javor Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 charusss: jean michel jarre & vangelis - miami vice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charusss Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 dokładnie to Jan Hammer - Crockett's Theme :) ale "miami vice" pomogło wystarczająco w odnalezieniu :> :D dziękuję :* ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WhiteSmith Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Witam. Na TVN leci zapowiedź filmu "Zawód szpieg". Co to za piosenka jest jako podkład muzyczny? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 A ja mam taki problem http://www.polik.goin.pl/prog/song.mp3 Zna ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mortal2000 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 http://www.webpark.ru/comments.php?id=11798 co to za kawałek leci w tle to jest dość znany utwór z lat 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 ja tez mam pytako. wiem ze kawalek i nawet teledysk sie przewijal przez to forum ale nie moge tego jakos znalezc:( a chodzi mi o kawalek w ktorym to na poczatku jest jakas dziwna glowa pozniej piesek ze swiecacymi galami i tak po minucie zaczyna sie kawalek w ktorym to siedzi koles na wozku i napiera ostro do tego pieska z tego co widzialem wczoraj:D:D ogolnie straszna psychodela jak ktos zna to poprosze;D z gory dzieki:) edit.... wlasnie zauwazylem ze chodzi mi dokladnie o to co ma kosmoski w avatarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 xMark >> dzięki .. :) serdeczne pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 znacie podklad z reklamy mastercard co gosc wsadza morde w galaretke i ogoolnie sie podniecaja pilka nozna? costam babka nooci 'fever' na na na niech ktos powie ze zna i poda tytool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Polik: Ten utwór to "If You Leave Me Now", orginalnie wykonywany przez Ive Mandes, ale nie wiem co to za aranżacja. Kome: Tytuł to chyba właśnie "Fever" :), tyle że ten utwór miał bardzo wiele aranżacji, więc może być ciężko znaleźć akurat tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 heh dzieki Lucas rzeczywiscie to to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarina Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Ann Winsborn - tonight to pisenka z INKI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarina Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Ann Winsborn - Tonight to piosenka z reklamy inki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 ja tez mam pytako. wiem ze kawalek i nawet teledysk sie przewijal przez to forum ale nie moge tego jakos znalezc a chodzi mi o kawalek w ktorym to na poczatku jest jakas dziwna glowa pozniej piesek ze swiecacymi galami i tak po minucie zaczyna sie kawalek w ktorym to siedzi koles na wozku i napiera ostro do tego pieska z tego co widzialem wczoraj ogolnie straszna psychodela jak ktos zna to poprosze;D z gory dzieki edit.... wlasnie zauwazylem ze chodzi mi dokladnie o to co ma kosmoski w avatarze Aphex Twin - Rubber Johny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 dzieki illy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Wie ktos moze co to za kawalek co jest w tym fimiku: http://www.metacafe.com/watch/71801/lefortovo_tunnel_of_death/ z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radex Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 witam! zna ktoś może piosenke która leci w tle: http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2206 wpisywalem ,,another one bites" ale pod tym tytułem wyskakiwała tylko piosenka Queen'a pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Another One Bites The Dust reaggee version hehehe to zapewne nawet tytulu nie ma, musisz szukac :) Pawelkos: fajny kawalek, postaram sie go znalezc bo mi wpadl w ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Widze że illy wymiata w tytułach więc może i mi pomoże. Tutaj jest filmik z prezentacji Digital Turntable i wotrzebuje właśnie togo numeru. http://homepage.mac.com/marksettle/.Movies/cdx_big.wmv PS. mortal2000 -> To na 100% Michael J Jackson - Beat It Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 1. Moze kojazycie te damskie wokale z reklamy tymbarku brzoskwiniowego ? 2. Niechlujna trabka z reklamy neti - musze wiedzieć, co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Lis: niestety nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Illy bylbym wdzieczny bo mi tez wpadl w ucho :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 kumpel mowi ze to zna ale nie moze sobie przypomniec ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 witam! może ktoś z was znałby tytuł tej starej piosenki http://rapidshare.de/files/16573712/fly.mp3.html sam nagrałem to co tam jest ze słuchu, dlatego że nie mogę jej znależć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 początek jakby z "ktoś mnie po-ko-chał, świat nagle zawi.." a dalej to nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 początek jakby z "ktoś mnie po-ko-chał, świat nagle zawi.." a dalej to nie wiem... Skaldowie - Wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 http://rapidshare.de/files/16573712/fly.mp3.html pomocy..prosze....to jest dla mnie bardzo ważne.. :):):) chociaz wykonawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nijna900 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 pomużcie mi szukam tej piosenki Dzuljia nie wiem kto j a śpiewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Siemka, wiecie może jaki jest autor i tytuł utworu przewodniego z "Chcę być piękna" na polsacie? :D Zawsze jest puszczany w smutnych momentach, no i w reklamie tego programu też leci. BTW. Fragment był też użyty w kawałku 18L-51 Stan. Macie linka: http://www.mragowo.mm.pl/~spherosgroup/Chris/samp.mp3 Z góry dzięki! :D Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 --Chris-- to sie nazywa "requiem for a dream" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Wielkie dzięki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Btw. najlepsza wersja jest orkiestrowa wersja Clinta Mansell-a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 -Chris- Requiem for a Dream ost - Summer - Overture Pierwszy kawalek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Ja wiem, że skaldowie, to co napisałem było do tego linka z nagraniem na gitarce. mówię, że początek to jakby ze skaldów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 A pamiętacie może wykonawczynię z takiego teledysku: Stoi sobie babka(trochę indiańska uroda) iśpiewa. Za nią drzewo. Kamera zmienia ogniskową i tło za nią się zmienia. i Tak prawie cały teledysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Pewnie Nelly Furtado - "I'm Like a Bird" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Witam, jeszcze raz ja...sorki że tak się upieram z tą piosenką :) http://rapidshare.de/files/16573712/fly.mp3.html , jeszcze mogę tylko dodać że to jest starszy zagraniczny kawałek, a cały teledysk jest związany z wyczynowymi skokami ze spadochronem... :) (a to gitarkowe nagranie to moja robutka, bo znam piosenke TYLKO ze sluchu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 oooo i jeszcze cos sobie przypomnialem... Ta piosenka jest bardzo podobna (ale w kwestii wykonania) do piosenki : kosmonowa - dance avec moi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 illy -> Ten numer z dema Numarka to Nelly Furtado - powerless tylko teraz szukam tego remixu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 try this http://www.discogs.com/release/297795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 jeszcze co to tej poszukiwanej przeze mnie piosenki, znalazlem jakas piosenke scootera: http://rapidshare.de/files/17122635/07.mp3.html ..to jest jej kawalek. Nutka jest taka sama, ale to nie ta piosenka...ja szukam oryginalu. Moze teraz uda wam sie mi pomoc.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość izowita Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Witam - poszukuję tytułu i wykonawcy utworu z filmu "Coyote ugly" utwór ten leci w tle kiedy dziewczyna wchodzi do baru i po raz poiurwszy widzi swojego przyszłego chłopaka i bierze go za menagera ( mysle ze dosyć jasno opisałam) utworu nie ma na płycie soundtrackowej Moze ktos z was mi pomoze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 izowita: zgraj sampel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość izowita Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Ogłaszm wszem i wobec że illy - jest WIELKI !!!!!! Dzięki za pomoc !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Ogłaszm wszem i wobec że illy - jest WIELKI !!!!!! Dzięki za pomoc !!!!!!!! Hehe rozmawialas ze mna, bo illy ma moje gg w jego profilu... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Hehehehehhee, kiedys mialem gg Leru ale go usunal. A jaki to kawalek byl w koncu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 The Calling - Wherever You Will Go :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 http://ziza.ru/2005/06/01/striptiz-vo-fleshe.html Wiem, ze to dziwne pytac o muzyke, kiedy na filmiku jest taki fajny tyleczek, ale co leci w tle? chemical brothers? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Ja też pytanie o kawałek. http://nikefootball.nike.com/nikefootball/jogatvcontent/nike_ronaldo_vs_zlatan_skill/nike_ronaldo_vs_zlatan_skill_po_high.wmv - kogo jest ten kawałek w tle , i w miarę możliwości - co to za tytuł. thanks4help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin k Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Delinquent Habits - Return Of The Tres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 ok chopcy, trudne zadanko:] moze znajdzie sie jakis hardkorowiec:P Szukam jednej nuty juz od dosc dawna i mam na nia tylko dwa tropy. Pierszy: slyszalem ja kiedys na hyperze jak pokazywali gre GunMan Chronicles, ale niestety juz tej gry nie pokazuja. Drugi trop: slyszalem ja w filmie Bad Boys, leciala ona podczas akcji w klubie "The Hell" (tam gdzie sie napieprzali w jakims kiblu). Ja nie moglem tego znalesc ale moze komus z was sie uda. Duze piffko bedzie:P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi