MeG Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 no to meldujemy sie jescze raz :) co do aniolka i jego histori bedzie to zapomniany aniol nie diabel ani tez nie do konca aniolek ... ukryty gdzies pomiedzy pieklam i niebem potepieniem i zbawieniem ... tu maly szkic na szybko co i jak mniej wiecej choc projekt dojrzewa i ciagle sie zmienia ... jak znam siebie to jaescze nie raz cos w nim zmienie na razie pokazuje nieskonczona jescze glowke [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > MeG] [Wyedytowany dnia 6-7-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Co za upiorne spojrzenie....:D Powodzenia :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 ten czysty model twarzy, bez zadengo wyrazu, wygląda jak zombie :) ciekawe jak to wyjdzie... Co do kadru to ustaw kolory, bo może się okazać że trzeba będzie coś tam w kompozycji poprawić... powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Twarzyczka jest bardzo plastyczna, no i te niebiańskie oczy! :) bardzo dobrze, Meg..... nie wiem na ile model ma być podobny do człowieka? bo jeśli wzorujesz się na takim to coś z tymi ząbkami nie tak, wysdaje się że są zbyt wysunięte (ale może to tylko wrażenie bo obrazek jest dość mały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 no narazie jest tylko glowa... po ktorej widac ze swietnie ci idzie modelowanie wlacznie z detalami, ahh i ta mimika :D ps nie che takiego aniola struza :D balbym sie go [; jeszcze te metne spojrzenie hehe powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 brr! przerazajacy:) nie moge sie doczekac jak to bedzie dalej wygladalo.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 ciekawe czekam na wiecje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 no maly update pracuje caly czas i zastanawiam sie czy by tak nie dodac akcentow /bizuteria ew nakrycie glowy ) w egipskimim stylu/guscie ? coz ide dziabdziac sie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 faktycznie krwawy- tezyly i oczy; zsiniale usta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 mi się podoba :) twarz, żyłki...pikne...oczka tych :) jedynie do czego się czepiam to do nashyjniczka...ale o tym jush wiesh :) pozdrawiam i czekam na next updaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 co ma takie olbrzymie sutki :D karmi male aniolki czy co ;) ogolnie mi sie podoba ale troche nad anatomia popracuj - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 niezly ten aniolek :) Super klimaci sie zapowiada !! Czy te prace na LOKKI´s homepage sa Twoje ?? Bo jesli tak to masz niezla wprawe w modelowaniu aniolow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2004 archangel ta to moje pracki l0kki to moje aternatywne nickname ... MeG jest zwykle juz w uzyciu ( no prawie zawsze) hmm a czy te modele to aniolki hm powiedzmy zdemoralizowane aniolki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 Killer angel! Niezły potwór! Doświadczony przez życie... kolejne aniołki pewno będą bardziej świetliste... trzymam kciuki. Nad materiałami trzeba będzie tu jeszcze ostro popracować ale już robi się ciekawie... powiem jedno. Dobre oświetlenie wydusi z tej pracki siódme poty... już teraz to wodać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 Straszne... miejscami wręcz obrzydliwe, cięzko się na to patrzy :/... nie wiem czy taki cel chciałaś osiągnąć, ale postać jest naprawdę odrażająca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2004 tak klobuc aniolek mil byc paskudny w sumie chce mu jescze pare blizn i moze calkiem oczy mu wydlubie ... i zostawie w to miejsce krwawiace rany niewiem jescze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZZar Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 Zrób może takie strużki krwi, spływające z oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 [wow] Siwietne :D Ale nie dodawaj tych egipskich dodatków- uytraci swój chrakterek:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0w Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 moglabys sie postarac bardziej... nie podoba mi sie mimo ze lubie taki klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2004 maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 jesli chodzi proporcje to świetnie ci to wyszło - mam tylko małe zażalenie do mieśni brzucha - a raczej do ich zakończeń - czy początków sam nie wiem jak to nazwać:P wydaja sie wielce nierealne, no i dręczy mnie połączenie barka z korpusem Reszta anatomii po prostu idealna:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 No MeG! Szykuje się ekstra pracka... jugeruję się bardziej szkicem i Twoim zamysłem niż wipem, bo to, co pokazujesz bardzo odstaje od tego, co będzie na końcu i jeszcze gromnie dużo się zmieni. Ja to wiem. Podtrzymuję nadal to, co pisałem, że światło odegra w tej pracy kluczową rolę! Trzymam kciuki ....... co do sylwety, to podoba mi się to przerysowanie i stylizacja... można jedynie podciągnąć nogi i wypracwać bardziej, wyostrzyć, żeby nie odstawały od reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 chyba nie jest tak idealny; mięsiń naramienny z pewnością z duży przez co biceps zaczyna si zbyt nisko; ni pasuje mi tez skala górnej części ciała (od mostka poczynając) w stosunku do dolnej ... ale to może tylko złudzenie; no i jeszcze długość nóg stosunku do długosci tułowia - też coś nie teges. ogólnie jednak bardzo przyjemnie to wygląda :), zapowiada się ciakawa praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 modeling lepszy wg mnie niz w innych Twoich pracach- podoba mi sie ze robisz postepy ale ten brzuch i zebra tylko do poprawienia: zebra sie tak nie powinny odcinac i konczyc chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Może daj więcej renderów bo z jednego się nie da czepiać :) Chyba ma za duże dłonie i obojczyki nie powinny mu się łączyć. Poza tym Ql :) Tu są \'piękne\' (bleee) referki http://www.fineart.sk/index.php?s=24&cat=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2004 