Hikoo Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 one nie sa wychudzone, to przez te zbyt widoczne zebra, ktore nawet nie pasuja do reszty budowy ciala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 panienka nr 2 specjalnie dla Tesaurus a [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Dzieki Meg. Calkiem dobrze to wyglada od strony technicznej :) Bedziesz miala sporo pracy przy oswietlaniu takiej wielkiej scenki. Trzymam kciuki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 tja niecierpie scen oswietlac ale sie uczy czlowiek przy takiej scenie duzo wiec nie pozostaje mi nic innego jak sie uczyc heh a pierwotnie to milo przypominac \"bledne kolo \" malczewskiego tyle ze nie wyrobilabym sie na czas z taka iloscia postaci ok mykam robic glownego bohatera i mapowac konie do sceny heh mam taki problemik .. no zastanawiam sie nad tym czy dac glownemu bohaterowi faceta w lapki czy kobiete mowie tu o zagryzinmy cialku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Może daj kobietę bo protesty młodzieżówki LPR będą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 meggie dobra robota!! podoba mi sie bardzo acz zeberka cos nie pasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Jezeli moge cos powiedziec , to najpierw chciabym Pozdrowi MeG ... Pozdrowionka Z W.Brytanii :D A teraz to ja chciabym o pracy kilka slów od siebie .... Te tancerko akrobatki sa jakies nieforemne .. Nie wiem czemu ale nie podobajá mi sie za szerokie w barkach za szerokie w talii i uda majá jakies na boki rozciágniete , nie zebym chcial tu super laseczki wykrzesac ale jak maja sie podobac to niech chcoaciasz cos prezentujá :D A scena wokolo jest super , troche ciemna ale to kwestia dobioru swiatla Moze to bedzie chamskie ale czy one nie majá za krótkich ramion ?? No i mogly by miec tez dluzsze nogi rzecz jasna :D Ale wredniak ze mnie wybacz MeG ... Bede sobie tu zaglada od czasu do czasu i hmmm pomagal ci ze tak napisze hihihi :D papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2004 zeby nie bylo ze nei robie nic w sumie ma remont i malo czasu zeby cos skrobac :( wrzucam aniolak bez aa jescze robota przedemna jest :( [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2004 ok to na dzis koniec kiedys sie jescze za aniolka zaboire mysle ze jutro :) sorry za jakosc ale to tylko tescik a i za ta aureole tez przepraszam ohydniacka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 swietnie Ci idzie meggie!!!!!!!!!!!!111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 meg wygraną masz w kieszeni :D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 O_O Zgadzam się z Giorgione :) Tylko aniołaowi mogła byś dać trochę szerzej skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 chyle czola!!! :D swietna robota congratulation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 co za klimat !!! MeG rzadzi ! czekam na wiekszego renderka ahhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 OOoooo wiele . o wiele lepiej sie prezentuje w takiej scenerii hehe wiecc tu oto chodzi WOW .... No to troche zmienia postac rzeczy .... Teraz to wyglada imponujáco :D Bravo aaa mozesz mu zrobic takie male jedno ciecie na twarzy odemnie ..... przez oko fajnie bedzie wygladac hiihihih :PD Powodzonka papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 NIeprawdopodobne, ciekawe ile bitw musi upłynąc, bym osiągnął taki poziom. Ale może kiedyś za 10, 11 bitw się zmierzymy ;] Narazie winszuję zwycięzstwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 a ja bede oryginalny i powiem ze mi sie nie podoba... no moze nie niepodoba ale napewno nie zachwyca... wszystko jest bardzo fajnie ale to mi sie jakos kupy nie trzyma... jakies babeczki sobie tancza...... z przodu jakis koles sobie lata zaczepiony na lancuchach ktore sie urywaja na dole sceny, w tle gdzies jakies dziewki sluzebne i jakis stolik... to mi sie nie laczy w calosc... no ale ze wiekszosci sie podoba to nie pozostaje mi nic jeno pogratulowac :) dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2004 no jutro dojda finalki renderki ze scenki a dzis maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 witam :) jak narazie zajebiste :) czekam na finalne rendery :P i jeszcze jedno...nigdy nie trać wiary :) nie mam nic więcej do dodania...:) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 a mi sie skrzydła nie podobają, jak dla mnie mało anielskie i mało ciekawe, reszta git jak najbardziej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 I kto powiedział, że kobiety niepotrafią ??:P Paca napawdę odjazdowa !! Jak zwykle w twoim, spacyficznym klimacie, który bardzo mi się odoba ;) Pierwsza 3 w konkusie pewna...może nawet 1 miejsce !! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 troche podstarzone (taka mala zabawa w ps :) takei male widzi misie ;) niewiem jak wam mi sie jakos to bardzo podobalo w nastepnym poscie bedzie ciag dalsyz i w sumie koniec nie mam sily i czasu ( nie bedzie mnie prze pare dni ) dalej dziubac nad scena zbrzydlo mi po czesci **************************** °modelowanie itd robione w 3ds max 5 / °textury Photoshop / ****************************** dziekuje wszystkim za uwagi i krytyke ktora duzo mi pomogla dzieki Gotahmowi za wielka pomoc DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM i uczestnikom i krytykom i poprostu wszyskim :) [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 strasznie 2d to wyszło i czemu bez kolorków ale w sumie skoro skończone to gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 i teraz wersja w kolorze **************************** °modelowanie itd robione w 3ds max 5 / °textury Photoshop / ****************************** [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 no Meggie piekna pracka nie ma co- jedyne do czego bym sie doczepil to schewmatyczne podobienstwo glow - jakies podobne mi sie wydaja- pozdrawiam i trzymam za Ciebie qciuki t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 no, ostatnie rendery spox :) brakuje mi w pierwszej wersji wyraźnie zaznaczonych planów; wszystko zlewa się w kupę jak w \'bitwie pod grunwaldem\'; poza tym, widziałbym tu jakiś dym, foga, albo coś ... jakoś tak zbyt sterylnie jest. a tak właściwie co się dzieje w tej scenie? schwytali diabła i się cieszą, czy jak? przyznam jednak, że czerwony render z lekkim glowem lepiej zapowiadał pracę ... tak czy inaczej , gratuluję ukończenia, myślę, że będziesz wysoko. [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > dzudzu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Chyba ktos sie za duzo naogladal Beautifful people mansona, ciezki dizajn z ta sepia ale chyba najlepsza wersja z proponowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Wysłane przez Por@szek ciezki dizajn tio chyba najlepsza pochwała dla MeG :) ja lubie ten mroczny klimat...ale jednak nie w sephii...ale w kolorze :) widać wiecej pracy włożonej w prace...:) pozdrawiam...i życze najwyższego miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 brawo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 łoo, ja nie wiem jak Twoj komputer to wytrzymuje :) Praca jest swietna, jestem za 1wszym renderem, gdzie za tymi trzema panami nie ma zoltej plamy. Co do 2giego rendera - nie chce wyjsc na jakiegos zarozumialego krytyka - to wkradl sie jakis chaos. Moze i to zamierzone posuniecie Autorki. Tlo wychyla sie do przodu, poniewaz jest mocniej oswietlone od niektorych postaci (tam w strone lewego dolnego rogu). No i pojawia sie nieco rozciagnieta textura sciany. Przez pewien moment trudno opanowac dzielo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 sepia wygląda idealnie na tapetkę (zamawiam 1024x768) :D NIc dodać nic ująć, czuję się malutki. Jak dla mnie to wygrana w kieszeni i złota galeria. Tylko moim zdaniem troszkę przesadzony bałagan. no i lepiej oświetl panienki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 jak dla mnie chaos... nie widze nic konkretnego... dalej niewiem jaka role odgrywaja te panienki...mozna by tego aniolka posadzic na jakims tronie w glebi sali a te laski niech