wamhouse Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam wszystkich nieco skromnie bo jeden wygenerowany obrazek iluminacji Jak zwykle C&C mile widziane 3dmax, vray, PS Pozdrawiam Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez wamhouse
siwy Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 fajne kolorki, detale i 1 plan. niefajne odbicia w szybach, szczególnie na piętrze. ogólnie robi bardzo dobre wrażenie
Tores Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 A miniaturka wyglądała tak fajnie. Zmieniłbym odbicia w szybach (jak jest jasno w środku to one aż tak nie odbijają i rozmycie), kamienie na chodniku, tynkowi lekka faktura by się przydała, huśtawka 2-osobowa w złym miejscu, trzymałbym się jednego rodzaju lamp, kora trochę trawiasto wyszła. Trawka drzewa i roślinki są ok.
Gość Cornelius Scipio Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Podoba mi się : - klasa zieleninka - detal - kolorystyka - kadr - światło Nie podoba mi się : - odbicia ,jakieś rozmazane i przeskalowane...feee pzdr.
Użytkownik Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Odbicia fatalne. Cała praca przez to jest zniszczona.
wamhouse Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 juz sie tak nie wyżywajcie. odbicia będą poprawione :) Pozdr
Areien Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 ja w sumie powtórze niektóre osoby: te odbicia :D, mi sie bardzo podoba cala zielen przed domem, ogolnie caly pierwszy plan ale domu juz calego nie kupuje ;P
J|L Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 bardzo fajna pracka poza odbiciami z wielkimi plamami :]
wamhouse Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 dom to nie nasza 'wina' :) mogę się jedynie przyznać do ogrodu i plam na odbiciach. Po tylu postach załapałem już że nie są fajne ;)
Morphe Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Nie wime dlaczego, ale strasznie rzucaja sie w oczy te szyby i kamien na chodniku :) - najlepiej stosowac ta sama mapke na reflecton light i backgrund jak potrzeba zrobci cos szybko - wiaodmo ze bedize posjnie i grac:) To akurt latwo poprawic , trza tylko na to uwazac.. gorzej z kamykiem - albo podmalowac dac dispa sensownego albo wyminic na jaksi inny mhm.. golnie fajnie :) podoba mis ie trawka.
wamhouse Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) odbicia zmienione pierwszy obrazek stary dotyczący waszych komentarzy jest jako drugi Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez wamhouse
hcpiter Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 hej ! Teraz owiele lepiej sie patrzy na ten domek :) Ogolnie bardzo fajny klimat i ladne otoczenie :) Pozdrawiam
Pawelkos Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Bardzo fajnie wyszlo, taki klimat letniego wieczoru. Moze troche za duzo tego sztucznego swiatla tam, ale to kwestia gustu. Kamien na chodniku troche slabo wyszedl, plaski taki i swieci sie jakby go polakierowali
pionix Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Ładne światło. Roślinność dopracowana. Odbicia poprawione;). Klimat miejsca i chwili wyczuwalny. Jest zatem wszystko co jest mi potrzebne aby napisać, że bardzo mnie się podoba:) no.... może jakieś zasłony częściowo odsunięte bym dał.
mrkrzysiek Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 ładna wizualizacja, po poprawkach bardzo dobrze się prezentuje
_Orion_ Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 Wow, super. Jakie masz ustawienia szkła w vray?
Loki Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 hmm 1 obrazek lepszy niz 2 ale dalej odbicia nie pasują - zdesaturował bym je nieco, poza tym kamienie za bardzo błyszczą na chodniku (śliskie jakieś), trawa fajna na 2 planie ( na 1 planie imo warto by bylo dać modelowaną trawę, albo wkleić ze zdjęcia - za dużo szczegółu w takim zbliżeniu się traci przez displace trawę) jak dla mnie fajno, ale warto by było popracować nad tym jeszcze i będzie bardzo fajno.
SWRSC Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 jesli chodzi o pierwszy obrazek to nie ma się czego czepiać. Klasa.
Rekomendowane odpowiedzi