dzieki master :) popatrze jutro dzis przyznam sie nie mam ochoty straszna perspektywe dalam musze jescze polowki polaczyc :) heh a juz zaczelam budowac jesgo kochanice jak widac koncept zmienilam jescze raz dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 ladny model tak piknie anatomicznie poakazany..prawdziwy APOLLO ci wyszedl gdyby nie te Kolana, zdecydowanie sa za nisko...lydki wygladaja jak kikuty (bez obrazy) w porownaniu do dlugosci uda...zdecydowanie za dlugie uda...ALe reszta SUPER bomba tromba..tak dalej trzymaj chlopie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 to znowu ja...chcialem dodac ze jeszcze glowka jest troszku za mala ale to pewnie sam te bledy zauwazasz jak zrobiles juz takie cudo...no i jest ta glowka za bardzo cofnieta do tylu tak mi sie wyddaje pozdr nr CWEI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 nie no to ja juz nie wiem jak wy to robicie ze wam tak ladnie wychodza modele (szczegolnie glowy)... przelecialem nie jeden tutorial o modelowaniu i dalej mi sie siatka sypie czasem... a wam tak ladnie to wychodzi i szybko na dodatek... MeG ... nic dodac nic ujac:) jesli beda skrzydla to zrob je niepowtarzalnymi i kosmicznie pieknymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 napisał SUPER_OkO ..tak dalej trzymaj chlopie powodzenia Hehe... SUPER_OkO - MeG to ONA ;-) A co do pracki to model naprawde niezly, jedynie zbyt \"wyrzezbiony\" jesli rozumiesz o co mi chodzi ... no ale czekam na kolejne updaty, jestem ciekaw jak go ustawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 hah...teraz chopak popadnie w ogłęd jak doczyta sie że Meggi to ONA :P hyh...Adku to urzeźbienie myśle przyda się przy texturowaniu i uwydatnianiu wszystkich kości, żyłek,tętniczek i podobnego stuffu...w stylu MeG :) mi sie osobiście podoba...tyle ze myśle że MeG szczególnie duzo czasu poświęciła na rzeźbienie tyłeczka...najbardziej rzuca się w oczy :P pozdro i powodzenia MeG :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Model naprawdę niesamowity. Co prawda krawe nastroje nie bardzo mie kręcą ale doceniam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 ...bo to krwista dziewczyna jest,;) z przyjemnoscia sie przygladam w szczegolnosci czekam na te sine zyly pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2004 w poniedzialek wrzuce jakies updaty bo zarzucili mnie zdjeciami ( znajomi sie ohajtali) i mam troceh materialu do obrobki w pon wrzuce cos poprawie troche nogi zeby calos mila charakter wyrzezbiony (choc ja wiem jak mi koncept sie zmieni ...) ahh zaczelam juz robic jego kochanke :) tez pewnie wrzuce w przyszlym tyg dzieki wszystkim za komentarze @ phantom tja tyleczek to on ma \"wysmienit @ adek hmm masz racje za duzo pana Hogharta przegladalam ostatnio ;) dzieki za komentarz @ little ninja heh czy krwista ja wiem na pewno mala @ super oko wybaczam :) ze wziales mnie za chlopaka DZEIKUJE WSzYSTKIM ZA KOMENTARZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 MeG piekniasto :) !! ja przyczepie sie jedynie wspomnianego juz brzucha... Z przyjemnoscia patrzy sie na Twoje wyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 jak sie patrzy na \'kawalek\' z polaczeniem szyi i reszty ciala wyglada jak reszta ciala to byl kostiumik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anibal Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 coś niedobrego dzieje ci sie pod lewą ręko, jakieś dziwne wgniecienie na kciuku. o brzuchu już nie powiem, zgadzam sie kolegami... pewna rzecz mnie zastanawia, jak to możliwe że klient tak napakowany na klacie jest zupełnie kościsty na rękach nogach ?? jeszcze jedno texturka na klacie - mistrzostwo świata !! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Prawde mowiac to jeszcze nie spotkalem dziewcza z takim talentem 3d nie sadzilem ze sa takowe..heh :0) Chyle czolo..NO no.. niezle.. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 no w koncu sie wzielam i pokazuje cos nie pracowalam nad glowna postacia w sumie nad tlem i tym co tam sie dziac bedzie koncepcje zmienilam radykalnie na cos w rodzaju haremu dla upadlych aniolow czy czegos w tym stylu pla pla a co do glownego \"bohatera to jescze nie wiem co z nim bedzie w lapkach bedzie trzymal zagryziona narzeczona ok zacznam najpierw postacie no i tlo w koncu sorry za jakosc ale renderowalam bez AA bo to w koncu test rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Wow, MeGucha, impressive! :) Wunderbar, powiedzialbym nawet;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Dla mnie super !!! to tło niezłe i modele wszystko wygląda bardzo ładnie. tak trzymać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 dzieki chlopaki heh tylko mam problem jeden z tym .... poprostu juz mnie choler jasna bierze jak pomysle o tej scenie ;) ale coz trzeba skonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 No no, dawno tu nie byłem i co widze? Super, świetne stroje, bardzo dobre wykonanie, MeG zapowiada się naprawdę wyśmienita praca, ale pamiętaj że tematem jest anioł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 fajne foczki chociaz musze przyznac, ze rudej czarnulki to jeszcze nie widzialem;) ogolnie bardzo fajne. moze wyjsc extra praca z tego (jestem pewien ze wyjdzie). pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 MEG znowu szaleje :D Strasznie szybko to zrobiłaś jak - tyle detali :D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 no niczego sobie i maja czym oddychac :) widze ze MeG ma zamiar dolaczyc do kolekcji nowe DVD [; powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 o_o :) Tylko czemu te tancerki takie wychudzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Sporo tego narobilas :) Meg, pokaz siateczki tych dziewczyn i jesli mozesz mapowanko, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 panienka nr 1 specjalnie dla Tesaurus a [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi