Pussik Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 Aaaa, wreszcie. ;-) Moge wrzucić co wyskubałam w boku karoserii: Teraz wróce do maski, albo na tył auta i tam będę skubała. :-)
kx Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 dawid - teraz sie nie wykrecaj, hehehe. b. fajny model. twierdze jak empik LOL :) :D
Gość eax Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 to zrob tyl, bo jeszcze zadnego rendera niewidzialem z tyly.
Bzyku Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Nie no jesteś niesamowita :). tylko nie wiem czy potem bedzie widac te no szpary miedzy drzwiami a karoserią bo są strasznie maleńkie :).
Pussik Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 Mam je poszeryć? Ogólnie co do tego, czy jakieś szczegóły będzie widać, czy nie, odpowiedź jest taka: Nie robie żadnego modelu tylko dla jednego renderu. ]:->
Pussik Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 Wczoraj wzięłam się za tył autka. :-) idzie dobrze, ale niestety egzaminy mam za 2 tyg... :-I Jak skończe tył to wrzuce renderki.
Pussik Napisano 1 Maj 2004 Autor Napisano 1 Maj 2004 Do końca egzaminów miało nie być renderów, ale cóż. Coś naskrobałam i można wrzucić. :) Obiecany tył, choć nie cały.
Predator Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 Witam :) male pytanko na obrazku to co zaznaczylem to zapewne blad??? Dobrze mowie czy sie myle ?? Ciekaw jestem finalnego efektu pracy . pozdrawiam
Pussik Napisano 2 Maj 2004 Autor Napisano 2 Maj 2004 Nie zupełnie błąd. :-) Ale postaram się jakoś subtelniej zakończyć ten ostry kant, wychodzący z przedniego nadkola. :-)
Predator Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 Witam ponownie ... moj blad :> przepraszam :) lekko podrasujesz i bedzie extra . :>
Loozack Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Pussik, biorąc pod uwagę, że to Twoje pierwsze (w ogóle, a nie pierwsze w tym miesiącu czy pierwsze tej marki, jak u niektórych :P) auto, to jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem :) świetnie sobie radzisz, tak trzymaj :) pozdrawiam
empik Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 no kiedy sie doczekamy texturek?? (kto mnie nauczy tak modelowac autka??(zart))
Pussik Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 Zabawa z teksturkami pewnie będzie ciężka, a zacznie się w czerwcu.
Saczek_XTRM Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 wow no jestem pod wrażeniem nie dość że ładna dziewczynka to jeszcze i pięknie wymodelowane Porsche, ażnie chce się wierzyć że to Twój 2 model ;P
Yansen Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 No,no nieźle. To, że dziewczyna interesuje się samochodami , to chyba wynik działania wielkiej równowagi. Mnie np. samochody jakoś nie biorą. Ale rachunek musi być na zero więc jest oczywistym, że jest gdzieś dziewczyna która się samochodami interesuje. Niech pochwalona będzie równowaga (widać, że ostatnio grałem w The Longest Journey? - tam tez są niezłe niektóre rendery). Dostanę nagrodę za wypowiedź najbardziej nie na temat??? PS. Model wymiata.
navi Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 hej:) samochud zajebist*- y hehe, ja rowniez nieinteresuje sie autami, uwielbiam robic pracki dziwaczne, orginalne moze tez troche w kilmace fantasy. jeszcze co do autka, dlaczego tak wolno?
Pussik Napisano 5 Maj 2004 Autor Napisano 5 Maj 2004 1. Testy gimnazjalne. 2. Staranność :) Jakoś tak 10 maja planuje wrzucić renderek całego tyłu + siatka.
sikham Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Predator miał niestety racje z tym kantem u Ciebie on sie za szybko kończy :) ale pozatym szczegółem niema sie zabardzo czego przyczepić może dlatego że niezbyt dużo fotek tego cara widziałem (i niemam zamiary tego nadrabiać)
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 PUSSIK na co Ty jeszcze czekasz????? już po egzaminach. . . DO PRACY BO MY TU Z NIECIERPLIWOŚCIĄ OCZEKUJEMY NA KOLEJNE UPDATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Por@szek Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 ja mam tylko takie male pytanko, ile poly??a tak na marginesie,bardzo podoba mi sie postep w twoich pracach, i nie jako dziewczyny tlko grafika. Pozdrawiam
Pussik Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 131 000 bez koł. Dziś postaram się zasiąść dłużej i skonczyć to co chce pokazać. Niestety nie wesoło z moim komputerem. Przedwczoraj usuwanie wirusa, wczoraj defragmentacja. Cały czas nie wiem czemu mam użycie pliku storn rzędu 700-900MB :| W tej chwili przeinstalowałam maxa na drugi system (oczywiscie komplikacje z licencją), bez włączonego maxa, uzycie pliku storny to 235MB :| (system + gg), po włączeniu samego maxa to już 676MB. Po wczytaniu save`a, 709MB !!!! Wcześniej tka nie było. 350MB nie przekraczało.
ChaoS Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 jak dlamnie full wypas .. czemu ja tak niepotrafie ?? :-) autko super wykonanie rowniez nienaganne w sumie niema sie czego czepic no chyba ze felg ale ... kwestia gustu Pracuj dalej czekam na efekty
bartq Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Pussik - przejdź do procesów i zobacz co Ci tyle pamięci zjada, może jakieś śmiecie się z netu poinstalowały...
Pussik Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 To pewnie wirus, w procesach pusto. :/ Przywróciłam czysty system. Użycie pliku strony na odrazu po restarcie to 160MB, po włączeniu forum już 210. :-I Jak zainstaluje maxa mam 240, a po włączeniu maxa juz 800. Przy okazji mam błędy IO Error, i ścieżki do jakis fontów. Dodatkowo podczas włączonego maxa mam \"error writing\" :| Sam chce zapisywać, ale jakieś błędy są.
p_e_t_e_r Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 chyba pozostaje format c: a wczesniej fdisk /mbr... przeskanuj najnowszym kasperskym byc moze cos znajdzie a jak nie to trzeba sie zastanowic nad drastyczniejszymi metodami... pozdrawiam
Pablo Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 zapytaj na forum mks\'u [ http://forum.mks.com.pl/forum/ ] i uzyj HijackThis aby pokazac tam log, wtedy wiele spraw mnoze sie wyjasnic. pozdr
BLADE Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 a ja mam już dość samochodów. nie jestem znawcą dlatego sie nie wypowiadam. pozdrawiam i owocnej pracy
Pussik Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 MKS Vir wykasował mi 3691 plików. Dziś adware mi znalażł 1 wirusa i róznież usunął. :-I Wczoraj skończyło się formatem dysku. grr :/ Musze jeszcze maxa zassać, gdyż nie mam obecnie w domu.
Pussik Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 Odrazu 2 sprawy: 1. Wloty powietrza w masce będa poprawione, gdyż nawet mi sie nie podobają. 2. Kanały powietrzne w czarnym, karbonowym podwoziu sa niezgodne z orginałem. Są 2 przegrody, zrobione omyłkowo. Zostawiłam takie, gdyż pewnie zostaną do wersji tuning. ;-) W orginale jest 1 przegroda. oczywiście wersje orginalną zrobie.
Loozack Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Pussik, teraz dopiero zauważyłem, że masz zdecydowanie za małe tłumiki w porównaniu ze zdjęciami... a także te lampy (chyba) koło tłumików są za małe... do poprawy :> pozdrawiam
Saczek_XTRM Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 właściwie trudno znaleźć jakieś błędy przynajmniej dla mnie, ten zaznaczony to taki drobniutki - w tym miejscu powierzchnia jest wklęśnięta i wypukła - no chyba że to wina ustawienia
MF Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Model ładny, chociaż troche małych błędów można znaleść. Trzymam kciuku za to abyś nie zepsuła dobrego modelu, słąbym renderem ;)... Pozdrawiam
honzik Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 no nooo jestem odrobine w szoku - pamiętam Twoje pierwsze posty i tak sobie myślałem: ciekawe kiedy jej się to znudzi. a tu taka bestia - niecierpliwie czekam na finał - pozdrowionka
Kryhas Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Pierwsza rzecz która mi się żuciła w oczy i odrazu nie spodobała to róra wydechowa. Wygląda strasznie cieńko (chodzi mi o rozmiar), jak rurka do Coca coli tylko powiększona. Reszta jest b. ładna i dopracowana. Postaraj się zmienić ten rozmiar tydechy bo według mnie to szpeci sportową bryke
Pussik Napisano 11 Maj 2004 Autor Napisano 11 Maj 2004 Malefatal, prosze Cie, zaznacz błędy oraz inne rzeczy, które Ci się nie ppoidobają. Z góry dzięki. Wydech będzie powiększony. To akurat niewielki problem. :D
Samot-nick Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Matko Boska ! Aż mi się łza w oku zakręciła jak zobaczyłem siatke tylnej części, a ja myślałem że mam całkiem czysto swoja w Megane poukładaną ..... no już miałem na dzisiaj skończyć robote ale widze że trzeba nadganiać. Powodzenia i padam na kolana przed twym kunsztem :)
Pussik Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 Kiepsko się przykładacie do komentarzy i szukania błędów. :-I Dziś patrze, a tu się okazuje, że rury wydechowe są o pół kilometra za blisko siebie. Nie wspomne o kilku innych złych wymiarach. Heh, dziś w nocy wrzuce render.
Chris Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Faktycznie, coś z tyłu przy tych rurach wydechowych pokasztanione proporcje są... Wydaje mi się że rury mają za małą srednicę i są za blisko, za to tablica rejestracyjna jest za wąska... (no, ale może poprostu mi się wydaje...)
Pussik Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 No brawo. :D Zrobiłam napisik \"Carrera GT\" (773poly). Rury powiększone o 40% i oddalone od siebie. Jak poprawie jeszcze kilka rzeczy to wrzuce renderek bardziej z oddali. :) Narazie to se muzy słucham. ;P Ups, ;P się rozjechało. :D Później podmienie na render 800x600.
Saczek_XTRM Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Zmiana avataru???? CZYŻBY MIAŁO TO OZNACZAĆ GRUNTOWNE ZMIANY ???? :P
Gość eax Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Ehhh Co tu gadac? Jeden z najlepszych modeli na forum....
honzik Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 noooo jeszcze troche i przetane wierzyć, że taka dziewczynka tworzy taaaaaką bestie :-) (bez obrazy oczywiście) ogólnie MASAKRA - niecierpliwie czekam na finał - pozdrowionka
Pussik Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 http://www.3d02.com/3d_model_main.asp?id=1030# Znalazłam konkurenta, hihihi. Porsche by foxlee:
Rekomendowane odpowiedzi