everyman Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 hehehe sorki nie zauwazylem (serio)... ale moja propozycja troche sie rozni ;-p (minimalnie ale jednak - ty zaznaczyles tylko grzywke a ja dodalem jeszcze kosmyki przyslaniajace polik ;-p)... z reszta pionier i tak podejmie pewnie jeszcze inna swoja decyzje ktora okaze sie lepsza ;-)
Pionier Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 thx za odpowiedzi :). Leru thx za rady, przemysle..:) Poprawilem cialo, zmienilem kolor wlosow. Jeszcze ich troszke dodam z przodu czola :). Widok z boku i kamerki. Pozdrawiam btw co jest z forum !!!!! raz dziala raz nie :[ wrrr
darkelf Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 hmm czym ona siedzi na tym podesciku - pupcia nie powinna byc troche splaszczona? jeszczze zrob cosik z wlosami i bedzie spoko.
Pionier Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 to tam sie moze poprawi ;) wrzucam to czego mi sie nie udalo wczesniej wrzucic bo nie dzialalo forum :/
Falcrum Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 No właśnie...powinna mieć dlugie, białe (srebrne...) włosy z dość dużym połyskiem...światło księżyca powinno je oświetlać... Po za tym zgadam się ze wszystkim co powiedział Leru :) Pozdr
Pussik Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Kręgosłup ma złamany i włosy powinny bardziej opadać (prostopadle ku środkowi ziemi). Pupy nie bedzie widać. :-) Ale powinna być spłaszczona. :P Może zrób jej warkoczyki?:>
kx Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 mi sie wydaje ze powinienes dac tej sukni speculara... i te wlosy nadal nie pasuja
Pionier Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 pomysle. co do wlosow to sie zgadzam. mysle jak skrzydelka zrovic :)
Leru Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 te skrzydelka juz wygladaja dobrze :) moze zrob tylko tak pobierzne piora i daj gesty (shag)FUR wlosy zdecydowanie dluzsze
Yamakasi Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 mysle ze riggowanie jeszcze poprawisz bo te kolanka nie za fajnie wygladaja ale cala pracka jest swietna a wloski moze daj ciemne @@brunetki sa ladniejsze :) @@
kx Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 chyba riggowanie? tak poza tym to niech Autor lepiej zrobi skrzydla a pozniej je oceniajcie, bo z tego co sie orientuje w temacie te sa dorabiane (2D)
Pionier Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 tak jest Panie kx, skrzydla 2D, nie mialem czasu dac opisu dawajac tego update. Dlatego napisalem ze mysle jakby te skrzydla zrobic. Shag z tego co wiem gryzie sie z brazilem wiec nie wiem jak to bedzie. Wlosy jak juz mowilem musze poprawic bo to teraz jak wlosy nie wyglada.
Hikoo Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 racja wyglada jak zmoczone futro rosnace na glowie :)
kx Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 ale podoba mi sie ulozenie tej sukni :-) naturalnie wyszlo
darkelf Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 lydka mi sie nie podoba... jakas taka... dziwnie wyszla, jakby za gruba w porownaniu do nogi ;)... no i wlosy, ale to juz wiesz.
Pionier Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 darkelf, z tym to juz bedzie ciezko nie obiecuje.. Tu bez skrzydel, zeby nie bylo nieporozumien.
Pionier Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 ok, to jest to co daje do preselekcji. Oczywiscie to nie koniec pracy. Wlosy wywalilem bo lepiej zeby ich w ogole nie bylo niz zeby byly te co wczesniej. Pozdrawiam
Armia Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Widze, że w modzie ostatnio łyse anioły (vide Last Pray...). No ale ładnie jest.
Yamakasi Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 > Mysle ze masz szanse na zwyciestwo w tej bitwie :) oczywiscie jesli skonczysz projekt !! > A wloski moze zrob w photoshopie ??
Poison mar Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Przepraszam, że się czepiam, ale pracka mi się podoba i warto byłoby trochę ramię poprawić... zamocowanie w barku trochę bardziej z przodu, no i szczuplejsze ramię wg mnie, nie wiem co inni koledzy na to... no i pracuj nad resztą bo warto
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Mi sie nie podoba sposub w jaki siedzi i jak bedzi emiala takie krutkie wlosy hmm to nie dobrze , powiadam nie bedzie super :D ALe powodzenia
Predator Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 kurczaki fajnnie to wyglada czekam na reszte detali bo zapowiada sie piekna pracka !!!!:) keep working.
Pionier Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 No coz, ciezko idzie walka z shagiem (problem z tym zeby wlosy ladnie opadly na cialo aniola oraz problem z renderingiem tych wlosow z brazilem). Nie mowiac o tym ze \"shag fur\" nie renderuje nic a nic :/. Co za tym idzie nie wiem czy wyrobie w terminie. Sam zreszta mozecie zobaczyc :/
Predator Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 jakd dlamnie bomba wlosy . Czekam az nalozysz perulke na glowke :P
Pionier Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 Mógłbym prosic o przeniesienie topicu do działu WIP?
SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 przeniesione. tylko zmien jeszcze temat.
Krzysiek Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Szkoda ze praca nie przeszla preselekcji, ale mowi sie trudno. Fajnie ze chcesz dokonczyc te scene bo szkoda by bylo zmarnowac tyle pracy, a jak narazie jest bardzo ciekawie. Pozdrawiam
Predator Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Prostest !!!: ] Pionier powinienes przejsc :] no ale coz nie udalo sie. Czekam na final pracki bo jest na co czekac . powodzenia :)
Satch Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Qteczkaaaaaaa,fajna pracka,zazdroszczę warsztatu ,pomysłu i tego co zaowocowało tak sympatyczne gro przeżyć estetycznych:-)
Falcrum Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 No wloski są naprawdę 1 klasa !! Bardzo mi się podobają :) Pierwsza wersja jednak pasuje najlepiej. Co do ich polączenia z postacią to proponuje użyć warstw max\'owych... Wyrenderujesz postać w Brazilu, następnie na nowej warstwie wyrenderuj ( już w scatline\'ie, albo innym rendereem) włoski...powinno to zadziałać ( choć sam nigdy tego jeszcze nie robilem...:P ) Pozdr
Pionier Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 Hmm powlacze a jak sie nie uda to zmontuje w ps. hehe ; )
Gacu666 Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Lata 70\'te ? :D Nieeeezłe afro :] Przypomina mi te babke z Austin Powers 3 :P Foxie Cleopatra? Tak chyba ją zwali. Tyle, ze ona była black woman.
Leru Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 ups Gacu666 troche Ci sie za duzo napisalo. Anyway, ja sie na shagu nie znam i nie staram sie wymadrzac ale nie wiem dlaczego wszyscy widza ten problem Shadows_in_Brazil_R/s Vs. Shag:Hair ? Tu sa vertex spline i jak doskonale widac cien jest a wlosy sa ustanione defaultowo (oczywiscie swiatlo brazilowskie). Po prawej jest cien a po lewej nie (tzn jest, nie ma) [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > Leru]
Loozack Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 hehehe, Pionier, daj jej jeszcze obroże na szyję, kolczyk w nosie, podmaluj oczy na czarno i będzie Angel from speluna ;> pozdrawiam
kozioo Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Propozycja Loozacka brzmi kusząco ;) Włoski mają fajny materiał. Ładnie sie błyszcza i w ogóle super wyglądają ;p Wystarczy, że uda Ci sie okiełznać dynamikę w shagu (ja temu nie podołałem :])
Predator Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 heeh Pionier hehe niezle fryzurka :) kurcze kiedy bedzie jakies fajne uczesanie ?:)
Pionier Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 Kiedy bardziej zrozumie dynamike Shaga. W tutku autorstwa Bacry duzo na jej temat nie bylo wiec troszke ciezko idzie. Ale spoko, to juz nie bitwa wiec nie ma sie co spieszyc. Wzialem sobie do serca komentarz z mojej galerii :\"Lepiej pracować nad pracką tydzień dłużej niż oddawać nie do końca dopracowaną.\". :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi