Kimmi Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 (edytowane) Nareszcie prezentuję końcowe rendery, już nie mam wiecej siły bawić się z tym bolidem. Co tu dużo gadać oto zeszłoroczny bolid renault: No to obiecane rendery studyjne. Bez rewelacji no ale jest:p Edytowane 13 Maj 2009 przez Kimmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 ode mnie masz 4*, pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Ładny modelik. Lakier trochę plastikiem mi zalatuje ale to może przez ten zachód słońca. Szkoda, że na niektórych ujęciach przesuwa się asfalt a nie bolid przez jego rozmycie. Aberracja też mi się podoba bo dodała realizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 no no bardzo ładnie. chociaż troche za ciemno jak na mój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ford Prefect Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Tores, na tym to polega - fotograf podczas robienia zdjęcia śledzi bolid aparatem dzięki czemu bolid jest ostry a tło rozmyte. Generalnie fajna fura, ale czemu takie ciasne kadry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Ostatni podoba mi sie najbardziej. Tylko szkoda wlasnie ze takie waskie kadry. Dobra robota;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Ładny modelik. Lakier trochę plastikiem mi zalatuje ale to może przez ten zachód słońca. Szkoda, że na niektórych ujęciach przesuwa się asfalt a nie bolid przez jego rozmycie. Aberracja też mi się podoba bo dodała realizmu. No przecież poszycie bolidu to różne materiały syntetyczne, popularnie nazywane plastikami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 zdecydowanie pierwszy jest najbardziej naturalny,zrob tez renderki przy swietle w srodku dnia, bo troche ciemno.Przypomina to zachod slonca a jak wiadomo poza wyscigiem nocnym raczej nie testuje sie bolidow o zachodzie slonca :). Ogolnie bardzo pozytywnie pozdrawiam i gratuluje pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Całościowo fajnie. I to co było mówione wcześniej: za wąski kadr. Gratulacje za ukończenie pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Następny co komórką profesjonalne zdjęcia robi. Kiedy się nauczycie, że dodawanie CA to głupota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 gdyby nie ten plastik to było by cudownie :) 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 gdybyś zrobił BMW to byś pewnie wyższe noty zbierał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimi Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 hehe widziałem jak się robi takie bolidy na galileo. Tą są lekkie metale takie jak stopy tytanu. Jak dla mnie rewelka. Fajnie będzie rendery studyjne zobaczyć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Co to za renderek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Dzięki za komenty. No trochę ciemno bo miał być zachód słońca bo taka miałem hdr'kę. A ciasne kadry miały ukryć niedoskonałości otoczenia na które zabrakło mi już ramu. Rendery ze studia są dodane w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freeqstyler Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Ładnie, ale raz, gdzie są ręce kierowcy? Troszkę poszedłeś chyba na łatwiznę, ale nie szkodzi. Po drugie- na pierwszym renderze widać jakiś artefakt na teksturze, chodzi mi o miejsce na nosie bolidu, z prawej tuż przy kokpicie, na lewo od lusterka (z perspektywy kierowcy), tam gdzie przechodzi cienki czarny pasek (widać na nim delikatne schodki)- może być spowodowane kiepskim filtrowaniem tekstury lub skalowaniem końcowego renderu. Jeśli to drugie, proponuje zmienić host na taki, który nie skalowałby obrazka (od siebie proponuję tinypic.com). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi