Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

no to meldujemy sie jescze raz :)

co do aniolka i jego histori bedzie to zapomniany aniol nie diabel ani tez nie do konca aniolek ... ukryty gdzies pomiedzy pieklam i niebem potepieniem i zbawieniem ...

blutengel1.jpg

tu maly szkic na szybko co i jak mniej wiecej choc projekt dojrzewa i ciagle sie zmienia ... jak znam siebie to jaescze nie raz cos w nim zmienie

na razie pokazuje nieskonczona jescze glowke

[Wyedytowany dnia 17-6-2004 > MeG]

[Wyedytowany dnia 6-7-2004 > MeG]

• Odpowiedzi 101
  • Wy艣wietle艅 24k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ten czysty model twarzy, bez zadengo wyrazu, wygl膮da jak zombie :) ciekawe jak to wyjdzie...

Co do kadru to ustaw kolory, bo mo偶e si臋 okaza膰 偶e trzeba b臋dzie co艣 tam w kompozycji poprawi膰...

powodzenia!

Napisano

Twarzyczka jest bardzo plastyczna, no i te niebia艅skie oczy! :)

bardzo dobrze, Meg.....

nie wiem na ile model ma by膰 podobny do cz艂owieka? bo je艣li wzorujesz si臋 na takim to co艣 z tymi z膮bkami nie tak, wysdaje si臋 偶e s膮 zbyt wysuni臋te (ale mo偶e to tylko wra偶enie bo obrazek jest do艣膰 ma艂y)

Napisano

no narazie jest tylko glowa... po ktorej widac ze swietnie ci idzie modelowanie wlacznie z detalami, ahh i ta mimika :D

ps nie che takiego aniola struza :D balbym sie go [; jeszcze te metne spojrzenie hehe

powodzenia

Napisano

brr! przerazajacy:) nie moge sie doczekac jak to bedzie dalej wygladalo..

pzdr

Napisano
  • Autor

no maly update pracuje caly czas i zastanawiam sie czy by tak nie dodac akcentow /bizuteria ew nakrycie glowy ) w egipskimim stylu/guscie ?

coz ide dziabdziac sie dalej

Napisano

mi si臋 podoba :) twarz, 偶y艂ki...pikne...oczka tych :) jedynie do czego si臋 czepiam to do nashyjniczka...ale o tym jush wiesh :)

pozdrawiam i czekam na next updaty :)

Napisano

co ma takie olbrzymie sutki :D karmi male aniolki czy co ;) ogolnie mi sie podoba ale troche nad anatomia popracuj - pozdrawiam

Napisano

niezly ten aniolek :) Super klimaci sie zapowiada !!

Czy te prace na LOKKI麓s homepage sa Twoje ?? Bo jesli tak to masz niezla wprawe w modelowaniu aniolow :D

Napisano
  • Autor

archangel ta to moje pracki l0kki to moje aternatywne nickname ... MeG jest zwykle juz w uzyciu ( no prawie zawsze) hmm a czy te modele to aniolki hm powiedzmy zdemoralizowane aniolki ;)

Napisano

Killer angel! Niez艂y potw贸r! Do艣wiadczony przez 偶ycie...

kolejne anio艂ki pewno b臋d膮 bardziej 艣wietliste... trzymam kciuki.

Nad materia艂ami trzeba b臋dzie tu jeszcze ostro popracowa膰 ale ju偶 robi si臋 ciekawie... powiem jedno. Dobre o艣wietlenie wydusi z tej pracki si贸dme poty... ju偶 teraz to woda膰...

Napisano

Straszne... miejscami wr臋cz obrzydliwe, ci臋zko si臋 na to patrzy :/... nie wiem czy taki cel chcia艂a艣 osi膮gn膮膰, ale posta膰 jest naprawd臋 odra偶aj膮ca...

Napisano
  • Autor

tak klobuc aniolek mil byc paskudny w sumie chce mu jescze pare blizn i moze calkiem oczy mu wydlubie ...

i zostawie w to miejsce krwawiace rany niewiem jescze

Napisano

Zr贸b mo偶e takie stru偶ki krwi, sp艂ywaj膮ce z oczu.

Napisano

[wow]

Siwietne :D

Ale nie dodawaj tych egipskich dodatk贸w- uytraci sw贸j chrakterek:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

moglabys sie postarac bardziej... nie podoba mi sie mimo ze lubie taki klimat

Napisano

jesli chodzi proporcje to 艣wietnie ci to wysz艂o - mam tylko ma艂e za偶alenie do mie艣ni brzucha - a raczej do ich zako艅cze艅 - czy pocz膮tk贸w sam nie wiem jak to nazwa膰:P

wydaja sie wielce nierealne, no i dr臋czy mnie po艂膮czenie barka z korpusem

Reszta anatomii po prostu idealna:D

pozdr

giorgione

Napisano

No MeG! Szykuje si臋 ekstra pracka... jugeruj臋 si臋 bardziej szkicem i Twoim zamys艂em ni偶 wipem, bo to, co pokazujesz bardzo odstaje od tego, co b臋dzie na ko艅cu i jeszcze gromnie du偶o si臋 zmieni. Ja to wiem. Podtrzymuj臋 nadal to, co pisa艂em, 偶e 艣wiat艂o odegra w tej pracy kluczow膮 rol臋! Trzymam kciuki

.......

co do sylwety, to podoba mi si臋 to przerysowanie i stylizacja... mo偶na jedynie podci膮gn膮膰 nogi i wypracwa膰 bardziej, wyostrzy膰, 偶eby nie odstawa艂y od reszty

Napisano

chyba nie jest tak idealny; mi臋si艅 naramienny z pewno艣ci膮 z du偶y przez co biceps zaczyna si zbyt nisko; ni pasuje mi tez skala g贸rnej cz臋艣ci cia艂a (od mostka poczynaj膮c) w stosunku do dolnej ... ale to mo偶e tylko z艂udzenie; no i jeszcze d艂ugo艣膰 n贸g stosunku do d艂ugosci tu艂owia - te偶 co艣 nie teges.

og贸lnie jednak bardzo przyjemnie to wygl膮da :), zapowiada si臋 ciakawa praca.

Napisano

modeling lepszy wg mnie niz w innych Twoich pracach- podoba mi sie ze robisz postepy ale ten brzuch i zebra tylko do poprawienia: zebra sie tak nie powinny odcinac i konczyc chyba

Napisano
  • Autor

dzieki master :) popatrze jutro dzis przyznam sie nie mam ochoty straszna perspektywe dalam musze jescze polowki polaczyc :) heh a juz zaczelam budowac jesgo kochanice jak widac koncept zmienilam

jescze raz dzieki za komentarze

Napisano

ladny model tak piknie anatomicznie poakazany..prawdziwy APOLLO ci wyszedl gdyby nie te Kolana, zdecydowanie sa za nisko...lydki wygladaja jak kikuty (bez obrazy) w porownaniu do dlugosci uda...zdecydowanie za dlugie uda...ALe reszta SUPER bomba tromba..tak dalej trzymaj chlopie powodzenia

Napisano

to znowu ja...chcialem dodac ze jeszcze glowka jest troszku za mala ale to pewnie sam te bledy zauwazasz jak zrobiles juz takie cudo...no i jest ta glowka za bardzo cofnieta do tylu tak mi sie wyddaje pozdr nr CWEI

Napisano

nie no to ja juz nie wiem jak wy to robicie ze wam tak ladnie wychodza modele (szczegolnie glowy)... przelecialem nie jeden tutorial o modelowaniu i dalej mi sie siatka sypie czasem... a wam tak ladnie to wychodzi i szybko na dodatek...

MeG ... nic dodac nic ujac:)

jesli beda skrzydla to zrob je niepowtarzalnymi i kosmicznie pieknymi.

Napisano
napisa艂 SUPER_OkO

..tak dalej trzymaj chlopie powodzenia

Hehe... SUPER_OkO - MeG to ONA ;-)

A co do pracki to model naprawde niezly, jedynie zbyt \"wyrzezbiony\" jesli rozumiesz o co mi chodzi ... no ale czekam na kolejne updaty, jestem ciekaw jak go ustawisz.

