leander Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Pionier: moze "Brown Girl In The Ring" Boney M? Tylko tam jest 'show me Your motion' a nie emotion. Ale 'lalalala' jest pod dostatkiem. xMark, masz na mysli ta piosenke z lat 80-tych (Rick Astley)? To jakies wspolczesne wykonanie?
Pionier Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Napisano 21 Lipiec 2004 leander, to nie to. Tamto spiewa koles jest gitarka i w sumie z Rockym mi sie kojarzy (co nie znaczy ze ma z tym filmem cos wspolnego) jest bardziej rockowe. I nie wiem czy to lalala czy nanana .. :/
xMark Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 leander wlasnie o to mi chodzi tylko wspolczesna wersja jaka znalazlem wykonana jest przez dj lhasa czy jakos tak.
wiggles Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 kto wie jak sie nazywa ta piosenka z reklamy okocima? wiem tylko ze jest fatboyslima...
kozioo Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 woohooo! :D Btw, nie wiece czy gdzies da sie znaleźć odgłosy zwiazane z bronią biała? swist miecza, klinga trąca o metalowe okucie pochwy i takie rozne dżwieki? Nie są mi do niczego konkretnego potrzebne, ale zastanawiam sie czy da sie takie znaleźć:)
Marcin Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Sam je zrób :P edit : kozioo - ja kiedys poprostu robilem ripy z filmu i jakies glosy sobie wycinalem ... typu strzelania i np.. swistu .... wrzeszczenia po dostaniu kulą w ręke itp
Leru Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 kozioo -> kiedys tego uzywalem http://www.findsounds.com/ :)
kozioo Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Leru - dzieki za linka:) Kiedyś sie pewnie przyda:) Marcin - wiem ze moge sam zrobić, ale wole sobie elegancko sciągnąć z jakiejs biblioteki, na przykład z tego, któej adres podał Leru.
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 JA szukam Fluke ma ktoś bo nawet IMESH tego nie łyka interesują mnie tylko całe płyty oczywiście sie odwdziecze
Leru Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Fluke ? to Ci od matrixowskiego ZION`a ? nie sa tacy fajni, malo jest i nie polecam. Ten utworek z matrixa byl fajny a reszta nie jest (przynajmniej tyle co ja slyszalem).
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 no dobra LERU ale mi to wchodzi przynajmniej to co śłyszałem i poza tym ja słucham nawet rzeczy które mi sie nie podobają bo duzo mozna sie nauczyć to tak jak byś oglądał denny obraze 3d ale zainteresuje cie jakaś głupota i juz wiesz coś wiecej! PoZY
xMark Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 ostanio w radiu piosenke slyszalem i w refrenie taki tekst lecial "you, you are always on my mind, you , you are one for i living...." zna ktos tytul i wykonawce?? od razu mowie ze to nie "pet shop boys" ani "elvis".
Leru Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 w ostatnim wypuszczonym trailerze DOOM`a III jest na koncu baaardzo fajny utworek ze swietna gitara. Wie moze ktos co to jest ?
illy Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 Fluke ? to Ci od matrixowskiego ZION`a ? nie sa tacy fajni, malo jest i nie polecam. Ten utworek z matrixa byl fajny a reszta nie jest (przynajmniej tyle co ja slyszalem). Fluke - Atom Bomb Fluke - Absurd Pozatym robili kawalki do NSFU, i maja nagrane kilka plyt wiec chyba nie jest tego tak malo. A muzyke taka jak robia trzeba czuc. Ten kawalek z matrixa strasznie komercyjny. Wrecz "cukierkowy" ze tak napisze (subiektywnie ofkors)
Leru Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 Skilo -> stwierdzenie "malo" oparlem na dostepnosci w sieciach p2p :). Fakt, kwestia gustu. Jesli chodzi o tego mojego DOOM`a to juz mam Tweakers - doom3 theme i jest mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiodne :D. Polecam :)
Gość morfeusz2002 Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 Może ktoś wie kto śpiewa piosenkę z starej reklamy coca-coli. Girls,girls,girls.......i strażacy wpadają na końcu
jckob Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 A znacie piosenke z filmu 60 sekund na poczatku na napisach?....wiecie kto to spiewa...albo jak sie nazywa utwor?
Marcin Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 jckob - mysle ze soundtrack z filmu zalatwi sprawe .... http://www.amazon.com
Robert B. Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Hej witam wszystkich. :-) Mam prośbę czy ktoś z tutaj zaglądających nie wie jak sie nazywa ta piosenka z olimpiady która często w telewizji leci :-) Z góry dzięki za odpowiedzi.
xMark Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 zna ktos moze piosenke w ktorej koniec refrenu leci tak... ovvvvver and ovvvvvver agaaaaain, (when the nothing is end, for a moment)- to w nawiasie to raczej tego w piosence nie ma ale cos mniej wiecej takiego slyszalem, takie brzmienie.
Błazi Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 A zna ktoś może nazwe piosenki która leci w reklamie piwa reds?? Tam jest cos jakby "I am a prison gue czy cos"
xMark Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 błazi to juz bylo wyzej David Bowie & Iggy pop- The Passenger a co do tej piosenki co szujkam to dodam ze spiewa kobieta z mocnym glosem i jest to dosc stare lata 80 90 moze
Pionier Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 A znacie piosenke z filmu 60 sekund na poczatku na napisach?....wiecie kto to spiewa...albo jak sie nazywa utwor? wiem(Y), Moby - flower
Błazi Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Zna ktoś tytuł piosenki z aktualnej reklamy "OKOCIM"?? tej gdzie mozna wygrac wycieczke jakby co
xMark Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Błazi to tez juz bylo wyzej!! Blur - Song 2
Pionier Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 szukam piosenki w kotrej refren leci "....... mysle ze nie stalo sie nic.....nic.. NIC !! .. "
leander Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Pionier: Wilki /Robert Gawliński - "Nie stalo sie nic" Robert B. - piosenka olimpijska - "Pass The Flame" (Trevorn Horn, Yannis Kostiras & Tarkan) xMark: to moze byc Morcheeba EDIT: to nie Morcheeba
darkelf Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 szukam takiego czarnucha Dworzaka, zna ktos moze pana i zna jakies jego utwory[przynajmniej nazwy]? chcialbym sie jeszcze zapytac jak wyglada sytuacja prawna dla muzyki klasycznej[mp3jek] ?
remi Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 kto kojarzy piosenke którą śpiewa główna bohaterka filmu "coyote ugly" gdy w barze napieprzają się po pyskach? Jest tam coś w stylu: "I'm gonna get you". p.s. ogólnie film denny
Gość User190 Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Co Ty chcesz od tego filmu - mi się bardzo podobał... troszkę naiwne zakończenie, ale był dość ciekawy, jeśli się wczuć :) Co do piosenki - sam jestem ciekawy!!
Christian Noir Stein Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Oj wy leniuchy wstrętne :) Łącznie 12 sek z google :) Blondie - One Way Or Another
remi Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 dzięks Christian Noir Stein. a z filmu bije naiwnością od początku do końca. ale może to ja już jestem za stary i za cyniczny.
M'actep Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Yo Słuchajcie szukam wkonawcy i nazwy piosenki która leci w filmie S.W.A.T. w momencie kiedy Street siedzi i tuninguje broń Hondo - kojarzycie ten moment ? I chodzi mi o muzyke która leci podczas tego momentu właśnie i nie moge se skojarzyć...
darkelf Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 z tymi filmami - nie wydaje sie wam ze w creditsach na koncu powinny byc te wszystkie tytuly? [tak przynajmniej mi sie wydaje]
M'actep Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 No masz racje ale ja nie mam creditsów w swacie - nie musze tłumaczyć z jakich powodów chyba :)
Pionier Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 ja szukam piosenki hmm jazzowej. Z tego co wiem to duet dosc znany i czesto ta piosenka leci na RAdiu ZET. Nie wiem czy na pewno ale byla chyba kiedys w zapowiedzi Zabojczej broni na TVN.
Pionier Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 szukam piosenki/tytulu Bonnie Tyler ktora leci mniej/wiecej tak (refren): "...you are a woman I was a men... heart to heart and we do it again...."
sir_Bols Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 pionier mi sie z zabojcza bronia kojazy tylko jedna piosenka... clapton + sting "its probably me"
illy Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 byc moze Eric Clapton - Pilgrim ale nie jestem pewien czy o ten spot ci chodzi
Pionier Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Napisano 9 Wrzesień 2004 Pionier: Bonnie Tyler - you are a woman. thx, dokladniej to bedzie : If You Were A Woman (And I Was A Man) Skilo tego nie mialem thx, ale to tez nie to :/ Pozdro
Gość User190 Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Co to za piosenka, ktora leci w tle reklamy Era Tak Tak?? podoba mi sie... :)
bartonfink Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Ooo ja :) nie wiedzialem o tym wątku :) no wiec tak bardzo - ale to bardzo dlugo szukam nazwy pewnego zespolu/kapeli nie chodzi mi jednak o ich muzyke lecz o teledysk ktory zostal nakrecony do ich utworu :)(widzialem go raz w yciu i bylem zauroczony :) moge jedynie opisac co sie dzialo na teledysku - bo na muzyke nawet nie zwracalem uwagi Mam szczera nadzieje ze ktos to skojazy i bedzie w stanie podac mi ich nazwe(teledysk sam sobie juz znajde :D ) teledysk: idzie jakis ogolony koles tunelem samochodowym(srodkiem ulicy), co chwile jest mijany przez samochody. Wciaz nawija cos do siebie pod nosem , i to byla wiekszosc teledysku - pod koniec koles staje w miejscu, rozklada rece - i w tym momencie samochod najezdza na niego i rozsypuje sie w drobny mak(samochod nie koles ;) ) wiem ze to dziwny opis :) hehhe ale wierzcie mi teledysk jest boski i ma swoj klimat :) jesli kto kolwiek go kojarzy to PLIZ PLIZ PLIZ niech da znac :)
Lucas Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Hmm ko kurde, znałem nazwę tego utworu ale teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć:/, może coś mi zaświta w głowie i napiszę ale chyba ktoś zrobi to wcześniej, bo to dosyć znany utwór:)
Gość alicjaw Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Witam! Strasznie pilnie potrzebuje słowa do piosenki jak w tytule. Czy ktos moze ma takowy tekst albo wie gdzie w internecie mozna go znalezc? bede bardzo wdzieczna za pomoc alicja
sanki Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 jestes pewna ze tak brzmi tytul ?? i podaj jeszcze wykonawce jak tylko gdzies beda to sie znajdzie, tak btw polecam wszystkim programik Evil Lyrics ktory podpina sie pod winampa i wyszukuje w necie slowa do utworow.
Rekomendowane odpowiedzi