Posted September 9, 200915 yr Jak obiecałem, tak i robię. Oczywiście, mamy swój wątek "Po drugiej stronie ekranu", ale niektórzy z nas poza chwaleniem się twarzą mogą też pochwalić się swoimi pociechami. Interpretację pociechy pozostawiam Wam. Moja pociecha o imieniu Olaf ma 5 lat. Właśnie mi ufajdał biurko niebieskim talerzykiem z plasteliny z plastelinowym kraboburgerem. Kraboburger wyszedł bardzo przekonująco, ale nie dość, bym się skusił. :) Kolejna pociecha w moim życiu to dwutygodniowa juz bratanica Zuzia. Foty nie mam, bo brat mi jeszcze nie podesłał a na NK nie wrzucił, bo uważa, że nowymi skarpetkami, samochodem, żoną i dzieckiem chwalić się na NK nie ma potrzeby. Next please. :)
September 9, 200915 yr Ciekawa inicjatywa! Tylko bez renderowania dzieci :D I sprzętem się pochwalcie... :)
September 9, 200915 yr ha! to ja sie pochwale swoją pociechą. Moje najmłodsze dziecko. Lolek Niewęgłowski. ostatnio był bardzo bliski śmierci, ale pańcio kosztem niemałych pieniążków wyrwał go śmierci i dziś ma sie juz dobrze:D kilka zdj pociechy. kubraczek nie dlatego że ma pańcia zjeba który ubiera kota , lecz by zabiespieczyc rane pooperacyjną . Ci bardziej spostrzegawczy pewnie zauważą ze przy okazji przemyciłem tez druga pociechę, ale to juz całkiem inna historia ;) Edited September 10, 200915 yr by kliment woroszyłow
September 9, 200915 yr No beeeez jaj...;/ EDIT: Jak pisałem ten przemyślany post nie było jeszcze wypowiedzi klimenta, żeby nie było że to komentarz do niego. Edited September 9, 200915 yr by FF
September 9, 200915 yr jak hardcor to hardcor kiedyś w moim mieszkaniu żył taki kot, raz robiliśmy sobie żarty i zrobiliśmy mu czapkę, było fajnie, ale niestety mój kolega oddał tego kota i teraz nie ma już naszej pociechy By tymbeusz, shot with NIKON D40X at 2009-09-09 By tymbeusz, shot with NIKON D40X at 2009-09-09
September 9, 200915 yr co to, to kot jakiś fetysz!? :p tak to wygląda.. na to patrzeć nie mogę :D gratuluję wątku, Szogun 3D :) btw, wkrótce będzie moja pociecha. Edited September 10, 200915 yr by Camel
September 9, 200915 yr we śnie przeciągał vertexy. pewnie połknął bezprzewodową mysz i w żołądku sterował ruchami perystaltycznymi :D
September 9, 200915 yr dobrze ze powstał ten watek, dzięki temu wreszcie można hynola sobie obejrzeć, ...i okazuje sie ze to człowiek z krwi i kosci a nie produkt autodesku wiedzacy wszystko o maxie...jaka ulga ;) edit: sushi, jak to sushi co mam na mysli? edit2: nvidia- tak myslałem ze ktos cos podobnego napisze o tym zdjęciu ;) Edited September 9, 200915 yr by kliment woroszyłow
September 9, 200915 yr Topic extra. Pociechy macie bomba, sam jestem ciekawy w którą stronę topic poleci i jak inni zinterpretują pociechy :)
September 9, 200915 yr Author Ok, to ja wrzucam fotę jednej z moich pociech: Żeby nie było: druga pociecha to Olaf.
September 9, 200915 yr Hynol na drugim renderku Ci piłka lewituje ! a moja pociecha to w sumie moja sister mała EDIT: goth mały
September 9, 200915 yr Shogun założył wątek po czym zapostował to (dalej uważasz że chodzi tylko o dzieci? co dowolna interpretacja:D ) :
September 9, 200915 yr pociechy mogą być różne jak sądzę. Poza tym ja lolka traktuje naprawdę jak dziecko :P Edited September 10, 200915 yr by kliment woroszyłow
September 9, 200915 yr tłiti, jestem tolerancyjny i akceptuje twoją odmienność, ale opowiesz nam jak się przytulasz do swojej pociechy wieczorem lub jak pociecha cie wita kiedy wracasz do domu po długiej nieobecności?:D edit: BTW, mawiają ze broń i samochody są u mężczyzn przedłużeniem tego,..... ze zamiennikiem są, znaczy .... mniejsza zresztą..... w każdym razie fajny masz aparat tłit, nie dość ze canonierka.... to jeszcze ma takie wielkie i długie z przodu..... no łał :D cos tez mówia o wielkim nosie i stopach.... czyli ze co, wielki obiektyw to wielki...... tłiti!!!!! ty prosiaku!! :D Edited September 9, 200915 yr by kliment woroszyłow
September 10, 200915 yr Dlaczego najpierw dałeś zdjęcia kota... A potem dzieciaka? ;D Kicia super... Mały też spoko ;D
September 10, 200915 yr ttaaddeekk - to jest chłodzenie na procku? Czy awaryjne zasilanie w przypadku braku prądu?
September 13, 200915 yr Hehehe modelował całą noc, no nie wierze ;D To ja wrzuce fotke mojego futrzaka. Nie ma to jak reklama przez słodkie zwierze :)
September 13, 200915 yr To i ja dorzucę swoje dwie pociechy ;) Edited September 13, 200915 yr by Sanderalek
September 13, 200915 yr kamil.ochel oko :) Tu pociecha moja i mojej dziewuszki. Bernes. I Fituś kociak z pola mojej dalekiej rodzinki. miauihaa! :D Edited September 13, 200915 yr by Camel
September 14, 200915 yr kolejne fotki lolka, w tle jak widac mecz o złoto naszych siatkarzy, lolek niestety nie był nim zainteresowany...