Napisano Piątek o 17:535 dn Autor 10 godzin temu, blazejbobek napisał:Damn, dobrze to wygląda :)dzięki! Odsłaniam kolejną kartę:
Napisano Niedziela o 20:333 dn Autor Dzięki za komplementy chłopaki, w weekend trochę dodałem gazu i udało się dojść do połowy :)
Napisano Niedziela o 20:413 dn Zajebisty pomysł na wizytówki. Aż szkoda rozdawać. Chociaż znając podejście artystów do własnej sztuki... to pewnie nie szkoda huehue.
Napisano Niedziela o 22:103 dn Autor Godzinę temu, kengi napisał:Zajebisty pomysł na wizytówki. Aż szkoda rozdawać. Chociaż znając podejście artystów do własnej sztuki... to pewnie nie szkoda huehue.Dzięki! No, jak spotkacie na swej drodze chłopa, co Wam powie "szefuniu, kierowniku złoty, no weź Pan wizytóweczkę... Dam dwa złote jak weźmiesz... No ale proszę, weź, pinć złotych dam..." to weźcie, bo to będę ją.
Napisano Wtorek o 19:111 dn 4 minuty temu, EthicallyChallenged napisał(a):odsłaniam kolejną kartę...Zajebiaszcze! Ej tak ładnie nie umi
Napisano Wtorek o 19:291 dn On 6/30/2025 at 12:10 AM, EthicallyChallenged said:Dzięki! No, jak spotkacie na swej drodze chłopa, co Wam powie "szefuniu, kierowniku złoty, no weź Pan wizytóweczkę... Dam dwa złote jak weźmiesz... No ale proszę, weź, pinć złotych dam..." to weźcie, bo to będę ją.Odwrócona sytuacja z kierownikiem :) Eleganckie te karty odwalasz, kawał dobrej roboty! Mi by było szkoda uszczuplać kolekcję i komuś oddać, no chyba, że jakiej babie jak odwrócona mechanika karty w wiedźminie :D
Napisano Wtorek o 19:411 dn Autor 4 minuty temu, Destroyer napisał:Odwrócona sytuacja z kierownikiem :)Eleganckie te karty odwalasz, kawał dobrej roboty! Mi by było szkoda uszczuplać kolekcję i komuś oddać, no chyba, że jakiej babie jak odwrócona mechanika karty w wiedźminie :DHehehe dobry mem, Destroyerowa jakość, jak zawsze :)Planuje wjechać na bogato jebać biedę i zamówić co najmniej po 50, żeby mieć tak że 20 kompletnych talii do celów specjalnych na przykład jakby mi się w życiu przydarzyła słynna scena z American Psycho (z taką talią w rękawie na bank bym wygrał) a reszta kart może być randomowo rozdawana tak jak zwykłe wizytówki. Z taką różnorodnością jest większa szansa, że ktoś będzie chciał wziąć więcej niż jedną, więc większa szansa, że zostanę zapamiętany jak jedną zgubią a drugą zniszczą a trzecią się podetrą :)
Napisano Wtorek o 19:581 dn 16 minut temu, EthicallyChallenged napisał:Planuje wjechać na bogato jebać biedę i zamówić co najmniej po 50Ja też poproszę jedną. Chyba że to ciężkie pieniędze, wtedy niee ;) Ale za ludzkie kwoty a jakże.
Napisano 13 godzin temu13 godz Autor W dniu 1.07.2025 o 20:58, michalo napisał:Ja też poproszę jedną. Chyba że to ciężkie pieniędze, wtedy niee ;) Ale za ludzkie kwoty a jakże.jeśli się spotkamy, to cena nie gra rolikolejna:
Napisano 13 godzin temu13 godz On 7/1/2025 at 9:41 PM, EthicallyChallenged said:Planuje wjechać na bogato jebać biedę i zamówić co najmniej po 50, żeby mieć tak że 20 kompletnych taliiA widzisz bo ja myślałem, że to wszystko z ręki tradycyjnie malujesz i każda karta to unikat a nie hurtowa produkcja :)
Napisano 2 godziny temu2 godz Autor 10 godzin temu, Destroyer napisał:A widzisz bo ja myślałem, że to wszystko z ręki tradycyjnie malujesz i każda karta to unikat a nie hurtowa produkcja :)A to ja już tak dobrze rendery ustawiam, że są nie do odróżnienia od fotografii, nawet pod okiem profesjonalisty? XD No to odbieram to jako komplement! :D Co Ty, jakbym je namalował to bym tak lekko ich nie oddał, chyba, że robiłbym to jak należy, czyli sporządzając wpierw drzeworyt a potem drukując, czego nie wykluczam w przyszłości, ale na pewno nie całą talię.