Napisano 21 Lipiec 200420 l Pionier: moze "Brown Girl In The Ring" Boney M? Tylko tam jest 'show me Your motion' a nie emotion. Ale 'lalalala' jest pod dostatkiem. xMark, masz na mysli ta piosenke z lat 80-tych (Rick Astley)? To jakies wspolczesne wykonanie?
Napisano 21 Lipiec 200420 l Autor leander, to nie to. Tamto spiewa koles jest gitarka i w sumie z Rockym mi sie kojarzy (co nie znaczy ze ma z tym filmem cos wspolnego) jest bardziej rockowe. I nie wiem czy to lalala czy nanana .. :/
Napisano 21 Lipiec 200420 l leander wlasnie o to mi chodzi tylko wspolczesna wersja jaka znalazlem wykonana jest przez dj lhasa czy jakos tak.
Napisano 22 Lipiec 200420 l kto wie jak sie nazywa ta piosenka z reklamy okocima? wiem tylko ze jest fatboyslima...
Napisano 22 Lipiec 200420 l woohooo! :D Btw, nie wiece czy gdzies da sie znaleźć odgłosy zwiazane z bronią biała? swist miecza, klinga trąca o metalowe okucie pochwy i takie rozne dżwieki? Nie są mi do niczego konkretnego potrzebne, ale zastanawiam sie czy da sie takie znaleźć:)
Napisano 22 Lipiec 200420 l Sam je zrób :P edit : kozioo - ja kiedys poprostu robilem ripy z filmu i jakies glosy sobie wycinalem ... typu strzelania i np.. swistu .... wrzeszczenia po dostaniu kulą w ręke itp
Napisano 22 Lipiec 200420 l Leru - dzieki za linka:) Kiedyś sie pewnie przyda:) Marcin - wiem ze moge sam zrobić, ale wole sobie elegancko sciągnąć z jakiejs biblioteki, na przykład z tego, któej adres podał Leru.
Napisano 24 Lipiec 200420 l JA szukam Fluke ma ktoś bo nawet IMESH tego nie łyka interesują mnie tylko całe płyty oczywiście sie odwdziecze
Napisano 24 Lipiec 200420 l Fluke ? to Ci od matrixowskiego ZION`a ? nie sa tacy fajni, malo jest i nie polecam. Ten utworek z matrixa byl fajny a reszta nie jest (przynajmniej tyle co ja slyszalem).
Napisano 24 Lipiec 200420 l no dobra LERU ale mi to wchodzi przynajmniej to co śłyszałem i poza tym ja słucham nawet rzeczy które mi sie nie podobają bo duzo mozna sie nauczyć to tak jak byś oglądał denny obraze 3d ale zainteresuje cie jakaś głupota i juz wiesz coś wiecej! PoZY
Napisano 1 Sierpień 200420 l ostanio w radiu piosenke slyszalem i w refrenie taki tekst lecial "you, you are always on my mind, you , you are one for i living...." zna ktos tytul i wykonawce?? od razu mowie ze to nie "pet shop boys" ani "elvis".
Napisano 7 Sierpień 200420 l w ostatnim wypuszczonym trailerze DOOM`a III jest na koncu baaardzo fajny utworek ze swietna gitara. Wie moze ktos co to jest ?
Napisano 8 Sierpień 200420 l Fluke ? to Ci od matrixowskiego ZION`a ? nie sa tacy fajni, malo jest i nie polecam. Ten utworek z matrixa byl fajny a reszta nie jest (przynajmniej tyle co ja slyszalem). Fluke - Atom Bomb Fluke - Absurd Pozatym robili kawalki do NSFU, i maja nagrane kilka plyt wiec chyba nie jest tego tak malo. A muzyke taka jak robia trzeba czuc. Ten kawalek z matrixa strasznie komercyjny. Wrecz "cukierkowy" ze tak napisze (subiektywnie ofkors)
Napisano 8 Sierpień 200420 l Skilo -> stwierdzenie "malo" oparlem na dostepnosci w sieciach p2p :). Fakt, kwestia gustu. Jesli chodzi o tego mojego DOOM`a to juz mam Tweakers - doom3 theme i jest mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiodne :D. Polecam :)
Napisano 16 Sierpień 200420 l Może ktoś wie kto śpiewa piosenkę z starej reklamy coca-coli. Girls,girls,girls.......i strażacy wpadają na końcu
Napisano 18 Sierpień 200420 l A znacie piosenke z filmu 60 sekund na poczatku na napisach?....wiecie kto to spiewa...albo jak sie nazywa utwor?
Napisano 18 Sierpień 200420 l jckob - mysle ze soundtrack z filmu zalatwi sprawe .... http://www.amazon.com
Napisano 18 Sierpień 200420 l Hej witam wszystkich. :-) Mam prośbę czy ktoś z tutaj zaglądających nie wie jak sie nazywa ta piosenka z olimpiady która często w telewizji leci :-) Z góry dzięki za odpowiedzi.
Napisano 26 Sierpień 200420 l zna ktos moze piosenke w ktorej koniec refrenu leci tak... ovvvvver and ovvvvvver agaaaaain, (when the nothing is end, for a moment)- to w nawiasie to raczej tego w piosence nie ma ale cos mniej wiecej takiego slyszalem, takie brzmienie.
Napisano 26 Sierpień 200420 l A zna ktoś może nazwe piosenki która leci w reklamie piwa reds?? Tam jest cos jakby "I am a prison gue czy cos"
Napisano 26 Sierpień 200420 l błazi to juz bylo wyzej David Bowie & Iggy pop- The Passenger a co do tej piosenki co szujkam to dodam ze spiewa kobieta z mocnym glosem i jest to dosc stare lata 80 90 moze
Napisano 26 Sierpień 200420 l Autor A znacie piosenke z filmu 60 sekund na poczatku na napisach?....wiecie kto to spiewa...albo jak sie nazywa utwor? wiem(Y), Moby - flower
Napisano 28 Sierpień 200420 l Zna ktoś tytuł piosenki z aktualnej reklamy "OKOCIM"?? tej gdzie mozna wygrac wycieczke jakby co
Napisano 29 Sierpień 200420 l Autor szukam piosenki w kotrej refren leci "....... mysle ze nie stalo sie nic.....nic.. NIC !! .. "
Napisano 29 Sierpień 200420 l Pionier: Wilki /Robert Gawliński - "Nie stalo sie nic" Robert B. - piosenka olimpijska - "Pass The Flame" (Trevorn Horn, Yannis Kostiras & Tarkan) xMark: to moze byc Morcheeba EDIT: to nie Morcheeba
Napisano 29 Sierpień 200420 l szukam takiego czarnucha Dworzaka, zna ktos moze pana i zna jakies jego utwory[przynajmniej nazwy]? chcialbym sie jeszcze zapytac jak wyglada sytuacja prawna dla muzyki klasycznej[mp3jek] ?
Napisano 29 Sierpień 200420 l kto kojarzy piosenke którą śpiewa główna bohaterka filmu "coyote ugly" gdy w barze napieprzają się po pyskach? Jest tam coś w stylu: "I'm gonna get you". p.s. ogólnie film denny
Napisano 30 Sierpień 200420 l Co Ty chcesz od tego filmu - mi się bardzo podobał... troszkę naiwne zakończenie, ale był dość ciekawy, jeśli się wczuć :) Co do piosenki - sam jestem ciekawy!!
Napisano 30 Sierpień 200420 l Oj wy leniuchy wstrętne :) Łącznie 12 sek z google :) Blondie - One Way Or Another
Napisano 30 Sierpień 200420 l dzięks Christian Noir Stein. a z filmu bije naiwnością od początku do końca. ale może to ja już jestem za stary i za cyniczny.
Napisano 31 Sierpień 200420 l Yo Słuchajcie szukam wkonawcy i nazwy piosenki która leci w filmie S.W.A.T. w momencie kiedy Street siedzi i tuninguje broń Hondo - kojarzycie ten moment ? I chodzi mi o muzyke która leci podczas tego momentu właśnie i nie moge se skojarzyć...
Napisano 31 Sierpień 200420 l z tymi filmami - nie wydaje sie wam ze w creditsach na koncu powinny byc te wszystkie tytuly? [tak przynajmniej mi sie wydaje]
Napisano 31 Sierpień 200420 l No masz racje ale ja nie mam creditsów w swacie - nie musze tłumaczyć z jakich powodów chyba :)
Napisano 31 Sierpień 200420 l Autor ja szukam piosenki hmm jazzowej. Z tego co wiem to duet dosc znany i czesto ta piosenka leci na RAdiu ZET. Nie wiem czy na pewno ale byla chyba kiedys w zapowiedzi Zabojczej broni na TVN.
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Autor szukam piosenki/tytulu Bonnie Tyler ktora leci mniej/wiecej tak (refren): "...you are a woman I was a men... heart to heart and we do it again...."
Napisano 2 Wrzesień 200420 l pionier mi sie z zabojcza bronia kojazy tylko jedna piosenka... clapton + sting "its probably me"
Napisano 9 Wrzesień 200420 l byc moze Eric Clapton - Pilgrim ale nie jestem pewien czy o ten spot ci chodzi
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Autor Pionier: Bonnie Tyler - you are a woman. thx, dokladniej to bedzie : If You Were A Woman (And I Was A Man) Skilo tego nie mialem thx, ale to tez nie to :/ Pozdro
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Co to za piosenka, ktora leci w tle reklamy Era Tak Tak?? podoba mi sie... :)
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Ooo ja :) nie wiedzialem o tym wątku :) no wiec tak bardzo - ale to bardzo dlugo szukam nazwy pewnego zespolu/kapeli nie chodzi mi jednak o ich muzyke lecz o teledysk ktory zostal nakrecony do ich utworu :)(widzialem go raz w yciu i bylem zauroczony :) moge jedynie opisac co sie dzialo na teledysku - bo na muzyke nawet nie zwracalem uwagi Mam szczera nadzieje ze ktos to skojazy i bedzie w stanie podac mi ich nazwe(teledysk sam sobie juz znajde :D ) teledysk: idzie jakis ogolony koles tunelem samochodowym(srodkiem ulicy), co chwile jest mijany przez samochody. Wciaz nawija cos do siebie pod nosem , i to byla wiekszosc teledysku - pod koniec koles staje w miejscu, rozklada rece - i w tym momencie samochod najezdza na niego i rozsypuje sie w drobny mak(samochod nie koles ;) ) wiem ze to dziwny opis :) hehhe ale wierzcie mi teledysk jest boski i ma swoj klimat :) jesli kto kolwiek go kojarzy to PLIZ PLIZ PLIZ niech da znac :)
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Hmm ko kurde, znałem nazwę tego utworu ale teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć:/, może coś mi zaświta w głowie i napiszę ale chyba ktoś zrobi to wcześniej, bo to dosyć znany utwór:)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Witam! Strasznie pilnie potrzebuje słowa do piosenki jak w tytule. Czy ktos moze ma takowy tekst albo wie gdzie w internecie mozna go znalezc? bede bardzo wdzieczna za pomoc alicja
Napisano 11 Wrzesień 200420 l jestes pewna ze tak brzmi tytul ?? i podaj jeszcze wykonawce jak tylko gdzies beda to sie znajdzie, tak btw polecam wszystkim programik Evil Lyrics ktory podpina sie pod winampa i wyszukuje w necie slowa do utworow.