Napisano

hah...teraz chopak popadnie w og艂臋d jak doczyta sie 偶e Meggi to ONA :P hyh...Adku to urze藕bienie my艣le przyda si臋 przy texturowaniu i uwydatnianiu wszystkich ko艣ci, 偶y艂ek,t臋tniczek i podobnego stuffu...w stylu MeG :) mi sie osobi艣cie podoba...tyle ze my艣le 偶e MeG szczeg贸lnie duzo czasu po艣wi臋ci艂a na rze藕bienie ty艂eczka...najbardziej rzuca si臋 w oczy :P

pozdro i powodzenia MeG :)

Napisano
  • Autor

w poniedzialek wrzuce jakies updaty bo zarzucili mnie zdjeciami ( znajomi sie ohajtali) i mam troceh materialu do obrobki w pon wrzuce cos poprawie troche nogi zeby calos mila charakter wyrzezbiony (choc ja wiem jak mi koncept sie zmieni ...) ahh zaczelam juz robic jego kochanke :) tez pewnie wrzuce w przyszlym tyg

dzieki wszystkim za komentarze

@ phantom tja tyleczek to on ma \"wysmienit

@ adek hmm masz racje za duzo pana Hogharta przegladalam ostatnio ;) dzieki za komentarz

@ little ninja heh czy krwista ja wiem na pewno mala

@ super oko wybaczam :) ze wziales mnie za chlopaka

DZEIKUJE WSzYSTKIM ZA KOMENTARZE

Napisano

MeG piekniasto :) !! ja przyczepie sie jedynie wspomnianego juz brzucha...

Z przyjemnoscia patrzy sie na Twoje wyczyny

Napisano

jak sie patrzy na \'kawalek\' z polaczeniem szyi i reszty ciala wyglada jak reszta ciala to byl kostiumik ;)

Napisano

co艣 niedobrego dzieje ci sie pod lew膮 r臋ko, jakie艣 dziwne wgniecienie na kciuku. o brzuchu ju偶 nie powiem, zgadzam sie kolegami...

pewna rzecz mnie zastanawia, jak to mo偶liwe 偶e klient tak napakowany na klacie jest zupe艂nie ko艣cisty na r臋kach nogach ??

jeszcze jedno texturka na klacie - mistrzostwo 艣wiata !!

pozdrawiam

Napisano

Prawde mowiac to jeszcze nie spotkalem dziewcza z takim talentem 3d nie sadzilem ze sa takowe..heh :0) Chyle czolo..NO no.. niezle.. powodzenia

Napisano
  • Autor

no w koncu sie wzielam i pokazuje cos nie pracowalam nad glowna postacia w sumie nad tlem i tym co tam sie dziac bedzie koncepcje zmienilam radykalnie na cos w rodzaju haremu dla upadlych aniolow czy czegos w tym stylu pla pla

a co do glownego \"bohatera to jescze nie wiem co z nim bedzie w lapkach bedzie trzymal zagryziona narzeczona

ok zacznam najpierw postacie

slave.jpgbellydancers.jpg

no i tlo w koncu

test%20backround.jpg

sorry za jakosc ale renderowalam bez AA bo to w koncu test rendery

Napisano

Dla mnie super !!! to t艂o niez艂e i modele wszystko wygl膮da bardzo 艂adnie.

tak trzyma膰 ;)

Napisano
  • Autor

dzieki chlopaki heh tylko mam problem jeden z tym .... poprostu juz mnie choler jasna bierze jak pomysle o tej scenie ;)

ale coz trzeba skonczyc

Napisano

No no, dawno tu nie by艂em i co widze? Super, 艣wietne stroje, bardzo dobre wykonanie, MeG zapowiada si臋 naprawd臋 wy艣mienita praca, ale pami臋taj 偶e tematem jest anio艂...

Napisano

fajne foczki chociaz musze przyznac, ze rudej czarnulki to jeszcze nie widzialem;)

ogolnie bardzo fajne. moze wyjsc extra praca z tego (jestem pewien ze wyjdzie).

pzdr

Napisano

no niczego sobie i maja czym oddychac :)

widze ze MeG ma zamiar dolaczyc do kolekcji nowe DVD [;

powodzenia.

Napisano
  • Autor

panienka nr 1 specjalnie dla Tesaurus a

mesh_bauch.jpg

[Wyedytowany dnia 3-7-2004 > MeG]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci