Skocz do zawartości

Nie znasz tytułu piosenki/wykonawcy, pisz tutaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"...Ther she was....just a walkin in a street...singin; DOO'a Didi diri dam diri du.." ???? o to ci chodzi??? to to jest z lat 90!!:P chyba ze nie ten song!:)nie moge znales!! ale mam przeoobke z Uniejowa!:P

• Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no tez mam remix tego ale mi chodzi o oryginał.Oglądałem eurosport i są tam reklamy płyt tzw golden hits itp i to tam było. lata 60 albo 70. coś a la monkees albo cos podobnego

Napisano

Ja mam takie pytanko: kto zna piosenkę, która leciała dzisiaj na RMF FM o godzinie 10:56 ??

Na początku jest jakieś: lets go girls a refren t omniej więcej tak: o a o, la la la krejze, la la la lejze, o a o...

Napisano

Witam

Poszukuje piosenki, ale nie znam dokladnie słow

Cos ala:

"dzisiaj jestem maly jutro bede wielki"

Dzieki

Gość slodki_18
Napisano

Jak jest tytuł pierwszego kawałka z filmiku rocco w epsilonie drugi to musical society ale pierwszej nie kojarze z żadnym tytułem

Napisano

na TVP jest ta akcja zwolnij szkoda zycia czy jakos tak .... i jak ten gosc wchodzi do tego samochodu a pozniej puka w wieczko trumny ... czy jakos tak - i co to za podkład leci w czasie tej reklamy ??

Napisano

Jak juz o Tokyo Drift, to moze zna ktos kawalek z pierwszego wyscigu? [Dodge tatusia vs. Chevy Monte Carlo] Nie znalazlem go w soundtracku...

Napisano

A ja mam pytanko z innej beczki:

Co to za rodzaj muzyki?? Czy jest to może blue grass??

Kawałek pochodzi z soundtracku Blues Brothers 2000

tytuł to Riders in the Sky (A Cowboy Legend)

Głównie interesuje mnie czy ktoś zna kapele grającą podobną muzę w tym stylu.

http://217.96.60.7/~angasior/coto.mp3

Gość malutka myszka
Napisano

szukam piosenki ktora leci "uuuu love you...uuu i love you" ona czesto leci na dyskotekach albo w radiu w audycji poswieconej muzyce klubowej!!! pomozcie prrroszr!!!!!!

Napisano
szukam piosenki ktora leci "uuuu love you...uuu i love you" ona czesto leci na dyskotekach albo w radiu w audycji poswieconej muzyce klubowej!!! pomozcie prrroszr!!!!!!

strzelam - Jennifer Lopez: Baby I Love You :p

Napisano

Jaki jest tytuł piosenki z Tokyo Drift w 20 minucie filmu kiedy głównemu bohaterowi kumpel pokazuje samochód w garażu (zielony z mordą Hulka), gdzieś ją kiedyś słyszałem ale nie pamiętam nazwy proszę o odpowiedź.