SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 Mały upaded... wgnięcie spowodowane chwytakami... pod jańiełem żeby było widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 A tu duże razem z wzgniecieniami i tede... a i jednak chcę jakąś dodać rybke, która by się kryła w tej dziurze pod lufą :) nio i jeszcze plankton... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 A o to i ta ryba :D ale jeszcze dużo do obróbki, nio płetwy, jeju i przeydałby sie teblet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 1 Styczeń 2003 Share Napisano 1 Styczeń 2003 Hehehehhe ale ma morde wielką :))) Ładna ta rybka :) ciekawe jakiego rodzaju bedzie? sledz? hehehehe Ludzie jak tam po sylwku? :-P pozdrawiam :) Powodzenia w dokanczaniu fishki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 1 Styczeń 2003 Share Napisano 1 Styczeń 2003 Fajna ryba(czy ona jest drapiezna?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 Jak dorobię zęby to się domyśłisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 1 Styczeń 2003 Share Napisano 1 Styczeń 2003 ja wiem , to bedzie ryba głębinowa z latarką!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 Ehe dokładnie :) ale wyrzucam ją i robie odnowa, a i myśłe jescze czy by mureny nie zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 Jednak bez latarki, i jednak ta co była :) tylko nie miałem za bardzo czasu... więc coś takiego wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 1 Styczeń 2003 Share Napisano 1 Styczeń 2003 bomba, ale............... no wlasnie.. taki maly grobiazg - znaczki tej firmy (SCORPI & Co. Ltd ;) ) i numerki na pojazdach wygladaja nowo i przez to nienaturalnie.... gdybys troche je przyciemnil i \"pozdrapywal\" gdzieniegdzie, toby bylo :cool: pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 1 Styczeń 2003 Share Napisano 1 Styczeń 2003 Jaka fajna ryba:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 a o to wyłażąca ryba z zakamarków wraka... :o zaraz będzie kolejny post z rybą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 TO w własiciwym ustawieniem kamery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2003 A to scanka testowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2003 Pościerałem znaczki firmy SCORPI & Co. Ltd :) I numerki... Tak jak boms proponował: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramze Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 Może coś w tym stylu z kolorystyką jak to ?? Nie pracowałem nad tym bo to przecież twój projekt ale chyba coś takiego (jakoś tak z tą wodą powalcz). Plik jest duzy bo już mi sie optymalizować nie chcialo, niech tylko zainteresowani sciągają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 Praca bardzo fajna, ale jednak z tyłu trochę razi ta pustka. Żeby nadać to poczucie głębokości mógłbyś tam wstawić jakieś duże szczeliny w powierzchni dna albo skały, żeby było widać że to jest głęboko. Ale czołg jest świetny i rybka też:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2003 Wiesz ramze.... kurcze.... lubie twoje wpisy, i wpisuj si ejak najczęściej, ale to coś co mi załączyłeś nio to raczej... nie przejdzie.. nienio niepodoba mi się... traci głębie, i to co głównie chciałem przekazać, zostaje pzy swojej wersji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2003 Znalazłem sposób na usunięcie pasków w brazilu :) tylko zmiejsza to jakość obrazu o jakieś 24 %, względem lini pionowych... ale chyba nie wielka róznica :) ale sposób chyba już jest znany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 Ja mam lepszy sposob kupic pelnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 Ja niedawno ściągnąłem Brazila v1.0 i nie miałem napisów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 No bo on ma wersje testowa a ty masz pelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2003 To jest ostateczna wersja, bo chyba trzeba było wysyłać do 3.... a jeżeli łączeni z 3 to jeszcze jutro spróbuję coś wyskorobać w maxie... a jeśli jeszcze później ma być termin oddawania prac to może zrobie coś nowego :P nio ale nie wiem czy to coś wyjdzie wysoko wśród innych prac :(... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 Fajna rybcia :P Boglaby sie znalezc na wigilijnym stole hihihi :PPP Fajnie wszytsko :):o:o:o ryba jest czaderska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 no coz moze sa i tacy jeszcze ktozy robia pracke ale sie na forum nie udzielaja :D:D... siestena --> jezu przestan tyle slodzic bo sie niedobrze robi :mad: (nie ze jestem cham ale bez przesady) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 3 Styczeń 2003 Share Napisano 3 Styczeń 2003 naprawde ladnie to wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 3 Styczeń 2003 Share Napisano 3 Styczeń 2003 Szkoda tylko, że w końcowym obrazie rybki nie umieściłeś (chyba, że jestem ślepy:D, nie mogę jej nigdzie dopatrzyć). Rybki nie ma, \"ale i tak jest zajebiście\":). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 3 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2003 No.... wreszcie jakieś pozytywne komętarze :D a rybki nie będzie i nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 4 Styczeń 2003 Share Napisano 4 Styczeń 2003 werszcie?? ludzie piszą ci że w tymwiku to oni namiastki tego co ty robisz nie robili, a ty wreszcie?? oki nieważne. scenka naprawde niezla, jest pare bugów9 tylko regionalne wystepowanie glonów) , ale niezmiemia to faktu, że albo masz talent, albo tak dużo pracujesz, a ja przypuszczam że obie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 5 Styczeń 2003 Share Napisano 5 Styczeń 2003 Szkoda ze rybki nie bedzie.. zdjecie bylo by bardziej prawdziwwe z nią :) ale i tak jest fajnie :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 To wygląda naprawdę ciekawie. Ale ten Kpfw, to naprawdę twój? (szczypce są też ekstra, ale ten czołg nie daje mi spokoju...) Swoją drogą, te robaki nieźle maskują małą ilość szczegółów. Oczywiście nie jest to mankament - poprostu niezły pomysł na oszczędzenie czasu :) Naturalnie, nie podważam Twoich umiejętności... On poprostu wygląda całkiem profi ;) [Edited on 17-2-2003 by JagdPanz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyll Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 full respect!!! Możesz napisać ile w tej scenie jest face\'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 17 Luty 2003 Autor Share Napisano 17 Luty 2003 Nie jestem wstanie dokładnie powiedzieć ile tych scianek :( przy wczytywaniu mi sie zawiesza max... ale sam czołg ma około 2.500.000 scianek, no a reszta to po kilka set tysięcy no i plus wodorosty te zielone... A co do colga to sam robiłem :) nie jest to dokładne odwzorowanie, taki szybki model w 3 dni zrobiony... to nic... dopiero zobaczycie co tworze ale to później :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 :\\ Odpowiedz na mój e-mail lepiej.... Biorę prace do podsumowania... :\\ Weź odpowiedz bo stawiasz mnie w głupiej sytuacji... [Edited on 17-2-2003 by Gotham] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 17 Luty 2003 Autor Share Napisano 17 Luty 2003 Kurcze Gotham bardzo przepraszam :( Poczty zapomniałem skonfigurować... już to robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 17 Luty 2003 Autor Share Napisano 17 Luty 2003 Już skonfigurowałem i wysłałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuki Napisano 21 Luty 2003 Share Napisano 21 Luty 2003 motyw z zezem bardzo mi sie podobal. tera pytanie jak to zrobiles. przesunales tylko kamere, czy kamere razem z celem. i pytanie o ile. oczy niezle napierdzialaja. ale efekt wart wysilku. musze tez z tym pokombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Luty 2003 Autor Share Napisano 21 Luty 2003 Kamere razem z targetem... I ciesze się, że wreszcie ktoś zauwazył! :) :) innym leniom sie nie chciało! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 21 Luty 2003 Share Napisano 21 Luty 2003 Scorpi bracie nie wiem czy to przeczytasz jeszcze ale powiem jedno nie słodze i nie podlizuje sie powiem tylko jedno Ze masz bardzo sprawna wyobraznie i rozległą wiedze na temacie Maxa , bardzo mi sie podba twoje praca jest dobrze wykonana i ma wiwele pomysłowosci realistycznie uchwycone swiatło i dobrze zgrane tłem naprawde super pomysłowosc Mam do ciebie prozbe czy masz te prace z człowiegiem wykopnaną juz do konca Jeżeli tak to czy w formacie save maxa mozesz mi ją przełsac na maila , widze tam wiele rzeczy których sie moge nauczyc a przeciez nie bede oto wszystko pytał ludzików z forum i zawraca komus głowe jezeli ty mozesz mi w tym pomuc szybciej . Co ty na to ?? Z góry dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Luty 2003 Autor Share Napisano 21 Luty 2003 Eh... Kulcze no nie chce cie urazić ani nic, nie zrozum mie źle... ja pracowałem nad tą sceną dość długo... codziennie do 2 w nocy siedziałem... rodzice sie wsciekali, dziewczyna marwiła, i troche to wiesz... żeby tak poprostu całą gotową scenke dawać... żeby osiągnąć taki poziom zaawansowania dużo mi czasu zajeło, dużo... Sam taki poziom osiągnołem... no i uważam ze jest to tak jakby \"niemoralna propozycja\" tak jak to kiedyś MACIEKAZAZEL14 powiedział... sorki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Luty 2003 Autor Share Napisano 21 Luty 2003 mam nadzieje, że zrozumiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol1k Napisano 21 Luty 2003 Share Napisano 21 Luty 2003 nie chce sie wtracac ale tez uwazam ze po prostu nie wypada o takie rzeczy prosic...mowiac wprost gdybym ja zrobil TAKA scene to bym nie dal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 22 Luty 2003 Share Napisano 22 Luty 2003 SCORPI mój przyjacielu oczywiscie ze ciebie rozumiem , jest mi przykro ze tak sie zniżyłem aby prosic ciebie ocos ale ja nie mam w domku neciku tlyko w pracy a wpracy nie moge miec maxa bo nie stac mnie na orginałke , wiec chciałem miejc kpiekny przykład do nauki jakos wybacz ze akurat to ciebie wybrałem ale zauwarzyłem ze jak nauczyciel to doskonale bys sie nadawał NIe złosc sie ze ciebie nie pokojiłem oto jeszcze raz przepraszam I jezeli masz jakies projecty których nie urzywasz lub uwarzasz ze mógł bys mi je pokazac to prosze wyslij mi je na maila oki bede bardzo wdzieczny jezeli nie naprawd etez nic sie nie stanie poprostu hehe bede musiał sma sobie przykłady to obdukcji tworzyc jzeli wiesz oczym mówie 3 maj sie człowiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 22 Luty 2003 Share Napisano 22 Luty 2003 -> SiD jak chcesz ściągnąć sobie gotowe scenki to np. tu : http://www.vocanson.com/D7_scenes3d.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 Dzienkuje bardzo za pomoc człowiek poszukam sobie jakis wzorców do naucki heh ostatnio brak mi pomysłów hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 22 Marzec 2003 Share Napisano 22 Marzec 2003 Super wyszlo ci modelowanie. Moge cie zapytac jaka technike wybrales, box, surface czy co? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 22 Marzec 2003 Autor Share Napisano 22 Marzec 2003 Heh ciesze się zę mimo upływu tylu czasu nadal temat aktualny [jupi] Technika mieszana :) ale głównie poprostu zwykłe bryły + drobne modyfikacjie w editable mesh... a i jeszcze moja jedna z ulubionych technik to lathe ze slainów :) większość obiektów które tu widzicie powstały właśnie z brył obrotowych + obiekty na bazie splajnów wyloftowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Marzec 2003 Share Napisano 22 Marzec 2003 Witam, Cóż mogę powiedzieć SCORPI. Moje gratulacje - zdobyłeś GRAND PRIX Bitwy nr 2. Wydaje mi się ,że co do Twojej wygranej nikt nie ma wątpliwości. Naprawdę pracka zrobiła wrażenie na sędziach. Od pewnego czasu obserwuje również Twoje inne poczynania - Twoje posty w WIPie gdzie prezentujesz swoje prace - biorąc pod uwagę Twój wiek aż strach pomyśleć co będzie za kilka lat! Rozwijasz się naprawde w kosmicznym tempie - tak trzymaj :) GRATULACJE PO RAZ KOLEJNY ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 23 Marzec 2003 Share Napisano 23 Marzec 2003 Hip Hip HURAAA [jupi][jupi] Scorpi, zycze Ci zebys pobil samego Bagginsa :D [boks] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 24 Marzec 2003 Share Napisano 24 Marzec 2003 brawo SCOIRIO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi