Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich

nieco skromnie bo jeden wygenerowany obrazek iluminacji

Jak zwykle C&C mile widziane

3dmax, vray, PS

Pozdrawiam

house_lllumination-refl.JPG

house_llumination.jpg

Edytowane przez wamhouse
  • Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

A miniaturka wyglądała tak fajnie. Zmieniłbym odbicia w szybach (jak jest jasno w środku to one aż tak nie odbijają i rozmycie), kamienie na chodniku, tynkowi lekka faktura by się przydała, huśtawka 2-osobowa w złym miejscu, trzymałbym się jednego rodzaju lamp, kora trochę trawiasto wyszła.

Trawka drzewa i roślinki są ok.

Gość Cornelius Scipio
Napisano

Podoba mi się :

- klasa zieleninka

- detal

- kolorystyka

- kadr

- światło

Nie podoba mi się :

- odbicia ,jakieś rozmazane i przeskalowane...feee

pzdr.

Napisano

ja w sumie powtórze niektóre osoby: te odbicia :D, mi sie bardzo podoba cala zielen przed domem, ogolnie caly pierwszy plan ale domu juz calego nie kupuje ;P

Napisano

Nie wime dlaczego, ale strasznie rzucaja sie w oczy te szyby i kamien na chodniku :) - najlepiej stosowac ta sama mapke na reflecton light i backgrund jak potrzeba zrobci cos szybko - wiaodmo ze bedize posjnie i grac:)

To akurt latwo poprawic , trza tylko na to uwazac.. gorzej z kamykiem - albo podmalowac dac dispa sensownego albo wyminic na jaksi inny mhm.. golnie fajnie :) podoba mis ie trawka.

Napisano

Bardzo fajnie wyszlo, taki klimat letniego wieczoru. Moze troche za duzo tego sztucznego swiatla tam, ale to kwestia gustu. Kamien na chodniku troche slabo wyszedl, plaski taki i swieci sie jakby go polakierowali

Napisano

Ładne światło. Roślinność dopracowana. Odbicia poprawione;). Klimat miejsca i chwili wyczuwalny. Jest zatem wszystko co jest mi potrzebne aby napisać, że bardzo mnie się podoba:)

no.... może jakieś zasłony częściowo odsunięte bym dał.

Napisano

hmm 1 obrazek lepszy niz 2 ale dalej odbicia nie pasują - zdesaturował bym je nieco, poza tym kamienie za bardzo błyszczą na chodniku (śliskie jakieś), trawa fajna na 2 planie ( na 1 planie imo warto by bylo dać modelowaną trawę, albo wkleić ze zdjęcia - za dużo szczegółu w takim zbliżeniu się traci przez displace trawę)

jak dla mnie fajno, ale warto by było popracować nad tym jeszcze i będzie bardzo fajno.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności