Bruneq Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 "...Ther she was....just a walkin in a street...singin; DOO'a Didi diri dam diri du.." ???? o to ci chodzi??? to to jest z lat 90!!:P chyba ze nie ten song!:)nie moge znales!! ale mam przeoobke z Uniejowa!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 no tez mam remix tego ale mi chodzi o oryginał.Oglądałem eurosport i są tam reklamy płyt tzw golden hits itp i to tam było. lata 60 albo 70. coś a la monkees albo cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Bruneq: Do Wah Diddy, by Manfred Mann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Dzięki, to jest Manfred Mann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Nieznam ani tytułu, ani wokalisty. W klipie pojawił sie dr dre a refren to cos po arabsku. śpiewała to taka ładna murzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 kolejne pytanie.Muzyka z filmu Taxi. Tą samą melodią zaczyna sie Kawałek The black eyed peace "Pump it" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 to jest piosenka z pulp fiction - misirlou. kto wykonywał niestety nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Dzięki o pulp fiction zapomniałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Może jestem natrętny ale szukam tytułu i wykonawcy motywu muzycznego orange ekstraklasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Ja mam takie pytanko: kto zna piosenkę, która leciała dzisiaj na RMF FM o godzinie 10:56 ?? Na początku jest jakieś: lets go girls a refren t omniej więcej tak: o a o, la la la krejze, la la la lejze, o a o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 patry - może to ta: http://www.hotlyrics.net/lyrics/C/Carrie_Underwood/I_Feel_Like_A_Woman.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 link zna ktoś tą piosenke którą te różowe stworki śpiewają? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Muzzy tak, to jest to :) Wielkie dzięki !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 fikołek: http://www.wielkipor.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 illy Wielkie dzięki !! o to chodzło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 heh .. gta drift ;) jakże będe wdzięczny .. :) na końcu filmika nie napisano kto to :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość abdull Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Witam Poszukuje piosenki, ale nie znam dokladnie słow Cos ala: "dzisiaj jestem maly jutro bede wielki" Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 mam pytani.Nie znam tytułu ani wykonawcy. arabsko-hindusko klimat. w klipie pojawia sie dr dre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 lilowy - "Young Leek - Jiggle It" abdull - chyba "Sztywny Pal Azji - Wieża radości, wieża samotności" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 myślałem że to nie możliwe .. serdecznie pozdrawiam :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość abdull Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Wielkie dzieki Muzzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Jaki tytuł nosi motyw muzyczny orange ekstraklasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 chyba "Prosta rzecz" - wykonanie Kasia Nosowska, Artur Rojek i Grabaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Dostalem link i w tle leci fajny (i znany) kawalek, lecz niestety nie moge przypomniec sobie wykonawcy (bo w oryginale spiewa to Bryan Adams) http://poematoszczesciu.1k.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Erwfed: Bryan Adams - Everyting I Do I Do It For You, czy jakoś tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Wie ktos co to za piosenka leci w tle reklamy Live Box Generation Show? Pewnio to jakiś utwór DuranDuran...ale jaki?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 erwfed - tę wersję do której podałeś linka wykonuje Brandy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Muzzy, wielkie dzieki !!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość slodki_18 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Jak jest tytuł pierwszego kawałka z filmiku rocco w epsilonie drugi to musical society ale pierwszej nie kojarze z żadnym tytułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=6840264963348618598&q=Ronnie+Coleman a moze ktos wie , jaki nosi tytuł piosenka w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 "Candlebox - Far Behind" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Muzzy: wielkie dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxman Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 na TVP jest ta akcja zwolnij szkoda zycia czy jakos tak .... i jak ten gosc wchodzi do tego samochodu a pozniej puka w wieczko trumny ... czy jakos tak - i co to za podkład leci w czasie tej reklamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 kilka stron wcześniej było http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=425322&postcount=1097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Muza z zapowiedzi filmu "TFATF : Tokyo Drift". Nie ma tego w soundtrackach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 N.E.R.D. - Rockstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Jak juz o Tokyo Drift, to moze zna ktos kawalek z pierwszego wyscigu? [Dodge tatusia vs. Chevy Monte Carlo] Nie znalazlem go w soundtracku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Kid Rock - Bawitaba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 A ja mam pytanko z innej beczki: Co to za rodzaj muzyki?? Czy jest to może blue grass?? Kawałek pochodzi z soundtracku Blues Brothers 2000 tytuł to Riders in the Sky (A Cowboy Legend) Głównie interesuje mnie czy ktoś zna kapele grającą podobną muzę w tym stylu. http://217.96.60.7/~angasior/coto.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malutka myszka Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 szukam piosenki ktora leci "uuuu love you...uuu i love you" ona czesto leci na dyskotekach albo w radiu w audycji poswieconej muzyce klubowej!!! pomozcie prrroszr!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 szukam piosenki ktora leci "uuuu love you...uuu i love you" ona czesto leci na dyskotekach albo w radiu w audycji poswieconej muzyce klubowej!!! pomozcie prrroszr!!!!!! strzelam - Jennifer Lopez: Baby I Love You :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 a mzoe ktos wie co za kawalek leci w nowej reklamie lacoste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 reklamy nie widzialem, ale jesli to ten sam kawalek co na stronie Lacoste, to pewnie "Zero 7 - Destiny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 no to wlasnie nie ten utwor ktory leci na ich www :) EDIT: juz mam :) - Tom Jones - She's A Lady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 a ja mam takie pytanko, co to za piosenka http://www.youtube.com/watch?v=QGQMyN75LFQ - 2:58min. ? ;p cos jakby tam mowil "let's check it"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 "Vanilla Ice - Ice Ice Baby" ps. świetny filmik :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Moze ktos kojarzy skad jest muzyka na koncu trailera: http://www.apple.com/trailers/independent/aguidetorecognizingyoursaints/trailerb/ troche przypomina motywy z zajawek sincity i kill billa. Swoja droga swietny trailer, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Może: Massive Attack - Live With Me, sama końcówka mi przypomina ten utwór, sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Falek07 Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Jaki jest tytuł piosenki z Tokyo Drift w 20 minucie filmu kiedy głównemu bohaterowi kumpel pokazuje samochód w garażu (zielony z mordą Hulka), gdzieś ją kiedyś słyszałem ale nie pamiętam nazwy proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 http://www.youtube.com/watch?v=n7Vhak2SDbU - moze mi ktos powiedziec co leci w tle? I jeszcze jedna piosneka mi chodz po glowie... iMO podobna do tej co wyzej, ale slowa leca "cause we are all connected..." - wszyscy napewno to slyszeli, bo jest dosyc znana. Moze mi ktos podac tytul+wykonawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi