Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak obiecałem, tak i robię.

Oczywiście, mamy swój wątek "Po drugiej stronie ekranu", ale niektórzy z nas poza chwaleniem się twarzą mogą też pochwalić się swoimi pociechami. Interpretację pociechy pozostawiam Wam. Moja pociecha o imieniu Olaf ma 5 lat. Właśnie mi ufajdał biurko niebieskim talerzykiem z plasteliny z plastelinowym kraboburgerem. Kraboburger wyszedł bardzo przekonująco, ale nie dość, bym się skusił. :)

Kolejna pociecha w moim życiu to dwutygodniowa juz bratanica Zuzia. Foty nie mam, bo brat mi jeszcze nie podesłał a na NK nie wrzucił, bo uważa, że nowymi skarpetkami, samochodem, żoną i dzieckiem chwalić się na NK nie ma potrzeby.

Next please. :)

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 8,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawa inicjatywa! Tylko bez renderowania dzieci :D

I sprzętem się pochwalcie... :)

Napisano

ha! to ja sie pochwale swoją pociechą. Moje najmłodsze dziecko. Lolek Niewęgłowski. ostatnio był bardzo bliski śmierci, ale pańcio kosztem niemałych pieniążków wyrwał go śmierci i dziś ma sie juz dobrze:D kilka zdj pociechy. kubraczek nie dlatego że ma pańcia zjeba który ubiera kota , lecz by zabiespieczyc rane pooperacyjną .

7bda7fcbc519e49c.jpg

defa25db4dbdee91.jpg

6486c1a81ac22a39.jpg

9ff20fa890dcc562.jpg

6f857b175330134b.jpg

Ci bardziej spostrzegawczy pewnie zauważą ze przy okazji przemyciłem tez druga pociechę, ale to juz całkiem inna historia ;)

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano

No beeeez jaj...;/

EDIT: Jak pisałem ten przemyślany post nie było jeszcze wypowiedzi klimenta, żeby nie było że to komentarz do niego.

Edytowane przez FF

Napisano

jak hardcor to hardcor

kiedyś w moim mieszkaniu żył taki kot, raz robiliśmy sobie żarty i zrobiliśmy mu czapkę, było fajnie, ale niestety mój kolega oddał tego kota i teraz nie ma już naszej pociechy

0808141936.jpg

By tymbeusz, shot with NIKON D40X at 2009-09-09

0808141956.jpg

By tymbeusz, shot with NIKON D40X at 2009-09-09

Napisano

co to, to kot jakiś fetysz!? :p tak to wygląda.. na to patrzeć nie mogę :D

gratuluję wątku, Szogun 3D :)

btw, wkrótce będzie moja pociecha.

Edytowane przez Camel

Napisano

we śnie przeciągał vertexy. pewnie połknął bezprzewodową mysz i w żołądku sterował ruchami perystaltycznymi :D

Napisano

Kliment - fajna kicia.

Tu jest mój potworek. Ma na imię Sushi ;).

su0.jpg

su1.jpg

su3.jpg

Napisano

dobrze ze powstał ten watek, dzięki temu wreszcie można hynola sobie obejrzeć, ...i okazuje sie ze to człowiek z krwi i kosci a nie produkt autodesku wiedzacy wszystko o maxie...jaka ulga ;)

edit: sushi, jak to sushi co mam na mysli?

edit2: nvidia- tak myslałem ze ktos cos podobnego napisze o tym zdjęciu ;)

Napisano

Topic extra. Pociechy macie bomba, sam jestem ciekawy w którą stronę topic poleci i jak inni zinterpretują pociechy :)

Napisano

Hynol na drugim renderku Ci piłka lewituje !

a moja pociecha to w sumie moja sister mała

EDIT: goth mały

29bfrpt.jpg

Napisano

Przepraszam, że pytam ale czy w tym wątku nie chodziło wyłącznie o dzieci? :)

Napisano

Shogun założył wątek po czym zapostował to (dalej uważasz że chodzi tylko o dzieci? co dowolna interpretacja:D ) :

dsc03622d.jpg
Napisano

tłiti, jestem tolerancyjny i akceptuje twoją odmienność, ale opowiesz nam jak się przytulasz do swojej pociechy wieczorem lub jak pociecha cie wita kiedy wracasz do domu po długiej nieobecności?:D

edit:

BTW, mawiają ze broń i samochody są u mężczyzn przedłużeniem tego,..... ze zamiennikiem są, znaczy .... mniejsza zresztą..... w każdym razie fajny masz aparat tłit, nie dość ze canonierka.... to jeszcze ma takie wielkie i długie z przodu..... no łał :D cos tez mówia o wielkim nosie i stopach.... czyli ze co, wielki obiektyw to wielki...... tłiti!!!!! ty prosiaku!! :D

Napisano

wicher2028229.jpg

wicher20gbbvc.jpg

Edytowane przez !?!

Napisano

Dlaczego najpierw dałeś zdjęcia kota...

A potem dzieciaka? ;D

Kicia super...

Mały też spoko ;D

Napisano

ttaaddeekk - to jest chłodzenie na procku? Czy awaryjne zasilanie w przypadku braku prądu?

Napisano

****** OD 18 LAT **************

kot5fk2.jpg

Napisano

No ale żeby tak kota ;P ? Widać zadowolony :D

Napisano

Hehehe modelował całą noc, no nie wierze ;D To ja wrzuce fotke mojego futrzaka. Nie ma to jak reklama przez słodkie zwierze :)

45b074f94e.jpg

Napisano

kamil.ochel oko :)

Tu pociecha moja i mojej dziewuszki. Bernes. I Fituś kociak z pola mojej dalekiej rodzinki.

img0609c.jpg

koteki.jpg

miauihaa! :D

Edytowane przez Camel

Napisano

fuuj ale oko, sly. Na pewno dało się to przedstawić inaczej :P

Napisano

Chyba już wiem czemu ma na imię lolek :D