Napisano 23 Październik 200915 l Taki sculpt hulka , niebawem powinno być low-poly , mogłem wlosy zrobic na osobnym subtoolsie ale cóż :) teraz widze ze moze byc troche lipnie na lp ale zobaczmy jak wyjdzie. tu taka podstawka niby , moze jeszcze wymienie abo coś , tez sie zobaczy ... :)
Napisano 23 Październik 200915 l Bardzo super:) Nie bardzo kojarzę oryginał ale to miażdży. Jaki matcap?
Napisano 23 Październik 200915 l Doobre :) Palce stóp w tym ujęciu z góry wyglądają na niedopracowane. Głowa chyba też trochę za mała. Mięśnie na plecach też troszkę nienaturalnie rozłożyłeś ( http://paulkrohtherapy.com/resource/muscular-charts ) Poza tymi mikro uwagami, modelik ma charakter :) Edytowane 23 Październik 200915 l przez User190
Napisano 23 Październik 200915 l Wygląda sympatycznie że tak powiem :) W 2 ujęciu wygląda ok ale w 1 nie do końca. brzuch wydaje się wydęty, widać to z przodu pod pępkiem, ale i na konturze sylwetki z frontu, pod żebrami. Wiem że tam są mięśnie nad biodrem ale jakoś dziwnie wyglądają, taka beczka jakaś. Tułów jest mały w porównaniu do bioder i nóg. Może dla tego na 2 screenie wygląda ok? Spróbowałbym zmniejszyć biodra i skrócić nogi zwłaszcza od kolan w dół. Generalnie to przeczytaj co napisałem a potem rób jak uważasz :) i tak każdy tutaj napisze co innego i każdy wie najlepiej, tylko czemu tak mało postaci na forum?
Napisano 24 Październik 200915 l Bjiutiful! Ale tak jak mówili poprzednicy- klata mała, zobacz jaką klatę miał Arnie jak jeszcze nie bawił się w holiłud, pozatym na takim etapie mogłeś sobie darować symetrię z żyłami etc., no chyba że planujesz zrobić symetryczne uv.
Napisano 24 Październik 200915 l Fajny Hulk. Nawet realistyczny jak na komiksową postać i to mi się bardzo podoba Pozdr
Napisano 25 Październik 200915 l Spodnie wygladaja za luźno. Nie czuc masy mieśi które przykrywa materiał. Anatomia wymiata. Świetna robota. Najbardziej mi się podoba od pasa w góre. miodzio. 5gwiazdek *****
Napisano 25 Październik 200915 l Autor thx, w lp to ja jestem mistrzem marnowania poly :D wiec niestety jest gdzies w okolicach 10k tisów , sam nie wiem gdzie sie tyle ich natraciło ale cóż, retopa zrobilem w topogunie bo mniejsze zło w xsi retop za ciezko mi sie robiło nie wspomne o zbrushu tam to nędza. Normal 2k i chyba tyle, tex mozliwe ze sobie jakas zrobie za jakis czas jak bedzie czas :) możliwe ze zapodam go jeszcze w jakiejs pozie z ta podstawką.
Napisano 25 Październik 200915 l superowskie... jak to możliwe ze jesteś bezrobotny? W sumie ja tez jestem. Wiec witaj w klubie :) hehe
Napisano 25 Październik 200915 l Nice ;] naprawdę porządnie wykonana postać, może LP mogło być rzadsze ale na next genowe warunki chyba nie ma co się o to 1-2 k tri rozwodzić ? ciekawy jestem jaki będzie finał ;] Pozdro.
Napisano 25 Październik 200915 l A on ma pod tymi portkami cialo? Moze tam troche poly zeszlo. Palce u stop osobno to tez nie jest standard. Na paznokciach u rąk masz zupelnie niepotrzebne podzialy, i kazde zgiecie palca tez dokladnie wymodelowane. W sumie nie dziwi mnie ta ilosc poly. Model jest naprawde dobry, tylko tak jak mowili inni klata moglaby byc troszke szersza.
Napisano 26 Październik 200915 l Autor ta niby podstawka... poly jeszcze zetne :) btw ma ktoś moze pomysl na jakąś poze ?
Napisano 26 Październik 200915 l Mógłby wyglądać rewelacyjnie z jakąś niunią przewieszoną przez ramię :)
Napisano 26 Październik 200915 l postac fajniutka poza jedną rzeczą ktora mi nie pasi czyli twarzą , jest... taka zupełnie nie hulkowa
Napisano 26 Październik 200915 l mnie tez ogolnie sie bardzo podoba poza twarza jak juz donMario wspomnial i ja moze jeszcze dodam ze barki sa chyba zbyt bardzo wysuniete do przodu.. ale zazanczam ze chyba bo ja sie w sumie nie znam.. pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200915 l A mi sie tam podoba, geba tez, przynajmiej nie jest standardowa. Zalatuje troszke niemieckim bladasem, ale mi sie to akurat podoba:]
Napisano 27 Październik 200915 l Creator - bardzo ekspresyjna, świetnie gra ciałem, czy ten artysta jest aktorem? gogle jak zwykle ma odpowiedz, mnie taka poza satysfakcjonuje http://www.comicartcommunity.com/gallery/details.php?image_id=28864 ta również http://www.comiclist.com/media/blogs/news/SkaarSonOfHulk_01_CoverB.jpg Wogóle wolę Hulka z Warld War Hulk.
Napisano 28 Październik 200915 l to jest przecież Piotr Adamczyk... No nic jak Adamczyk wam się nie podoba to może to: