wizz Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Taki sculpt hulka , niebawem powinno być low-poly , mogłem wlosy zrobic na osobnym subtoolsie ale cóż :) teraz widze ze moze byc troche lipnie na lp ale zobaczmy jak wyjdzie. tu taka podstawka niby , moze jeszcze wymienie abo coś , tez sie zobaczy ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Bardzo super:) Nie bardzo kojarzę oryginał ale to miażdży. Jaki matcap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 (edytowane) Doobre :) Palce stóp w tym ujęciu z góry wyglądają na niedopracowane. Głowa chyba też trochę za mała. Mięśnie na plecach też troszkę nienaturalnie rozłożyłeś ( http://paulkrohtherapy.com/resource/muscular-charts ) Poza tymi mikro uwagami, modelik ma charakter :) Edytowane 23 Październik 2009 przez User190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Wygląda sympatycznie że tak powiem :) W 2 ujęciu wygląda ok ale w 1 nie do końca. brzuch wydaje się wydęty, widać to z przodu pod pępkiem, ale i na konturze sylwetki z frontu, pod żebrami. Wiem że tam są mięśnie nad biodrem ale jakoś dziwnie wyglądają, taka beczka jakaś. Tułów jest mały w porównaniu do bioder i nóg. Może dla tego na 2 screenie wygląda ok? Spróbowałbym zmniejszyć biodra i skrócić nogi zwłaszcza od kolan w dół. Generalnie to przeczytaj co napisałem a potem rób jak uważasz :) i tak każdy tutaj napisze co innego i każdy wie najlepiej, tylko czemu tak mało postaci na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 w pytkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Mi też bardzo się to podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Bjiutiful! Ale tak jak mówili poprzednicy- klata mała, zobacz jaką klatę miał Arnie jak jeszcze nie bawił się w holiłud, pozatym na takim etapie mogłeś sobie darować symetrię z żyłami etc., no chyba że planujesz zrobić symetryczne uv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Fajny Hulk. Nawet realistyczny jak na komiksową postać i to mi się bardzo podoba Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 phii spodnie na symetrii... amatorszczyzna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Spodnie wygladaja za luźno. Nie czuc masy mieśi które przykrywa materiał. Anatomia wymiata. Świetna robota. Najbardziej mi się podoba od pasa w góre. miodzio. 5gwiazdek ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 25 Październik 2009 Autor Share Napisano 25 Październik 2009 thx, w lp to ja jestem mistrzem marnowania poly :D wiec niestety jest gdzies w okolicach 10k tisów , sam nie wiem gdzie sie tyle ich natraciło ale cóż, retopa zrobilem w topogunie bo mniejsze zło w xsi retop za ciezko mi sie robiło nie wspomne o zbrushu tam to nędza. Normal 2k i chyba tyle, tex mozliwe ze sobie jakas zrobie za jakis czas jak bedzie czas :) możliwe ze zapodam go jeszcze w jakiejs pozie z ta podstawką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 superowskie... jak to możliwe ze jesteś bezrobotny? W sumie ja tez jestem. Wiec witaj w klubie :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Nice ;] naprawdę porządnie wykonana postać, może LP mogło być rzadsze ale na next genowe warunki chyba nie ma co się o to 1-2 k tri rozwodzić ? ciekawy jestem jaki będzie finał ;] Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Modelik pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 A on ma pod tymi portkami cialo? Moze tam troche poly zeszlo. Palce u stop osobno to tez nie jest standard. Na paznokciach u rąk masz zupelnie niepotrzebne podzialy, i kazde zgiecie palca tez dokladnie wymodelowane. W sumie nie dziwi mnie ta ilosc poly. Model jest naprawde dobry, tylko tak jak mowili inni klata moglaby byc troszke szersza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 ta niby podstawka... poly jeszcze zetne :) btw ma ktoś moze pomysl na jakąś poze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Mógłby wyglądać rewelacyjnie z jakąś niunią przewieszoną przez ramię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 postac fajniutka poza jedną rzeczą ktora mi nie pasi czyli twarzą , jest... taka zupełnie nie hulkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 mnie tez ogolnie sie bardzo podoba poza twarza jak juz donMario wspomnial i ja moze jeszcze dodam ze barki sa chyba zbyt bardzo wysuniete do przodu.. ale zazanczam ze chyba bo ja sie w sumie nie znam.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 A mi sie tam podoba, geba tez, przynajmiej nie jest standardowa. Zalatuje troszke niemieckim bladasem, ale mi sie to akurat podoba:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Świetny model. taka poza wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Creator - bardzo ekspresyjna, świetnie gra ciałem, czy ten artysta jest aktorem? gogle jak zwykle ma odpowiedz, mnie taka poza satysfakcjonuje http://www.comicartcommunity.com/gallery/details.php?image_id=28864 ta również http://www.comiclist.com/media/blogs/news/SkaarSonOfHulk_01_CoverB.jpg Wogóle wolę Hulka z Warld War Hulk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 to jest przecież Piotr Adamczyk... No nic jak Adamczyk wam się nie podoba to może to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi