Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

"...Ther she was....just a walkin in a street...singin; DOO'a Didi diri dam diri du.." ???? o to ci chodzi??? to to jest z lat 90!!:P chyba ze nie ten song!:)nie moge znales!! ale mam przeoobke z Uniejowa!:P

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 245,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no tez mam remix tego ale mi chodzi o oryginał.Oglądałem eurosport i są tam reklamy płyt tzw golden hits itp i to tam było. lata 60 albo 70. coś a la monkees albo cos podobnego

Napisano

Nieznam ani tytułu, ani wokalisty. W klipie pojawił sie dr dre a refren to cos po arabsku. śpiewała to taka ładna murzynka

Napisano

kolejne pytanie.Muzyka z filmu Taxi. Tą samą melodią zaczyna sie Kawałek The black eyed peace "Pump it"

Napisano

to jest piosenka z pulp fiction - misirlou. kto wykonywał niestety nie wiem

Napisano

Może jestem natrętny ale szukam tytułu i wykonawcy motywu muzycznego orange ekstraklasy

Napisano

Ja mam takie pytanko: kto zna piosenkę, która leciała dzisiaj na RMF FM o godzinie 10:56 ??

Na początku jest jakieś: lets go girls a refren t omniej więcej tak: o a o, la la la krejze, la la la lejze, o a o...

Napisano

heh .. gta drift ;)

jakże będe wdzięczny .. :)

na końcu filmika nie napisano kto to :(

Napisano

Witam

Poszukuje piosenki, ale nie znam dokladnie słow

Cos ala:

"dzisiaj jestem maly jutro bede wielki"

Dzieki

Napisano

mam pytani.Nie znam tytułu ani wykonawcy. arabsko-hindusko klimat. w klipie pojawia sie dr dre

Napisano

lilowy - "Young Leek - Jiggle It"

abdull - chyba "Sztywny Pal Azji - Wieża radości, wieża samotności"

Napisano

Wielkie dzieki Muzzy :)

Napisano

chyba "Prosta rzecz" - wykonanie Kasia Nosowska, Artur Rojek i Grabaż

Napisano

Erwfed: Bryan Adams - Everyting I Do I Do It For You, czy jakoś tak:)

Napisano

Wie ktos co to za piosenka leci w tle reklamy Live Box Generation Show? Pewnio to jakiś utwór DuranDuran...ale jaki?;)

Napisano

erwfed - tę wersję do której podałeś linka wykonuje Brandy :)

Napisano

Jak jest tytuł pierwszego kawałka z filmiku rocco w epsilonie drugi to musical society ale pierwszej nie kojarze z żadnym tytułem

Napisano

na TVP jest ta akcja zwolnij szkoda zycia czy jakos tak .... i jak ten gosc wchodzi do tego samochodu a pozniej puka w wieczko trumny ... czy jakos tak - i co to za podkład leci w czasie tej reklamy ??

Napisano

Muza z zapowiedzi filmu "TFATF : Tokyo Drift". Nie ma tego w soundtrackach :/

Napisano

Jak juz o Tokyo Drift, to moze zna ktos kawalek z pierwszego wyscigu? [Dodge tatusia vs. Chevy Monte Carlo] Nie znalazlem go w soundtracku...

Napisano

A ja mam pytanko z innej beczki:

Co to za rodzaj muzyki?? Czy jest to może blue grass??

Kawałek pochodzi z soundtracku Blues Brothers 2000

tytuł to Riders in the Sky (A Cowboy Legend)

Głównie interesuje mnie czy ktoś zna kapele grającą podobną muzę w tym stylu.

http://217.96.60.7/~angasior/coto.mp3

Napisano

szukam piosenki ktora leci "uuuu love you...uuu i love you" ona czesto leci na dyskotekach albo w radiu w audycji poswieconej muzyce klubowej!!! pomozcie prrroszr!!!!!!

Napisano
szukam piosenki ktora leci "uuuu love you...uuu i love you" ona czesto leci na dyskotekach albo w radiu w audycji poswieconej muzyce klubowej!!! pomozcie prrroszr!!!!!!

strzelam - Jennifer Lopez: Baby I Love You :p

Napisano
  • Autor

no to wlasnie nie ten utwor ktory leci na ich www :)

EDIT:

juz mam :) - Tom Jones - She's A Lady :)

Napisano

Może: Massive Attack - Live With Me, sama końcówka mi przypomina ten utwór, sprawdź.

Napisano

Jaki jest tytuł piosenki z Tokyo Drift w 20 minucie filmu kiedy głównemu bohaterowi kumpel pokazuje samochód w garażu (zielony z mordą Hulka), gdzieś ją kiedyś słyszałem ale nie pamiętam nazwy proszę o odpowiedź.

Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=n7Vhak2SDbU - moze mi ktos powiedziec co leci w tle?

I jeszcze jedna piosneka mi chodz po glowie... iMO podobna do tej co wyzej, ale slowa leca "cause we are all connected..." - wszyscy napewno to slyszeli, bo jest dosyc znana. Moze mi ktos podac tytul+wykonawce?