietna pracka bardzo mi sie podoba ale bardziej mi w tematyka wpada pracka Thaliona, i lili tez mi sie podoba ;] pzdro

Posted

Gratulejszyn - dla winnera!!! dzięki wszystkim za miłe słowo i oddane głosy, cieszę się, że kolejny raz się podobało, to co namazałem ;) no i czekam na kolejny temacik.

Posted

Kubasa, moja dziewczyna była zachwycona Twoją pracą, ja jednak oddałem głos na mant-raz'a, chciałbym podziękować za te 2 głosy, wiem, że ogólnie praca kiepska, w końcu to autoportret :D Chciałem pobawić się tym razem, zacząłem od bardzo ciemnej karki i zmieniałem tylko kolor na coraz jaśniejszy i zaznaczałem gdzie pada światło, bardzo fajna zabawa, chociaż efekt jak widzicie :D Pozdrawiam i gratuluję!