Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 244,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dokładnie to Jan Hammer - Crockett's Theme :) ale "miami vice" pomogło wystarczająco w odnalezieniu :> :D

dziękuję :* ;p

Napisano

Witam.

Na TVN leci zapowiedź filmu "Zawód szpieg". Co to za piosenka jest jako podkład muzyczny?

Z góry dzięki.

Napisano

http://www.webpark.ru/comments.php?id=11798 co to za kawałek leci w tle

to jest dość znany utwór z lat 80.

Napisano

ja tez mam pytako. wiem ze kawalek i nawet teledysk sie przewijal przez to forum ale nie moge tego jakos znalezc:( a chodzi mi o kawalek w ktorym to na poczatku jest jakas dziwna glowa pozniej piesek ze swiecacymi galami i tak po minucie zaczyna sie kawalek w ktorym to siedzi koles na wozku i napiera ostro do tego pieska z tego co widzialem wczoraj:D:D ogolnie straszna psychodela jak ktos zna to poprosze;D z gory dzieki:)

edit....

wlasnie zauwazylem ze chodzi mi dokladnie o to co ma kosmoski w avatarze:)

Napisano

znacie podklad z reklamy mastercard co gosc wsadza morde w galaretke i ogoolnie sie podniecaja pilka nozna? costam babka nooci 'fever' na na na niech ktos powie ze zna i poda tytool :)

Napisano

Polik: Ten utwór to "If You Leave Me Now", orginalnie wykonywany przez Ive Mandes, ale nie wiem co to za aranżacja.

Kome: Tytuł to chyba właśnie "Fever" :), tyle że ten utwór miał bardzo wiele aranżacji, więc może być ciężko znaleźć akurat tą.

Napisano

Ann Winsborn - tonight to pisenka z INKI :)

Napisano

Ann Winsborn - Tonight to piosenka z reklamy inki :)

Napisano
ja tez mam pytako. wiem ze kawalek i nawet teledysk sie przewijal przez to forum ale nie moge tego jakos znalezc a chodzi mi o kawalek w ktorym to na poczatku jest jakas dziwna glowa pozniej piesek ze swiecacymi galami i tak po minucie zaczyna sie kawalek w ktorym to siedzi koles na wozku i napiera ostro do tego pieska z tego co widzialem wczoraj ogolnie straszna psychodela jak ktos zna to poprosze;D z gory dzieki

edit....

wlasnie zauwazylem ze chodzi mi dokladnie o to co ma kosmoski w avatarze

Aphex Twin - Rubber Johny

Napisano

Another One Bites The Dust reaggee version hehehe

to zapewne nawet tytulu nie ma, musisz szukac :)

Pawelkos: fajny kawalek, postaram sie go znalezc bo mi wpadl w ucho

Napisano

1. Moze kojazycie te damskie wokale z reklamy tymbarku brzoskwiniowego ?

2. Niechlujna trabka z reklamy neti - musze wiedzieć, co to ?

Napisano

kumpel mowi ze to zna ale nie moze sobie przypomniec ;/

Napisano

początek jakby z "ktoś mnie po-ko-chał, świat nagle zawi.." a dalej to nie wiem...

Napisano
początek jakby z "ktoś mnie po-ko-chał, świat nagle zawi.." a dalej to nie wiem...

Skaldowie - Wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał

Napisano

pomużcie mi szukam tej piosenki Dzuljia nie wiem kto j a śpiewa

Napisano

Siemka, wiecie może jaki jest autor i tytuł utworu przewodniego z "Chcę być piękna" na polsacie? :D Zawsze jest puszczany w smutnych momentach, no i w reklamie tego programu też leci.

BTW. Fragment był też użyty w kawałku 18L-51 Stan. Macie linka:

http://www.mragowo.mm.pl/~spherosgroup/Chris/samp.mp3

Z góry dzięki! :D

Pzdr

Napisano

Btw. najlepsza wersja jest orkiestrowa wersja Clinta Mansell-a :)

Napisano

-Chris-

Requiem for a Dream ost - Summer - Overture

Pierwszy kawalek,

Napisano

Ja wiem, że skaldowie, to co napisałem było do tego linka z nagraniem na gitarce. mówię, że początek to jakby ze skaldów..

Napisano

A pamiętacie może wykonawczynię z takiego teledysku:

Stoi sobie babka(trochę indiańska uroda) iśpiewa. Za nią drzewo. Kamera zmienia ogniskową i tło za nią się zmienia. i Tak prawie cały teledysk.

Napisano

Witam, jeszcze raz ja...sorki że tak się upieram z tą piosenką :) http://rapidshare.de/files/16573712/fly.mp3.html , jeszcze mogę tylko dodać że to jest starszy zagraniczny kawałek, a cały teledysk jest związany z wyczynowymi skokami ze spadochronem... :) (a to gitarkowe nagranie to moja robutka, bo znam piosenke TYLKO ze sluchu)

Napisano

oooo i jeszcze cos sobie przypomnialem... Ta piosenka jest bardzo podobna (ale w kwestii wykonania) do piosenki : kosmonowa - dance avec moi

Napisano

illy -> Ten numer z dema Numarka to

Nelly Furtado - powerless

tylko teraz szukam tego remixu

Napisano

Witam - poszukuję tytułu i wykonawcy utworu z filmu "Coyote ugly"

utwór ten leci w tle kiedy dziewczyna wchodzi do baru i po raz poiurwszy widzi swojego przyszłego chłopaka i bierze go za menagera ( mysle ze dosyć jasno opisałam) utworu nie ma na płycie soundtrackowej

Moze ktos z was mi pomoze ?

Napisano

Ogłaszm wszem i wobec że illy - jest WIELKI !!!!!!

Dzięki za pomoc !!!!!!!!

Napisano
Ogłaszm wszem i wobec że illy - jest WIELKI !!!!!!

Dzięki za pomoc !!!!!!!!

Hehe rozmawialas ze mna, bo illy ma moje gg w jego profilu... ;]

Napisano

Hehehehehhee, kiedys mialem gg Leru ale go usunal.

A jaki to kawalek byl w koncu?

Napisano

ok chopcy, trudne zadanko:] moze znajdzie sie jakis hardkorowiec:P Szukam jednej nuty juz od dosc dawna i mam na nia tylko dwa tropy. Pierszy: slyszalem ja kiedys na hyperze jak pokazywali gre GunMan Chronicles, ale niestety juz tej gry nie pokazuja. Drugi trop: slyszalem ja w filmie Bad Boys, leciala ona podczas akcji w klubie "The Hell" (tam gdzie sie napieprzali w jakims kiblu). Ja nie moglem tego znalesc ale moze komus z was sie uda. Duze piffko bedzie:P Pozdro