mu usluguja... a teraz mimo iz modele fajne to scena jest jakas taka chaotyczna i bezsensowna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzabadzaba Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 tez mysle podobnie do sir_Bolsa, duzo nie znaczy dobrze.... mam nadzieje, bo ty masz duzo, ale marnej jakosci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 tu wersje pred finalowe nie wiem czy zostawic mu wlosy cz ywyrenderowac lysego :? p.s. hdr to robil moj chlopak jaby kto chcial to sie na maila meldowac i wersja chaotyczna wersja chaotyczna z glowem [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Wrerasja chaotyczna z glowem wg mnie najlepsza (już nie jest taka chaotyczna :)). Na 2 pierwszych renderach temu panu po lewej coś niedobrego się dzieje z ramieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 to sa cienie i chyba chrom za duzo refleksji ma musze troche popracowac nad tym i cinie na area shadows zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 hehe juz mi sie niechce nad ta scena siedzie zle mi sie robi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 podoba mi sie a nawet powiuem ze przypomina malowidla katedralne wg mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Hej Meg :) Najbardziej podoba mi się wersja \"wersja chaotyczna z glowem : z małymi wyjątkami - zrezygnował by z pierwszej postaci od lewej a te trzy postacie po prawej umieścił bym bardziej po środku i z tyłu sceny - jako \"drugoplanowy Blur\", poza tym te trzy panienki mogły by mieć raczej pozycję klęczącą albo zchyloną co by bardziej wyeksponowało główne postacie jako najważniejszy plan scenki. Widać że dużo pracy włożyłaś w w tło i nie potrzebnie to zasłaniasz. Niech ten gość po prawej nie zasłania tak tą \"flagą :) : tych pięknych figurek w tle na które widz powinien też zwrócić uwagę :) Ogólnie - jak dla mnie kawał dobrej roboty Meg :)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2004 dzieki seba ale max mi tej scenki nie lubi i pendzel mruczal ze swiatlo zmienic trzeba a mi sie za cholercie nie chce dalej nad tym siedziec coz jak znajde czas to podlubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 wersja \"i teraz wersja w kolorze\" dla mnie wciaz najlepsza. Ma w sobie cos z wielkich dziel malarskich, przesiaknietych bogata symboliką. Gdyby ja uporzadkowac planami byloby super. Te ostatnie malo ciekawe dla mnie. Postacie wyszly plastikowe przy fotce w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2004 kurcze juz patrzec nie moge 15 po 00 dochodzi i ja tej sceny juz ogladac nie moge wersja finalna : finalowy mesh [Wyedytowany dnia 6-7-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 chaos, szatki troszkę kuleją.. niestety, reszta super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 wersja finalna dla jury p.s jak mi sie uda to porawie jescze choc niechce mi sie jak cholercia zaraz dodam siatke [Wyedytowany dnia 6-7-2004 > MeG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 dla mine very nice :) ma klimat...tylko tak jak jush Ci mówiłem MeG ... ja prosze o render z wyśrodkowanym aniołkiem :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 co te vertexy z mirrora sa nie poweldowane? tak dziwnie wyglada, poza tym super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 no za gleboko wyrylam mu mostek ;) ale juz koncze z tymi wersjami bo mnie cholercia i inne takie maszkary pochwycy w lapy oblakania :P dziekuje za pomoc i krytyke dzieki wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Fajowe :P . podobaja mi sie bardzo te tanczace panienki. jestem pod wrazeniem ilosci geometri ktora wydziobalas w tej scenie. jak ci sie udalo to zrenderowac :)? bardzo podoba mi sie takze pomysl oraz klimat. troszke lepiej moglo wyjsc oswietlenie, ale nie to cenie najbardziej. Powodzenia !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 dzieki adam (hih teraz dopiero widze ) pozatym dziekuje wam wszystkim za rady uwagi najbardziej ciesze sie ze skonczylam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi