Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Szybka pracka zrobiona just for fun.

Mam nadzieje ze Wam sie spodoba.

Pozdrawiam.

tadzio

provence01finallores.jpg

provence02finallores.jpg

EDIT:

Witam.

Usunalem 3 obrazek, bo w sumie mialy byc tylko dwa pierwsze jako "calosc".

Trzeci byl troche wymuszony,zastanawialem sie nad nim, ale jednak nie pasuje tu wiec odpada.

ps- niebawem odpisze ;)

w743.png

Edytowane przez tadzio
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

2 pierwsze wypasik, w 3 niewydaje mi sie zeby lampki dawaly tak skupiona i w dodatku widoczna smuge swiatla, chyba ze przy dymie, no ale tam go nie ma....

Napisano

Sympatyczne wnętrze i przesłodkie (w znaczeniu fajności ; ) światło. Niestety krzesła wyglądają słabo, imo. Zupełnie nieciekawy shader i kolor ramy. Z technicznych bzdetów - mocne artefakty GI na framudze w ostatnim renderze.

Napisano

nie wiem jakie było zamierzenie, ale fajne jest to, że wizki opowiadają jakąs historie... super rzecz i dość wyjątkowa jak na wizualizacje.

imho fajniejszy efekt byłby, gdybyś wrzucił tylko pierwsza wizkę, druga jakoś mniej do mnie przemawia a trzecia juz w ogóle :)

technicznie i kolorystycznie bardzo fajnie :)

Napisano

Śliczne rendery. Światło mnie rozgniata. Ogólna atmosfera niesamowita. Shader dech również mistrzowski! Zastanawiam się tylko czy deski nie są za duże. To w połączeniu z troszkę za dużym DOFem na pierwszym i drugim nieco zaburza skalę. Ale i tak mnie rozpierniczasz. 5***** bez dwóch zdań

Napisano

Ładne światełko i podłoga. Krzesła mi nie siedzą. Jak dla mnie to dziwne proporcje mają. DOF nie za bardzo dobrany. Wentylacja w dziwnym miejscu ale może się nie znam. Halogeny na wprost okna też za bardzo mi nie pasują.

Pozdr

Napisano

Podoba mi się kolorystyka, biel, meble -klasycyzująca szafa.Słoneczniki na krzesełku( ładny akcent). Nie podoba mi się oświetlenie w suficie, uważam ze nie pasuje, no i ta wentylacja wrrrr- za bardzo przyciąga uwagę, ale ot moja subiektywna opinia.

Pozrdawiam

Napisano (edytowane)

Witam.

Etyr, Temporal- tak LWF. Blekit to glownie korekcja koloru w ps.

Plasti, arev- 3ci poszedl w odstawke, byl niedopracowany i zbedny tu.

MaGuu- bo to nie miala byc wizka stricte wizka, jak dla dewelopera, tylko taka... mieciusia scenka(?) ;)

peter_f- dzieki wielkie.

omen155mo- fikaśś chlopaku? he he ;p pozdro pedro

hcpiter-diff bialy, mapka drewna w HRglossach i bumpie

woodreflect.jpgwoodmat.jpg

Mort- dzieki. Jeszcze sie nie animuje;)

lucek, Tores, Czeczen- ziarno kwestia gustu. Dof... sam nie wiem... Krzesla b.barry, moga roznic sie troche wzgledem oryginalu, ale roznice (chyba) nie sa wielkie. Wentylacja i halogeny - korzystalem z istniejacy planow pomieszczenia (troche przerobilem je dla wlasnych potrzeb, ale ust halo i klimy wzgledem okien zostawilem).

Dziekuje i pozdrawiam.

t.

Edytowane przez tadzio
Napisano

Ale leciuuuuusiooo :) Aż pachnie świeżo heblowanym drewienkiem.

Ja się też muszę zmobilizować do mojej pracki ("rower" - wtajemniczeni będą wiedzieć :P )

Tadziu - graczulejszyns :)

omen - pińtooobłyyyy :P

Napisano

Ale..Klimatycznie..Bardzo fajne światło i dof..Nie wiem, czemu ale pomieszczenie kojarzy mi się jak bym znajdowało się w jakimś dworku chopinowskim: P ehe bądź oglądał pana Tadeusza i biegającą po ogrodzie Curuś, oprawy bym dał mniej ordynarne, ale t kwestia gustu..Pozdrawiam.

Napisano

dziarsko - nawet bardzo dziarsko - chociaż krzesła mi się nie podobają (wiem, kwestia gustu :D) , za to oświetlenie i "klimat" 1 klasa.

wydaje mi się że Smoke by ładniej wyglądały w takim wnętrzu.

biel/ czerń i słoneczniki :)

Maarten_Baas_Smoke_Dining_Chair_v6f.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności