Napisano 14 Kwiecień 200915 l Witam wszystkich nieco skromnie bo jeden wygenerowany obrazek iluminacji Jak zwykle C&C mile widziane 3dmax, vray, PS Pozdrawiam Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez wamhouse
Napisano 14 Kwiecień 200915 l fajne kolorki, detale i 1 plan. niefajne odbicia w szybach, szczególnie na piętrze. ogólnie robi bardzo dobre wrażenie
Napisano 14 Kwiecień 200915 l A miniaturka wyglądała tak fajnie. Zmieniłbym odbicia w szybach (jak jest jasno w środku to one aż tak nie odbijają i rozmycie), kamienie na chodniku, tynkowi lekka faktura by się przydała, huśtawka 2-osobowa w złym miejscu, trzymałbym się jednego rodzaju lamp, kora trochę trawiasto wyszła. Trawka drzewa i roślinki są ok.
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Podoba mi się : - klasa zieleninka - detal - kolorystyka - kadr - światło Nie podoba mi się : - odbicia ,jakieś rozmazane i przeskalowane...feee pzdr.
Napisano 14 Kwiecień 200915 l ja w sumie powtórze niektóre osoby: te odbicia :D, mi sie bardzo podoba cala zielen przed domem, ogolnie caly pierwszy plan ale domu juz calego nie kupuje ;P
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Autor dom to nie nasza 'wina' :) mogę się jedynie przyznać do ogrodu i plam na odbiciach. Po tylu postach załapałem już że nie są fajne ;)
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Nie wime dlaczego, ale strasznie rzucaja sie w oczy te szyby i kamien na chodniku :) - najlepiej stosowac ta sama mapke na reflecton light i backgrund jak potrzeba zrobci cos szybko - wiaodmo ze bedize posjnie i grac:) To akurt latwo poprawic , trza tylko na to uwazac.. gorzej z kamykiem - albo podmalowac dac dispa sensownego albo wyminic na jaksi inny mhm.. golnie fajnie :) podoba mis ie trawka.
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Autor odbicia zmienione pierwszy obrazek stary dotyczący waszych komentarzy jest jako drugi Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez wamhouse
Napisano 14 Kwiecień 200915 l hej ! Teraz owiele lepiej sie patrzy na ten domek :) Ogolnie bardzo fajny klimat i ladne otoczenie :) Pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Bardzo fajnie wyszlo, taki klimat letniego wieczoru. Moze troche za duzo tego sztucznego swiatla tam, ale to kwestia gustu. Kamien na chodniku troche slabo wyszedl, plaski taki i swieci sie jakby go polakierowali
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Ładne światło. Roślinność dopracowana. Odbicia poprawione;). Klimat miejsca i chwili wyczuwalny. Jest zatem wszystko co jest mi potrzebne aby napisać, że bardzo mnie się podoba:) no.... może jakieś zasłony częściowo odsunięte bym dał.
Napisano 15 Kwiecień 200915 l hmm 1 obrazek lepszy niz 2 ale dalej odbicia nie pasują - zdesaturował bym je nieco, poza tym kamienie za bardzo błyszczą na chodniku (śliskie jakieś), trawa fajna na 2 planie ( na 1 planie imo warto by bylo dać modelowaną trawę, albo wkleić ze zdjęcia - za dużo szczegółu w takim zbliżeniu się traci przez displace trawę) jak dla mnie fajno, ale warto by było popracować nad tym jeszcze i będzie bardzo fajno.